- 29 Ekim 2014
- 570
- 243
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi sanki canm kan testi yaptirirsan kesin sonuca ulasirsin hayırlısı olsunEki Görüntüle 1518960 Kızlar 3 aydır korunmuyoruz ikinci çocuk düşünüyoruz ancak son bikaç gündür eşimle ailevi sıkıntılardan dolayı kötüyüz ve çocuk düşüncesini birkaç yıl ertelmeye karar verdim bugün test yaptm emin olmak için daha 4 gün var sizce olabilir mi hamile olma düşüncesini sildim tamamen
sabah bi daa tekrarlayın bence emin olmak içinTeşekkürler kızlar inşallah test sonucu beni yanıltıyodur
Test almak için dışarı çıkmam gerek bugün çıkmadm canım hiçbirşey yapmak istemiyor bilmiyorum kafam allak bullaksabah bi daa tekrarlayın bence emin olmak için
ay canım benim ya tahmin edebiliyorum ama herşyede vardır bi hayır hem belki bebiş geliosa sizi düzeltmek için gelio da olabilir herşeyi yoluna koymaya geliyodur belkiTest almak için dışarı çıkmam gerek bugün çıkmadm canım hiçbirşey yapmak istemiyor bilmiyorum kafam allak bullak
Bilmiyorum canım ya hazmedemedğm şeyler var güvensizlik bi de bu arada çocuk ne kadar doğru düşünemiyorum tabiki Rabbim veriyorsa diyecek sözüm yok içim çok kırgın üzgün yorgun bilmiyorum...ay canım benim ya tahmin edebiliyorum ama herşyede vardır bi hayır hem belki bebiş geliosa sizi düzeltmek için gelio da olabilir herşeyi yoluna koymaya geliyodur belki
hakkında hayırlısı olsun canım ya sıkma canını gelirse de uğuruyla gelsin inşallahZaten hamile olduğumu da düşünmüyorum insan hisseder ben hissedemiyorum...
Inşallah canım dua et bnm için duaya çok ihtiyacm varhakkında hayırlısı olsun canım ya sıkma canını gelirse de uğuruyla gelsin inşallah
dualarım seninle canım benim inşallah hakkında hayırlısı neyse o olurInşallah canım dua et bnm için duaya çok ihtiyacm var
Çok sağol canımdualarım seninle canım benim inşallah hakkında hayırlısı neyse o olur