tam hamilelikten vazgeçmişken yoksaa :(

bglm

Herşey İçin Hayırlısı...
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
570
243
20150506_232738.jpg Kızlar 3 aydır korunmuyoruz ikinci çocuk düşünüyoruz ancak son bikaç gündür eşimle ailevi sıkıntılardan dolayı kötüyüz ve çocuk düşüncesini birkaç yıl ertelmeye karar verdim bugün test yaptm emin olmak için daha 4 gün var sizce olabilir mi hamile olma düşüncesini sildim tamamen

Eki Görüntüle 1518960 Kızlar 3 aydır korunmuyoruz ikinci çocuk düşünüyoruz ancak son bikaç gündür eşimle ailevi sıkıntılardan dolayı kötüyüz ve çocuk düşüncesini birkaç yıl ertelmeye karar verdim bugün test yaptm emin olmak için daha 4 gün var sizce olabilir mi hamile olma düşüncesini sildim tamamen
Var gibi sanki canm kan testi yaptirirsan kesin sonuca ulasirsin hayırlısı olsun

Test sanki biraz beklemiş gibi canım. İlk 10-15 dakikadan sonraki sonuçlar sağlıklı olmuyor. Sabah ilk idrarla tekrarla.
Hakkınızda hayırlısı olsun...

Teşekkürler kızlar inşallah test sonucu beni yanıltıyodur

Test almak için dışarı çıkmam gerek bugün çıkmadm canım hiçbirşey yapmak istemiyor bilmiyorum kafam allak bullak
ay canım benim ya tahmin edebiliyorum ama herşyede vardır bi hayır hem belki bebiş geliosa sizi düzeltmek için gelio da olabilir herşeyi yoluna koymaya geliyodur belki

ay canım benim ya tahmin edebiliyorum ama herşyede vardır bi hayır hem belki bebiş geliosa sizi düzeltmek için gelio da olabilir herşeyi yoluna koymaya geliyodur belki
Bilmiyorum canım ya hazmedemedğm şeyler var güvensizlik bi de bu arada çocuk ne kadar doğru düşünemiyorum tabiki Rabbim veriyorsa diyecek sözüm yok içim çok kırgın üzgün yorgun bilmiyorum...

Zaten hamile olduğumu da düşünmüyorum insan hisseder ben hissedemiyorum...

X