Tam herşey düzeldi derken...

Melininannesi15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
204
427
33
29
Daha önceki konumda yazmıştım eşimin alkol problemi vardı Allah'a şükürler olsun vazgeçti alkolü tamamençıkardı hayatından ama bir kaç haftadır ne desem terslemeler yanlış anlamalar başladı ne yapıcağımı şaşırdım şimdide kızım gece uyanıyo uyutmuyor bahanesiyle yatakları ayırdı alkolü bıraktığından beri hep evde telefonu ortada başka kadından şüphelensem yani bensiz 1 dakika geçirmiyor n'oluyo bu adama anlamadım gitti ilişkimiz çok iyi her anlamda ama bu sorunlarımız var bana akıl verin kafayı yiycem bende herşeye bsğırmaya başladım sayesinde

Alkolü bıraktığı için olabilir. Belki canı istiyordur ve morali bozuluyordur. Veya bu alkol almayan normal hali de olabilir. Yani belki normal hali budur. Veya belki bir derdi vardır. Çözülmezse bir psikoloğa gitseniz iyi olabilir.

Ben sigarayi biraktim ve normale donmem bir senemi aldi, herkeze herseye ofkeliydim dünya sigarasiz ne cekilmez bir yermis diyordum. Cok zor, anlayisli olmaya calisin

Alkolü bıraktığı için olabilir. Belki canı istiyordur ve morali bozuluyordur. Veya bu alkol almayan normal hali de olabilir. Yani belki normal hali budur. Veya belki bir derdi vardır. Çözülmezse bir psikoloğa gitseniz iyi olabilir.
Psikolog evlilik danışmanı hepsine gittik zaten takıntılı biri kendisi üzerine yağ sıçrasa Nasıl sıçrattım diye oturup düşünüyor benle ne sıkıntım varsa paylaş diyorum oda yok çocuk ev işi tamamda adamın böyle yapması mum dikiyo yıldım artık

Hiç üstüne gitme. Bir süre idare et alttan al alkol kullanmadığı için ya da bıraktığı için sinirleri bozuluyordur belki

Zamanla düzelecektir. Alkol ciddi bir bağımlılık arkadaşım bırakmış olmasına şükredip biraz katlanmaya çalışın. Eşimde sigarayı bıraktığında böyleydi sanki sevgilisi terketmiş gibi :KK12: Ama zamanla düzeldi hatta daha bile mutlu olmaya başladı.

Alkolden vazgecmekle bence büyük bir adım atmış. Su durumda sizin onda ne varsa sineye cekmeniz gerekiyor. Zira alkolu sadece kendisi icin bırakmadı sanırım, sizin ve cocugunuz icin d ebu adımı atmıstır.
Onun bu hareketinin hatrına bir süre-ki bu uzun da olabilir- ne yaparsa alttan alın. Ilımlı yaklasın, hos süprizler yapın..
Gercekten esiniz bir psikolojik savas veriyor büyük ihtimalle kendiyle.

Back
X