- 5 Ekim 2013
- 386
- 101
- 123
- 31
- Konu Sahibi 8renkligokkusagi
-
1. sınıftan hiçbir (veya sadece 1) ders verdiysen başarısızlık söz konusu o konuda bişi diyemem ama benim bildiğim kadarıyla, ya da en azından ben öğrenim kredisi alırken, okulunu 6-7 yıla uzatanların bile kesilmemişti öğrenim kredisi. Ama sen şimdi bir yerden kaydını sildirip yeniden öğrenci olacaksın, yeniden başvurman gerekir sanırım. Geri ödemeli olduğu için de başvuran herkese çıkıyordu benim zamanımda o kredi.
Kredisi kesilen veya 1 defa kredi alan bi ogrenci bir daha ne burs ne de kredi alamiyor kykdan
Muhakkak ki kredi almak zorunda mısın? Yani öğrenciyken tatlı geliyor o paralar ama sonrasında ödemesi baya sıkıntı oluyor, çok çok mebcur değilsen bence başvurma zaten. Benim şimdiki aklım olsaydı ben öğrenciyken başvurmazdım, 150-200 lira az olaydı da her ay 700 lira geri ödemek zorunda olmayaydım.
gidecegin illerde yarım günlük işte bulursunki
cok sıkma canını...
Oyle olucak sanirim. Mahvoldum ya elimde hem 2 yillik borcum kaldi hem de 0a dustum bi anda
Bi arkadasim ozel bi uni. Hazirlikta 3 sene kaldiktan sonra tekrar sinava girip devlet kazandi ve kredisinide almaya devam etti nasil yapti bilmiyorum ama. Benim bildigim baska bir uni. Mezun durumunda bitirirsen ve yeniden basvuru yaparsab alamiyosun kredi. Bana geri ödemeli kredi bile cikmamksti daha once iki yillik bitirdiğm icin. Iyi arastir belki aktarma filan oluyodur
halledersin. belki calıştıgın yerden iyi ücret alır. rahat rahat okursun.
bu arada bölüm ne okucaksın
yapamaycagınız bölüm neydi merak ettim ?
Muhakkak ki kredi almak zorunda mısın? Yani öğrenciyken tatlı geliyor o paralar ama sonrasında ödemesi baya sıkıntı oluyor, çok çok mebcur değilsen bence başvurma zaten. Benim şimdiki aklım olsaydı ben öğrenciyken başvurmazdım, 150-200 lira az olaydı da her ay 700 lira geri ödemek zorunda olmayaydım.
Belki bursla karistirmislardir ondan demislerdir sonucta senet imzaliyosunuz kesemezler ki?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?