Tam kapanma da sıkı denetim nasıl?

..hergün markete giden kişi bahçede oturanı azarlıyor. Aslında asıl markete giden kişi çok riskli bence. Zaten herkes işe gidiyor sordum. Benim etrafımda herkes çalışıyor. Herkes dışarda birbiriyle temasta.
bu yasak pek işe yaramaz. Maalesef.
. Yaz geliyor. Turizm için çıkartılmış bu kapanma kararı diyorlar. Emin değilim tabi.

daha oglen parktaki cocuklarin anne babalarina dunyanin cezasini yazdilar, cevre yollarinda falan keklik gibi avlarlar eşinizi

Aynen bu kul hakkı ( sitede dini konu yasak fakat hanımefendi çok dindar😃) geçen eşi Cuma’ya gitmedi diye konu açan üye bugün ne yazıyor fkdkmdk
Bunu savunanlar var ama çok enteresan. Devlet çalışmayan kesimin olması gerektiği gibi yanında olmadığı için bunun yapılmasının doğru olduğunu düşünenler var.. şaşırmıyorum ne yazıkki.. Yine olması gerektiği gibi kapanamadık,yine olmayacak bu iş..

Bunu savunanlar var ama çok enteresan. Devlet çalışmayan kesimin olması gerektiği gibi yanında olmadığı için bunun yapılmasının doğru olduğunu düşünenler var.. şaşırmıyorum ne yazıkki.. Yine olması gerektiği gibi kapanamadık,yine olmayacak bu iş..
Maalesef şu an polis çeviriyor her yerde ama 3-4 gün sonra onlarda salacak

Arkadaşlar evim cadde üstünde değil ve normalde de çok sakin olan bi yerde oturuyorum eşimi arkadaşı gazlıyo çalışalım araç ticari bizi çevirmezler diye fakat izin kağıtları yok ve eşimi almaya bırakmaya gelirken mecbur otobandan gelecekler ceza yese nasıl ödicek bilmiyorum zaten boğazına kadar borç da sizce ticari araç (transıt) ama üstünde her hangi bir giydirme yok bir firmaya bağlı olarak ) sizce çevirme olur mu
Valla olur mu, olmaz mı diye hiç riske girmeyin. Hoş anlamıyorum zaten nasıl tam kapanma. Balkondan bakıyorum. Park dolu. İnsanlar iftara gidip geliyor. Anlamadım bir kapanan biz miyiz? Yani tam kapanma ile bitmeyeceği kesin. İnsanlar hala bir maskenin tam olarak nasıl takılacağını bilmiyor. Bizim millet sürü bağışıklığı yapacak başka yolu yok. Hakkımızda hayırlısı...

Arkadaşlar evim cadde üstünde değil ve normalde de çok sakin olan bi yerde oturuyorum eşimi arkadaşı gazlıyo çalışalım araç ticari bizi çevirmezler diye fakat izin kağıtları yok ve eşimi almaya bırakmaya gelirken mecbur otobandan gelecekler ceza yese nasıl ödicek bilmiyorum zaten boğazına kadar borç da sizce ticari araç (transıt) ama üstünde her hangi bir giydirme yok bir firmaya bağlı olarak ) sizce çevirme olur mu
Bence risk almayın bu sefer daha da sıkı yönetim var

Bence risk almayın bu sefer daha da sıkı yönetim var
Evet bu sefer cidden çok sıkı tutuyorlar. Akşamdan beri zar zor E-devletten izin belgesini aldım. Çalıştığım sektörün Nace kodunu tanımlamışlar. Yasaktan muaf oldum böylelikle. Önceden böyle değildi. Şirketten imzalı, kaşeli kağıt yetiyordu.

Evet bu sefer cidden çok sıkı tutuyorlar. Akşamdan beri zar zor E-devletten izin belgesini aldım. Çalıştığım sektörün Nace kodunu tanımlamışlar. Yasaktan muaf oldum böylelikle. Önceden böyle değildi. Şirketten imzalı, kaşeli kağıt yetiyordu.
Aynen eşimde aynısı yaptı bugün öyle kart kağıt fayda etmiyor e devletten almaya uğraştı eşimde muaf şuan. Hatta bu akşam bir yakinini hastaneye götürüp getirdi çevirme olmuş çok kalabalık bir yerde yaşamıyoruz da muhit olarak ama her yere polis koymuşlar

Ah ah bu insanlara

Çinde kapılara zincir vurmuşlardı dışarı çıkanları dövüp hücrelere atmışlardı

Bizim ülke insanını fare deliğine soksan illa tersini yapicak
Illa terslik yapicak
Otur ya otur evinde hayret

Eklentiler

• f9a853b4c5eade347f7ed1bf27164fba.webp
    f9a853b4c5eade347f7ed1bf27164fba.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 37
..hergün markete giden kişi bahçede oturanı azarlıyor. Aslında asıl markete giden kişi çok riskli bence. Zaten herkes işe gidiyor sordum. Benim etrafımda herkes çalışıyor. Herkes dışarda birbiriyle temasta.
bu yasak pek işe yaramaz. Maalesef.
. Yaz geliyor. Turizm için çıkartılmış bu kapanma kararı diyorlar. Emin değilim tabi.

17 günlük paketler hazırladı oteller ve stroylerde gördüğüm kadarıyla otel plajlarında insanlar dipdibe tatilini yapıyor. gittikleri yerde kalsalar önemli değil ama orada aldıkları bulaşı döndükleri yerlerde yayacaklar.

Aynen eşimde aynısı yaptı bugün öyle kart kağıt fayda etmiyor e devletten almaya uğraştı eşimde muaf şuan. Hatta bu akşam bir yakinini hastaneye götürüp getirdi çevirme olmuş çok kalabalık bir yerde yaşamıyoruz da muhit olarak ama her yere polis koymuşlar

muafiyet kağıdı da yetmiyor, ikamet belgesi de gerekli aynı zamanda. yani muafım diyip alakasız yerlere gidenleri de önlemeye çalışıyorlar.

Back
X