- 4 Temmuz 2012
- 295
- 20
bir arkadasimin araciligiyla bir cocukla tanistim, isi iyi, yapili, uzun, ciddi bir iliski ve yakinda evlilik dusunuyor, daha birbirimizi yuzyuze gormeden, sadece resimlerinden, mesajlasirken dedim ki evet bu adama asik olucam, cok romantik ve tam istedigim gibi biri gibi geliyordu. tanisacagimiz gun geldi catti, ben midemde kelebekler ucusarak gittim, hayal kirikligina ugradim. Fotojenik biriydi ve gercek hayatta o kadar cekmedi. Dinle arasida pek iyi degil, kendim pek dindar birisi degilim ama o sadece Allah'a inaniyor gerisi bos, olunce falan birsey olucagini sanmiyor yani. Neyse, birazda bana pintiymis gibi geldi, bir koca adayinda dayanamadigim bir olay.
Ne yapmam gerektiginde takili kaldim, bi taraftan diyorum bak evde kalirsin kacirma tam koca adayi, diger taraftanda belkide hic bulamayacagim ilk goruste asik olucagim adami aramaya devam ediyim istiyoryum, siz ne yapardiniz?
Ne yapmam gerektiginde takili kaldim, bi taraftan diyorum bak evde kalirsin kacirma tam koca adayi, diger taraftanda belkide hic bulamayacagim ilk goruste asik olucagim adami aramaya devam ediyim istiyoryum, siz ne yapardiniz?
Son düzenleme: