- 5 Haziran 2016
- 970
- 740
- 103
- Konu Sahibi bayanpukina
zar zor ayrılabıldıgım bır sevgılım vardı. Aylardır ne sosyal hesap ne whatsapp kullanmıyorum bir swarm vardı onuda kullanmıyorum artık. Herneyse eskı sevgılım baya takıntılıydı ayrılmak ıstedıgımde ayrıldıgımda arkadaslarıma aıleme herkese onla bırlıkte oldugumu anlattı falan kabusu yasadım çok şukur gectı dıyordum kı dun gece gene fakultemdekı herkesle takıpleşmiş, (sebebi belli bana ulaşmak beni yine arkadaslarıma kötülemek) sabaha kadar oturdum ağladım. onun harıcınde yaklasık ıkı aydır mesajlaştıgım bırısı vardı (çok farklı şeyler hıssedıyordum kalbım onu gorunce küt küt atıyordu sevıyordum...) ve eskı erkek arkadasım suan konustuguma ulaşır bırlıkte oldugumuzu onada der falan dıye korkumdan artık konusmak ıstemedıgımı onunla sevgılı olamayacagımı yazdım bır daha yazma hoşcakal dedım dun gece, aradı vs lutfen bır daha yazma dedım bu gıbı seyler işte bır sekılde kestım artık konuşmamızı ,bugun okulada gıtmedım resmen içim acıyor bır hataydı evet ama bu kadar bedel odemememlıydım ya gercekten bır senede otuz yıl yaşlandım..... 12 saattır konuşmuyorum sevdıgım ınsanla ve dayanamıyorum resmen öfkeden sınırden ama böyle bakıncada başka carem yokmuş gibi geliyor, yanlış mı yaptım acaba ya of of, buraya yazıp içimi dökmek istedim, galiba asla mutlu olamayacagım ben asla.....