Tam kurtuldum diyorum yine aynı acıları yaşıyorum, aynı bedelı ödüyorum...

bayanpukina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
970
740
103
zar zor ayrılabıldıgım bır sevgılım vardı. Aylardır ne sosyal hesap ne whatsapp kullanmıyorum bir swarm vardı onuda kullanmıyorum artık. Herneyse eskı sevgılım baya takıntılıydı ayrılmak ıstedıgımde ayrıldıgımda arkadaslarıma aıleme herkese onla bırlıkte oldugumu anlattı falan kabusu yasadım çok şukur gectı dıyordum kı dun gece gene fakultemdekı herkesle takıpleşmiş, (sebebi belli bana ulaşmak beni yine arkadaslarıma kötülemek) sabaha kadar oturdum ağladım. onun harıcınde yaklasık ıkı aydır mesajlaştıgım bırısı vardı (çok farklı şeyler hıssedıyordum kalbım onu gorunce küt küt atıyordu sevıyordum...) ve eskı erkek arkadasım suan konustuguma ulaşır bırlıkte oldugumuzu onada der falan dıye korkumdan artık konusmak ıstemedıgımı onunla sevgılı olamayacagımı yazdım bır daha yazma hoşcakal dedım dun gece, aradı vs lutfen bır daha yazma dedım bu gıbı seyler işte bır sekılde kestım artık konuşmamızı ,bugun okulada gıtmedım resmen içim acıyor bır hataydı evet ama bu kadar bedel odemememlıydım ya gercekten bır senede otuz yıl yaşlandım..... 12 saattır konuşmuyorum sevdıgım ınsanla ve dayanamıyorum resmen öfkeden sınırden ama böyle bakıncada başka carem yokmuş gibi geliyor, yanlış mı yaptım acaba ya of of, buraya yazıp içimi dökmek istedim, galiba asla mutlu olamayacagım ben asla.....

Hmm 3 yol var.
1-O terbiyesizi dava etmek( bana kalırsa en güzel yool)
2-sürekli bu şekilde kaçıp hayatı kendine zindan etmek ve bir daha sana sataşmamasını ummak
3- Erkek arkadaşına ve ailene durumu açıkça anlatmak, en kötü ihtimalle erkek arkadaşını kaybetmek ve ama ayakları üstünde duran artık korkmayan bir kız olmak.

Kötü bir durum. Ama ne kadar dramatikleştirirsek bu durumun içinden çıkamayız. Her gün onlarca kadının bunu yaşadığını düşünün. Can sıkıcı ama çözümü olan bir problem bu.

Korkmayın.
Sevdiğiniz kişiye açık açık anlatın en azından sizden duymuş olur gitmek isterse gider.
bana karsı farklı yaklaşır dıye korkuyorum oda yasamak ısteyecek daha yakın davranacak belkıde bırseyler yasamak ıcın ortam yaratır dıyede korkuyorum nefret ettım cunku bırlıkte olmaktan tıksınıyorum bana farklı gozle bakmasını kaldıramam dıye anlatamadım da :(

Ailesiyle tanışıyor musunuz? Annesine anlatabilirsiniz. Bu şekilde olmaz hayat boyu hep çıkar hep mi korkacaksin ? Annene anlat ve davacı ol.

Ailesiyle tanışıyor musunuz? Annesine anlatabilirsiniz. Bu şekilde olmaz hayat boyu hep çıkar hep mi korkacaksin ? Annene anlat ve davacı ol.
canım evet aıleleımız bılıyor guya aıleler anlaştı en son bu it duruldu bır sure ama dun gece yenıden bana sarmış, benim derdim yenı tanıstıgım ınsnalar bırıyle bırlıkte oldugumu artık öğrenmesindi of of

zar zor ayrılabıldıgım bır sevgılım vardı. Aylardır ne sosyal hesap ne whatsapp kullanmıyorum bir swarm vardı onuda kullanmıyorum artık. Herneyse eskı sevgılım baya takıntılıydı ayrılmak ıstedıgımde ayrıldıgımda arkadaslarıma aıleme herkese onla bırlıkte oldugumu anlattı falan kabusu yasadım çok şukur gectı dıyordum kı dun gece gene fakultemdekı herkesle takıpleşmiş, (sebebi belli bana ulaşmak beni yine arkadaslarıma kötülemek) sabaha kadar oturdum ağladım. onun harıcınde yaklasık ıkı aydır mesajlaştıgım bırısı vardı (çok farklı şeyler hıssedıyordum kalbım onu gorunce küt küt atıyordu sevıyordum...) ve eskı erkek arkadasım suan konustuguma ulaşır bırlıkte oldugumuzu onada der falan dıye korkumdan artık konusmak ıstemedıgımı onunla sevgılı olamayacagımı yazdım bır daha yazma hoşcakal dedım dun gece, aradı vs lutfen bır daha yazma dedım bu gıbı seyler işte bır sekılde kestım artık konuşmamızı ,bugun okulada gıtmedım resmen içim acıyor bır hataydı evet ama bu kadar bedel odemememlıydım ya gercekten bır senede otuz yıl yaşlandım..... 12 saattır konuşmuyorum sevdıgım ınsanla ve dayanamıyorum resmen öfkeden sınırden ama böyle bakıncada başka carem yokmuş gibi geliyor, yanlış mı yaptım acaba ya of of, buraya yazıp içimi dökmek istedim, galiba asla mutlu olamayacagım ben asla.....
Yaklaşık 2 aydır görüştüğün insana da bu kadar bağlanıp aynı hatalara düşme.Eski densize gelince de git savcılığa şikayet et.Psilolojik taciz ettiğini söyle.Birlikte olmak utanılacak bir şey değil.Alnın ak başın dik yürü.Sevgiline de ben onunla oldum diye açıklama yapma.Kimseye hesap vermek zorunda değilsin.Adamın niyeti zaten seni sindirmek korkutmak send e buna müsaade ediyorsun.

Tamam da hayatına illa ki birileri girecek sen sırf eski sevgilin birşeyler diyecek diye kimseyle sevgili olmayacak mısın? Kendini böyle bir şeye neden mahkum ediyorsun?

Kızım sen niye bu kadar Pasifsin ?
İnkar et .
Foto filan varsa da paylassin bakalım onun hayatı kayar.

Siz niye kendi hayatınızdan bu şekilde ödün veriyorsunuz ben onu anlamadım?
Hep kaçacak mısınız?
Eski sevgiliniz bir şekilde bir yerlerden hortladığı an var olan düzeninizden mi vazgeçeceksiniz?

Çözüm bu değil.
Asıl çözüm ne olursa olsun hayatınıza giren bir insan olduğunda, eğer gerçekten ciddi duygular besliyorsanız geçmişinizi açıkça kendisine dile getirmeniz.
Doğruluk her zaman sizi değerli kılar, zira hepimiz geçmişimizde istemediğimiz hatalar muhakkak yaptık. Fakat bu hatalardan kaçmak, ört-bas etmek yerine, hatalar ile yüzleşmek sizi özgür kılar.

Bela okumak istemiyorum ama biri bir şey ödeyecekse böyle psikopatların bir ' bedel ' ödemeleri gerekiyor!!
Okurken çok sinirlendim. bunlar hasta , hastalıklı erkekler. Bunların sokakta başı boş gezmemeleri gerekiyor. en azndan ben öyle düşünüyorum.
Senin konuna gelirsek aklımdan geçen bir kaç kişi bul , şu gerzeği dövdür diyeceğim ama olmaz. etik değil :sopa::dondurma:
sana tavsiyem şuan konuştuğun cocuğu al karşına konus dürüst ol emin ol kazanırsın.
Geçmişte yaşadıkların geçmişte kaldı bunu unutma. iyi yada kötü senin geçmişin ve kimseye bunlar için hesap vermek , yaptıkalrından ezilmek vs durumunda değilsin, o an olması gereken neyse oldu bitti bu kadar hesap vereceğin tek mecra kendi VİCDANIN... :kahve:

Bela okumak istemiyorum ama biri bir şey ödeyecekse böyle psikopatların bir ' bedel ' ödemeleri gerekiyor!!
Okurken çok sinirlendim. bunlar hasta , hastalıklı erkekler. Bunların sokakta başı boş gezmemeleri gerekiyor. en azndan ben öyle düşünüyorum.
Senin konuna gelirsek aklımdan geçen bir kaç kişi bul , şu gerzeği dövdür diyeceğim ama olmaz. etik değil :sopa::dondurma:
sana tavsiyem şuan konuştuğun cocuğu al karşına konus dürüst ol emin ol kazanırsın.
Geçmişte yaşadıkların geçmişte kaldı bunu unutma. iyi yada kötü senin geçmişin ve kimseye bunlar için hesap vermek , yaptıkalrından ezilmek vs durumunda değilsin, o an olması gereken neyse oldu bitti bu kadar hesap vereceğin tek mecra kendi VİCDANIN... :kahve:
inanın bir dönem öyle bir haldeydim ki nasıl hayata tutundum ben bile halime şaşıyorum neden bunları yasaıyorum bılmıyorum, anlatmak istedim ama oda benle bırlıkte olmak ister diye anlatamadımda işte...

Back
X