Tam kurtuldum diyorum yine aynı acıları yaşıyorum, aynı bedelı ödüyorum...

eskı sevgılımın annesı bana uçkuruna sahip çıksaydın dedı, bır kadın olarak bana bunu dedi. o böyle dusunup oğluna hak verdığı içinde oğlu kudrudukca kudurdu işte maalesef

terbiyesiz kadın kendi ne ki yetiştirdiği ne olsun
ama başak dava açmayarak sen yüz veriyorsun bunlara yarın öbür gün evlenmek istediğinde
eşine, ailesine yedi sülalesine de ulaşacak biliyorsun değil mi? adresini farklı ver öğrenmez ailen

Ne güzel akıl veriyorsunuz. Kızlar mı ders alsın buradan erkekler mi? Kızlara seviyorum diyip sevgili olup kandırıp birlikte olup çirkinleşen erkekler bişeyler öğrenmeli. Bunda da kadın suçlu olacaksa yuh artık. En azından bir kadın böyle bir akıl vermemeli.
Erkekler haklı gibi bir cumlemi kullandım bunu mu anladın cumlemden asıl sana yuh diyorum erkeklerin ne pislik olduğunu herkes biliyor sadece kendi istekleri kendi hayatları kendi düşünceleri önemli bu yüzden de kızların akıllarıni başına toplayıp böyle insanlardan uzak durmalarini diyorum ...hem senin hayatın ve düşüncelerin seni benimkide beni ilgilendirir sen istediğinle istediğin şeyi yasayabilirsin

Adamın yaptıkları na sinir oldum ya nasıl yetistiriliyorlar nasıl bi terbiye alıyorlar anlamıyorum bazı insanlar sırf birilerinin canını acitmak için doğup büyüyorlar sanki
aileside kendi gibi işte boyle bır bela almısım basıma sevgı sanıp...

terbiyesiz kadın kendi ne ki yetiştirdiği ne olsun
ama başak dava açmayarak sen yüz veriyorsun bunlara yarın öbür gün evlenmek istediğinde
eşine, ailesine yedi sülalesine de ulaşacak biliyorsun değil mi? adresini farklı ver öğrenmez ailen
of of haklısınız....

Back
X