Tam kurutmalı Ç.M

esoes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2010
99
0
36
İstanbul
Tam kurutmalı çamaşır makinesi kullanan var mı bayanlar?
Çamaşırlar ortada kalmasın diye kurutma fikri hoşuma gidiyor ama ayrı alıp
üst üste koysam zaten küçük banyoda iyi olmayacak.
Tam kurutmalılarda benim bildiğim sorun 7 kg yıkama 4 kg kurutma olması.
Yani önce 3 kg boşaltıp sonra kurutup, boşaltıp sonra tekrar yükleyip kullanmak lazım.
Aslında 7 kg çamaşırım da olur mu onu da tam bilmiyorum. Yeni evli olucaz kısmetse, 2 kişi ...
Sizce mantıklı mı? Kullananlar memnun mu? Bu arada Bosh alıcam.
WVH28420EU

Logixx 7 Sensitive

canım yerin varsa ayrı ayrı alman tavsiye ediliyor. ama yoksa bosh un bu modelinden hariç olanlar kuruturlarken ciddi miktarlarda su tüketimide yaptıklarından faturalarda anlaşılır yükselmelere neden olabiliyormuşbirde

Teşekkür ederim cevabın için, sanırım ayrı alıp üstüne koyucam. Çok da yerim yok ama ... :)

Bende bugün samsung'un kurutmalı çamaşır makinesini satın aldım..5 ay sonra kullanıcam gerçi.düğüne var daha..mağazada beğenip aldım.herhangi bir bilgim yoktu ama diğer markalara göre en iyisi samsung gibi geldi..
ankastre ürünlerim siemens ama çamaşırı siemenste beğenmedim.
bu makine çok içime sindi.tüm özellikler var.inşallah memnun kalırım...samsunga bi bak derim.gerçekten özellikleri iyi

fk3009 hayırlı olsun güle güle kullan.bende istiyorum sen kaça aldın bide makinanın özelliklerinden kg vs bahsedermisin.çok tşk.

fk3009 hayırlı olsun güle güle kullan.bende istiyorum sen kaça aldın bide makinanın özelliklerinden kg vs bahsedermisin.çok tşk.

sağol canım..valla her özellik var gibi.7 kg yıkama 5 kg kurutma, kıyafete göre su alma,sessiz motor,airwash,silverwash...
şimdi aklıma gelmiyor..sitesinden bulabilirsin

ben de aldımm kurutma makinesi babamın ısrarı üzerine , bosch %50 enerji tasarruflu olanından. yarın geliyo inşş, umarım bi aksilik yaşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…