Tam motor gibi oldun!!

sersemsinem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
837
714
Adam gözümün içine bakaaa bakaa bana bu cümleyi kurdu.Kocam dediğim adamın ağzından bu lafı duymak talan etti beni resmen or.spunun masum hali..

Sabah işe gitmek için hazırlandım, normalde çocuğumuda hazırlarım üstünü giydirir öyle çıkarım.Ben üstümü giyindim, eşim geldi yanıma "iyice motor gibi" oldun dedi."şu kıyafetin bütün uykumu açtı tam motor gibi oldun" dedi.ne diyosun sen? anlamını bilerek mi kuruyosun bu cümleyi diye kekelerken ben "ehh çekil elimin altından" deyip lavaboya girdi.şok oldum.ben montumu giyene kadar çıktı baktı ki çocuğu hazırlamadan evden çıkıyorum (bir saniye bile duracak halde değildim) "Allah seni kahretsin, kahır ismiyle kahretsin inşallah" dedi.:KK57: hiç bişey diyemedim.
Ya ben hayatımda duymadım bu cümleleri, daha dün beni arayıp sennin için şiir yazdım diyen adam bu.Keyifle okuyan beni havalara uçuran adam.Nasıl her sinir anında bu kadar değişebeilir ki? nasıl bu kadar kırabilir anlayamıyorum.

Motor demesine sebep olan kıyafetimi de burayı eklemeyi çok isterdim aslında ama üzerimde kısa kalın bir kazak, içimde kalçamı tamamiyle kapatacak uzunlukta siyah badi, altımda da dar paça kot pantolon var.
ne açık bi yerim var, ne bi dekoltem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam gözümün içine bakaaa bakaa bana bu cümleyi kurdu.Kocam dediğim adamın ağzından bu lafı duymak talan etti beni resmen or.spunun masum hali..

Sabah işe gitmek için hazırlandım, normalde çocuğumuda hazırlarım üstünü giydirir öyle çıkarım.Ben üstümü giyindim, eşim geldi yanıma "iyice motor gibi" oldun dedi."şu kıyafetin bütün uykumu açtı tam motor gibi oldun" dedi.ne diyosun sen? anlamını bilerek mi kuruyosun bu cümleyi diye kekelerken ben "ehh çekil elimin altından" deyip lavaboya girdi.şok oldum.ben montumu giyene kadar çıktı baktı ki çocuğu hazırlamadan evden çıkıyorum (bir saniye bile duracak halde değildim) "Allah seni kahretsin, kahır ismiyle kahretsin inşallah" dedi.:KK57: hiç bişey diyemedim.
Ya ben hayatımda duymadım bu cümleleri, daha dün beni arayıp sennin için şiir yazdım diyen adam bu.Keyifle okuyan beni havalara uçuran adam.Nasıl her sinir anında bu kadar değişebeilir ki? nasıl bu kadar kırabilir anlayamıyorum.

Motor demesine sebep olan kıyafetimi de burayı eklemeyi çok isterdim aslında ama üzerimde kısa kalın bir kazak, içimde kalçamı tamamiyle kapatacak uzunlukta siyah badi, altımda da dar paça kot pantolon var.
ne açık bi yerim var, ne bi dekoltem.
sende kawasakiye benziyorsun deseydin

Manyakmıdır nedir?
ayrıca insan eşi güzel giyindiğinde bi hoşuna gider, bi bişi olur.
öküz müdür nedir?
kapalımısınız normalde?

günlerdir senin nickini hatırlamaya çalışıyodum ne yaptın ne ettin bebek ne alemde uyuz kaynananla aran düzeldi mi meraktaydım ama keşke böyle bi konu acmamis olsaydın çok çok ağır bir laf

Bu nasıl bir saygısızlık ya
Bence siz eşinizle aranıza hemen bir mesafe koyun...
Ben olsam bunun bedelini ona yalnız bırakarak ödetirim..

Seni cok sabırlı buluyorum açıkçası bekarken ki hayatına taban tabana zıt bi hayat yaşıyorsun belli ki, eşin, ailesi, kültürleri...

Manyakmıdır nedir?
ayrıca insan eşi güzel giyindiğinde bi hoşuna gider, bi bişi olur.
öküz müdür nedir?
kapalımısınız normalde?
yok hayır kapalı değilim ama hiç bi zaman kıyafet konusunda aşırıya kaçmadım.
her zaman giydiğim kıyafetler sabah sabah gidip alışveriş yapmadım ki!
nasıl bi tepkiydi bu anlam veremedim.

günlerdir senin nickini hatırlamaya çalışıyodum ne yaptın ne ettin bebek ne alemde uyuz kaynananla aran düzeldi mi meraktaydım ama keşke böyle bi konu acmamis olsaydın çok çok ağır bir laf

Seni cok sabırlı buluyorum açıkçası bekarken ki hayatına taban tabana zıt bi hayat yaşıyorsun belli ki, eşin, ailesi, kültürleri...

Uzun zamandır giremedim adamolacakkız ama bu derdim yok anlamına gelmiyor tabiki.sabah ağlaya ağlaya geldim şirkete kime anlatacağımı şaşırdım patlayacak gibiydim, yine geldim buraya sığındım :KK43:
Bekarken ki hayatımla o kadar ciddi bir uçurum var ki bazen lanetler yağdırıyorum kendime.Artık kendi kendime konuşmaya başladım, bu adam diyorum ya dün bana şiir yazmış mutluluktan havaya uçuyordum bugün minicik bi konu yüzünden allak bullak etti beni.ne yapıcağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum cidden.

Bu nasıl bir saygısızlık ya
Bence siz eşinizle aranıza hemen bir mesafe koyun...
Ben olsam bunun bedelini ona yalnız bırakarak ödetirim..
gerçekten artık nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum.küsüp günlerce konuşmamak bi çözüm mü? sanmıyorum.1 hafta sonra aynısı olmasa da benzer sorunlarla yine canımı yakacak.çekip gitmek istiyorum bütün gemileri yakıp arkama bakmadan kaçarak uzaklaşmak istiyorum.

Ben motorsam sen ne oluyorsun deseydin terbiyesize :KK11:
Hep mi böyle edepsizler kendileri
ya son zamanlarda sinirlendiğinde ne söylediğinin cidden farkında değil, küfür falan etmez dayak şiddet aldatma hiç birini yaşamadım şimdiye kadar.hatta aramız iyi olduğunda tapar bu adam bana.sinirlendiğinde tanıyamıyorum bana kurduğu bu cümleleri kaldıramıyorum.

Önceki konularından birinde eşine boşanmak istediğini söylemişsin o konu nasıl nihayete erdi, o gün eve gelince o konuyu açmamış sende bi daha açmadın sanırım

X