He nevoş he![]()
Son uzatmalarda gol atacaksınız yani.
![]()
Tarif mi bıraktınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He nevoş he![]()
Son uzatmalarda gol atacaksınız yani.
![]()
Siz yeni tarifler çıkartabilirsiniz sizde o potansiyel varTarif mi bıraktınız![]()
Orası doğruSiz yeni tarifler çıkartabilirsiniz sizde o potansiyel var![]()
Ama belki başka tariflerde denerdinizOrası doğruBende yaratıcılık çok
![]()
Sağol ablaAllah kolaylık versin canım
Beraber kurabiye ,poğaça yapınHamuru o yoğursun
![]()
Bu ay çok yoğunum önümüzdeki ay korkun bendenAma belki başka tariflerde denerdiniz![]()
Hem etkinlik olurSağol ablaYarın yapayım abla valla canım istedi bak sen kurabiye diyince
bu bahaneyle yogurtayim hemde
![]()
Bana da ıslak kek tarifi verin ablalarim kardeşlerim
Sağol teyzesiAllahım tipini yerim yaaa![]()
O kadar sade yapmasına bende şaşırdım![]()
Yarın yap yarın yapppBende pazartesi yapayım![]()
Ağam dalga geçiiii bizleeeeHe nevoş he![]()
Biz senden hep korkuyoz ablaBu ay çok yoğunum önümüzdeki ay korkun benden![]()
Teşekkür ederimBunu rahatlıkla yapabilirsinKekler - Pastalar - Islak Kek-Ülker Kakao Sponsorluğunda
Merhabalar :KK31: Kek yapıyoruz dediler geldim, muhteşem bir tarifim var, ıslak kekin hakkını vereceğiz :cool: Hiç uzatmadan tarifime geçiyorum garantili tariftir, tutturamama gibi endişelerinizi bir kenara bırakın efenim :stop: _____Malzemeler_____ - 3 yumurta( orta boy) - 1 su bardağı şeker...www.kadinlarkulubu.com
![]()
Yarın yine sınavım var.Okul çok uzakSağol teyzesibizde seni yiriiiiiiiz
Yarın yap yarın yappp
Ağam dalga geçiiii bizleeee![]()
Elime tarif geçmezse korkmayınBiz senden hep korkuyoz abla![]()
Rica ederimTeşekkür ederim![]()
Hadiyaa kaç dersten gircen abla.Yarın yine sınavım var.Okul çok uzakÖğlen çıkarım akşsm 5-6 gibi ancak evde olurum
![]()
Valla en basit tarifleri bile şaha kaldırıyorsun bildiğimiz için korkmaya her halükarda devamkeeeElime tarif geçmezse korkmayın![]()
Bugün 4 dersti yarın 3 canımHadiyaa kaç dersten gircen abla.
Onlarda derdim şu aslındaValla en basit tarifleri bile şaha kaldırıyorsun bildiğimiz için korkmaya her halükarda devamkeee![]()