Ben zaten ablayımben 33 yaşında bir bayanım sen abla oluyoraun bu arada nevroş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zaten ablayımben 33 yaşında bir bayanım sen abla oluyoraun bu arada nevroş![]()
Keşke çok destek olabilsekÇok var evet![]()
Deneyecem bakalım zorlamam zaten.Cok zorlama kendini![]()
Sebeb neden olayı...Çok daha fazlası...Battıkça ülkecek batıyoruz gençler
İlk gen deneyim bakalım bununla nerdeyse 4-5 kilo veren olmuş 3 günde.Dikkatli yap ablam![]()
Bende sitenin nenesiyim sjksjksjkBen zaten ablayım11 yıldır kkdayım
29 yaşından beri abla diyen var
![]()
Çok iyiKeşke çok destek olabilsek
Deneyecem bakalım zorlamam zaten.
Sebeb neden olayı...Çok daha fazlası...
İlk gen deneyim bakalım bununla nerdeyse 4-5 kilo veren olmuş 3 günde.
Biz kabul ediyoruz değil mi ablamBende sitenin nenesiyim sjksjksjk![]()
Bu cezbetti benideÇok iyi![]()
Ben ediyorum sendeediyorsun nasılsa bizablayız so nuçtaBiz kabul ediyoruz değil mi ablam![]()
Artık bende ablayim ablalik ilan ediyorim kara kömür saçlarım agarmaya basladiBu cezbetti benide
Ben ediyorum sendeediyorsun nasılsa bizablayız so nuçta![]()
Yok olmaz sen daha küçüksün,hele bir 40 yaşına gelde o zaman abla mertebesine alalım senideArtık bende ablayim ablalik ilan ediyorim kara kömür saçlarım agarmaya basladi![]()
Daha 9 sene varYok olmaz sen daha küçüksün,hele bir 40 yaşına gelde o zaman abla mertebesine alalım senide![]()
Yafru balam sen kaç yaşında evlendn öyleDaha 9 sene var![]()
Belkim azda olsa yukselirim
İmza ile evlendim ben düğün günü 18 ime 20 gün vardıYafru balam sen kaç yaşında evlendn öyle

Umarım verirsinBu cezbetti benide
Ben ediyorum sendeediyorsun nasılsa bizablayız so nuçta![]()
Görmedim duymadım okumadımİmza ile evlendim ben düğün günü 18 ime 20 gün vardı![]()
Umarım nevoş artık raharsız etmeye başladı benide,öyle diyete de uyamam yok şu kadar köfte tavuk diye hç benlik değil bunlar.Umarım verirsinEvet öyleyiz
![]()
Ben senin aklında başka turlu kalayımGörmedim duymadım okumadım![]()
Sen nasılsın abla nasıl oldunUmarım verirsinEvet öyleyiz
![]()
Biliyorsun bu konudaki düşüncelerimide ondan minnoşum..Ben senin aklında başka turlu kalayım![]()
Benimde vermem lazım en az 7 kilo ama nasıl veririm bilmemUmarım nevoş artık raharsız etmeye başladı benide,öyle diyete de uyamam yok şu kadar köfte tavuk diye hç benlik değil bunlar.
Kesinlikle öyleyiz![]()