Güzelde Abla 420 TL verdik buna bu fiyata emin ol bundan çok daha güzel aksesuarlar var görüyorum çünkü gittiğim yerlerde.
Neysem artık hepsi iyi günlerde kullansın inşallah banada ne diye dert oluyorsa sanki ben kullancam ne memnuniyetsiz gadın oldum
Senin zevkin iyidir abla ama
O aldığın fincandan bile belli bak .
Çok para toplanıyorda yani nebilim yaa daha kullanışlı birşey olabilirdi işte.
Keşkem sen burda olsaydın
Senin zevkin iyidir abla ama
O aldığın fincandan bile belli bak .
Çok para toplanıyorda yani nebilim yaa daha kullanışlı birşey olabilirdi işte.
Keşkem sen burda olsaydın
Hahh isteeee demi ama zevkine de uyarmi. Valla kahvaltı seti fincan takımı herzaman kullanılabilen şık şeyler daha iyi olurdu yada aksesuar ama daha güzel olabilirdi.
:) sıralamaya göre en sonda olan yemek oylamaya göre birinci.. ve beni şaşırttı, çünkü ne tabaklar var, bana göre çok çok daha iyi. bunu demek istemiştim...ama benim zevk genele uymadı galiba bu sefer. sevgiler
:) sıralamaya göre en sonda olan yemek oylamaya göre birinci.. ve beni şaşırttı, çünkü ne tabaklar var, bana göre çok çok daha iyi. bunu demek istemiştim...ama benim zevk genele uymadı galiba bu sefer. sevgiler
Hahh isteeee demi ama zevkine de uyarmi. Valla kahvaltı seti fincan takımı herzaman kullanılabilen şık şeyler daha iyi olurdu yada aksesuar ama daha güzel olabilirdi.
Merhaba
Aynen herkesin zevki beğenisi farklı oluyor.İnanın o 1.olan tabağın sahibi bile beklemiyordu
Kadınkar Kulübü üyeleri bizi her ay şaşırtıyor
Benim 1.olmasa bile çok oy alacağını düşündüğüm tarifler bile az oy aldı