Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pilav TarifleriTam Ölçülü Denenmiş Pilav Tarifleri
Ooo daha çok gerideymişsinizOlsun yavaş yavaş daha iyi
2.gruptan sonra sen diğer sesleri hafif göstermeye bak
11-13 harften sonra diğerlerini hızlı alıyorlar
Bebiş 20 haftaya girdi çok şükür 16. haftadan beri bayağı tekmeleri belli oluyor. karnım da büyüdü biraz. Sesime Tepki veriyor. O çok güzel bir duygu. Tekmelesin diye sesleniyorum, hop 10-15 saniye sonra oynuyor karnım çok şükür Allah’ıma.
Amin
Görmedim vallahi. Sen yazınca baktım gerilere. hatlar karıştı o an
Bebiş 20 haftaya girdi çok şükür 16. haftadan beri bayağı tekmeleri belli oluyor. karnım da büyüdü biraz. Sesime Tepki veriyor. O çok güzel bir duygu. Tekmelesin diye sesleniyorum, hop 10-15 saniye sonra oynuyor karnım çok şükür Allah’ıma.
Amin
Amin
Ooo daha çok gerideymişsinizOlsun yavaş yavaş daha iyi
2.gruptan sonra sen diğer sesleri hafif göstermeye bak
11-13 harften sonra diğerlerini hızlı alıyorlar
Malesef çoğu elayı laleyi zor okuyor. İlgilenmiyor aileler galiba. Öğretmenin de yapacak bişeyi kalmıyor. Bazı veliler ev ödevini kendi yazıyormuş misal
Güler misin ağlar mısın
Ben de öyle yapıyorum. Önden gösteriyorum. Kolaylık oluyor
Malesef çoğu elayı laleyi zor okuyor. İlgilenmiyor aileler galiba. Öğretmenin de yapacak bişeyi kalmıyor. Bazı veliler ev ödevini kendi yazıyormuş misal
Güler misin ağlar mısın
Güler misin ağlar mısın
Öğretmen anlamıyor sanıyorlar en iyi yazanları atmış öğretmen. Koca sınıfta 4 kişi. Oğlum ikinci sırada
Harf sırasına göre gösteriyorum. Atlayarak gitmiyorum. Yoksa kafası da karışabilir
Öğretmen anlamıyor sanıyorlar en iyi yazanları atmış öğretmen. Koca sınıfta 4 kişi. Oğlum ikinci sırada
Harf sırasına göre gösteriyorum. Atlayarak gitmiyorum. Yoksa kafası da karışabilir
Amin