tam otomatik araba önerisi

incimete

♥ 22.08.2015 ♥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
693
679
Hatunlar yardimci olabilrmisinz acaba.ben gibi arabaya merakli birileri elbet fikir verir diye umit ediyorim ama :)

35/40bin arasi butcem var.aradgm ozellikler
1.tam otomatik(yokusta kaydirmaya yapmayan)
2. Cok yakmayan
3. Hatcback, belki sedan(kasasi kisa olursa)
4.ici ferah ve genis olmali(boyumuz uzun ve ileriye donuk kullancgmz icin cocuk koltugi filanda sigmali)
5. Saglam bi araba olmali
Goturdugu yere kdr beni goturmeli

2011 2012 megane aklmzda ama fikrimiz yok onla ilgili???
Bide hyundai elentra var yine 2012model.bnlarla ilgili de yorum yapablirsnz

honda jazz kesinlikle tavsiye ederim... :KK68:

Cvbn icin ck tesekkur ederm :)

Honda jaz istyrm ama iyice arastrdm.soyle bsiey var.
2010/2011 modellerinnde i shift sanzuman var.onerilmio.yari otomatik gobi bisi.yokusda sarsinti filan yapiyormus.

2012 ve sonrasinda cvt sanzuman yani tam ottomatik urtilmis.kesinlikle bunu almalnsz denmis ama oda butceyi baya asiyor :/

Cvbn icin ck tesekkur ederm :)

Honda jaz istyrm ama iyice arastrdm.soyle bsiey var.
2010/2011 modellerinnde i shift sanzuman var.onerilmio.yari otomatik gobi bisi.yokusda sarsinti filan yapiyormus.

2012 ve sonrasinda cvt sanzuman yani tam ottomatik urtilmis.kesinlikle bunu almalnsz denmis ama oda butceyi baya asiyor :/
aaaa ben hiç duymadım :/
bende düşünüyorum tabi benden çok eşim araştırdı jazz istiyorum diye onu araştırdı ama ona karar vermiştik biz hem az yakıyormuş hem içi gerçekten bayağı geniş ve ferah hemde sağlammış dedi ama.. bunu ben ona bir söliyeyim bakayım,

aaaa ben hiç duymadım :/
bende düşünüyorum tabi benden çok eşim araştırdı jazz istiyorum diye onu araştırdı ama ona karar vermiştik biz hem az yakıyormuş hem içi gerçekten bayağı geniş ve ferah hemde sağlammış dedi ama.. bunu ben ona bir söliyeyim bakayım,

Valla cnm deli gibi arastrdm.dedgm gibi jazzlar.mesela meganee Kıyasla daha kisa kalio jazz.nisnlim bndan oturu jazza sick bakmio.cocik olnca arkaya nasl sgcaksnz diyo

Honda ama her turli alinck araba.saglam baya.civic aklmda bi de.oda bana cok genis geliyor.eger ileriye donuk kalici bisi ariosan civiclerede goz gezdr bak.

Merhaba Renault Clio 4 kullanıyorum, bir yılı geçti alalı ve hiç bir şikayetim yok, hantal bir araba değil kolay kaçıyor, parketmesi kolay, hiç sorun yaşamadım o konuda, en önemlisi de yakıt :KK55: inanın ne zaman yakıt koyduğumu unutuyorum, tavsiye ederim

Merhaba Renault Clio 4 kullanıyorum, bir yılı geçti alalı ve hiç bir şikayetim yok, hantal bir araba değil kolay kaçıyor, parketmesi kolay, hiç sorun yaşamadım o konuda, en önemlisi de yakıt :KK55: inanın ne zaman yakıt koyduğumu unutuyorum, tavsiye ederim

çook teşekkr ederm cvbnz için..değerlendirmeye alıcam

Hyndai accesnt Era aradığın araba bence. Biz de araba düşünüyoruz beni özellikle bagaj kısmı cezbetti. Az yakıt olarak ta Reault Symbol çok az yakıyor.

bende araç bakıyorum ama tek aklımda olan toyota yaris :)

2. Cok yakmayan
4.ici ferah ve genis olmali(boyumuz uzun ve ileriye donuk kullancgmz icin cocuk koltugi filanda sigmali)

sadece 4. maddeden emin olamadım :)

50 bın maximum bücteyle tam otomatik araba arıyoruz bizde
kaydırmayan
park sensörü olan
mümkünse navigasyonu olan
sanrooflu
hatchback olmalı
buna göre hydunai i30 2013( fiyatı pahalı geliyor bize)
opel astra
megane 3 2012 model

belki alfa romeo giulietta hosuma gidiyor görüntü olarak

bizim fiestamız vardı 2011 titanyum serisi bordo konsollu manuel diye sattık , araç 1 günde sahibindende satıldı 36 bıne sattık az yakıyordu size onu tavsiye ederim ama içi çok büyük değil bizde uzun boyluyuz sığdık tatil bavulları zor sığıyordu ama :KK70:

bende araç bakıyorum ama tek aklımda olan toyota yaris :)

2. Cok yakmayan

sadece 4. maddeden emin olamadım :)
varis iki şekilde oluyor vitesi hem otomatik hemde manual yapabiliyorsun..ve çok kötü kaydırıyor..arabadan nasıl inip kaçtım hatırlamıyorum ..korkunçtu benim için ..düz yolda kaydı araba

Hyundai pek tavsiye etmem ziraa kagit gibi araba derler
Volkswagen,toyota hr zaman iyidir bnce
Volkswagende polo golf bakabilirsnz hatcback istiosanz toyota yarisler aurisler gayet güzel birde ford fiestanin yeni modelleri güzel ikinci el alacaksanz fiyatlari tam size göre

Citroen C4 uygun ve güzel.

Walkswagen Polo güzel ve bi tık daha eski modelleri o fiyata alınabilir.

Bu fiyata sıfır da hatchback Skoda'nın bir modeli var, adını unuttum. Tam otomatik ve benzinli ama çok çok az yakıyor, kullanışı çok iyi. Skoda Walkswagen ile çalışmaya başladığından beri daha iyi arabalar üretiyor.

Astra ve fiesta dan şaşmayın derim.
Hem sağlamlığı hem de iç hacminin genişliği ile aradığınızı bulacaksınız.

Küçük bir hatırlatma yapayım, tüm arabalar yokuş kalkışlarında biraz da olsa geri kaçar.
İstediği kadar esp özelliği, pahalı markalar vs olsun, mutlaka dik yokuşlarda bekleme durumunda geri kaçacaktır.
Bu sebeple otomatik arabalarda da frenle çift ayak kalkmak en iyisidir.

X