tam tersi olması gerekmiyor muydu?

dnaib

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
789
93
123
arkadaşlar hepinize merhabalar
benim söyliyeceklerim kimine saçma gelebilir ama durum bu. düzenli ve güzel bir ilişkim var bana göre rüya gibi herşey ona göre çok çok daha güzel olduğuna eminim çünkü onun bana çok daha fazla aşık olduğunu düşünüyorum. neyse konu bu değil.
ben sevgilimi cinsel anlamda istiyorum. o da istiyo. yani tam anlamıyla olmasada heycanlı ve güzel şeyler yaşıyoruz. ben bir kaç kez onunla gerçek bir birliktelik yaşamak istediğimi söyledim. ama o bunu yapamayacağını eğer yaparsa benim üzülebileceğimi, en ufak bir kavgamızda aklıma bunun geleceğini, belkide kendimi mecbur hissedip isteksiz bir evlilik yapabileceğimi söyledi. yani şunu demek istiyor: 'olurda bir gün bana olan sevgin aşkın biterse ve benden ayrılmak istersen sırf bu yüzden kendini durdurup, benimle mecburiyetten evlenmeni istemiyorum'
bu söyledikleri çok hoş şeyler aslında. ama onun bu kadar dirençli olup benim teslim olmam kafamı karıştırıyor. tam tersi olmalıydı gibi geliyo. acaba bende mi tuhaflık bilemedim?
ya yaşadıklarımız öyle yüzeysel şeylerde değil yani saatlerce sevişebiliyoruz ama ben ne zaman yeltensem 'yapma nolur dayanamıyorum zaten' diyo.
acaba beni yeterince istemiyomu? yani etkilenmiyomu yeterince? yardım edin lütfen

1- Olurda bir gün ayrılırsanız,sevgiliniz yüzeysel olarak yaşadıklarınızdan pişman olabileceğinizi neden düşünmüyor?
2- Sevgiliniz beraber olma konusunda gösterdiği kararlılığı neden yüzeysel sevişme konusunda gösteremiyor?
3- Siz bu kadar yüzeysel sevişme için ortamı ve zamanı nasıl buluyorsunuz?

Bu soruların cevabını istiyorum :ssz::ssz::ssz:

benim söyliyeceklerim kimine saçma gelebilir ama durum bu. düzenli ve güzel bir ilişkim var bana göre rüya gibi herşey ona göre çok çok daha güzel olduğuna eminim çünkü onun bana çok daha fazla aşık olduğunu düşünüyorum. neyse konu bu değil.
ben sevgilimi cinsel anlamda istiyorum. o da istiyo. yani tam anlamıyla olmasada heycanlı ve güzel şeyler yaşıyoruz. ben bir kaç kez onunla gerçek bir birliktelik yaşamak istediğimi söyledim. ama o bunu yapamayacağını eğer yaparsa benim üzülebileceğimi, en ufak bir kavgamızda aklıma bunun geleceğini, belkide kendimi mecbur hissedip isteksiz bir evlilik yapabileceğimi söyledi. yani şunu demek istiyor: 'olurda bir gün bana olan sevgin aşkın biterse ve benden ayrılmak istersen sırf bu yüzden kendini durdurup, benimle mecburiyetten evlenmeni istemiyorum'
bu söyledikleri çok hoş şeyler aslında. ama onun bu kadar dirençli olup benim teslim olmam kafamı karıştırıyor. tam tersi olmalıydı gibi geliyo. acaba bende mi tuhaflık bilemedim?
ya yaşadıklarımız öyle yüzeysel şeylerde değil yani saatlerce sevişebiliyoruz ama ben ne zaman yeltensem 'yapma nolur dayanamıyorum zaten' diyo.
acaba beni yeterince istemiyomu? yani etkilenmiyomu yeterince? yardım edin lütfen

Sız bole dewam edın anaormal bırsey yok yanı adam haklı senın de bunduyguları hıssetmenız cok normal korkma:)

1- Olurda bir gün ayrılırsanız,sevgiliniz yüzeysel olarak yaşadıklarınızdan pişman olabileceğinizi neden düşünmüyor?
2- Sevgiliniz beraber olma konusunda gösterdiği kararlılığı neden yüzeysel sevişme konusunda gösteremiyor?
3- Siz bu kadar yüzeysel sevişme için ortamı ve zamanı nasıl buluyorsunuz?

Bu soruların cevabını istiyorum :ssz::ssz::ssz:

hehehhehehe sorular süper cevaplıyorum hocam:)
1. pişman olsamda olmasamda ben bunu göze alıyorum zaten. o da alıyor demekki
2. aynı kararlılığı gösterememesi beni memnun ediyo çünkü eğer öyle olsaydı bu sefer beni hiç istemediğni düşünerek sümküre sümküre anlatcaktım bunları
3. arada sırada 1 2 günlük tatillere çıkıyoruz arkadaş ortamımızla

tamam mıdır:)

sizin ilişkiniz ne kadardır devam ediyo bilmiyorum ama bizde 9 sene çıktık eşimle ve birlikte olmadık, hiçbi zamanda beni istemiyomu diye düşünmedim napsaydı yani üstümemi atlasaydı, istemiyosa niye zorluyosun ki

Evlilik için kendine yeterince güvenmiyor. Ve tamamen beraber olursanız kendisini evlilik için mecbur hissedecek. Bu nedenle tam anlamıyla ilişkiden kaçınıyor. Yüzeysel yaşamak daha kolay onun için şu an.

düzenli ilişki ne ya
bu lafa da fit olurum

kuzum, toplumumuzda oluşan baskı sonucu kızlarımızın cinsel birliktelikten sonra neler hissedebileceğini gören bi erkekle berabersin
bence yat kalk dua et, bu çocuğun ince fikirli olduğu için

cinsel birliktelik yaşayınca başın göğe ermiyo merak etme.
ya da olduğundan çok sevmiyosun

tamam cinsellik, ten uyumu güzel bişey ama, her şeyde bunu kıstas almak olmaz.

Sevgiliniz olur da ilerde ayrılırsanız,sizin sorun yaşamanızı istemiyor olabılır.(çok bilinçli)
İlişkinizde emin olmadığı bazı durumlar olabilir..

hehehhehehe sorular süper cevaplıyorum hocam:)
1. pişman olsamda olmasamda ben bunu göze alıyorum zaten. o da alıyor demekki
2. aynı kararlılığı gösterememesi beni memnun ediyo çünkü eğer öyle olsaydı bu sefer beni hiç istemediğni düşünerek sümküre sümküre anlatcaktım bunları
3. arada sırada 1 2 günlük tatillere çıkıyoruz arkadaş ortamımızla

tamam mıdır:)

Pişmanlığı göze alıyorsanız durumu sevgilinize anlatabilirsiniz o halde...Bana göre sevgilinle o kadar mahremi paylaştıktan sonra beraberlik yaşamışın yaşamamışın pek farkı yok... Yeterki siz ağlamayın mutlu olun...

Ben arkadaşımın evinde bile kalamadım bekarlığımda:53::53::53:

bence çok özel şeyler çok güzel ve özel yaşanmalı.böyle oldu bittiye getirilmeden.ayrıca emin de olmayabilir evlilik konusunda.

sizin ilişkiniz ne kadardır devam ediyo bilmiyorum ama bizde 9 sene çıktık eşimle ve birlikte olmadık, hiçbi zamanda beni istemiyomu diye düşünmedim napsaydı yani üstümemi atlasaydı, istemiyosa niye zorluyosun ki

ya öyle birşeyde demiyorumda ne biliyim yani çevremde arkadaşlarım falan evli gibi yaşıyolar. üniversiteden beri birlikteyiz. o ortamı bilirisiniz çok normaldir böyle şeyler. ben kesinlikle ilişkimizin o konumda olmasını istemiyorum. ya zaten ben istediğimde tamam dese ben vazgeçicem yani bi nevi onu yokluyorum.
ben evliliğimize özel birşeyler kalmasını istiyorum. yani ilk defa o zaman birlikte olmayı istiyorum herşey normmal olsun istiyorum.
ama bir yandanda onun bunun için sabırsızlanmasını istiyorum benden daha çok istemesini istiyorum anlıyomusunuz

ya öyle birşeyde demiyorumda ne biliyim yani çevremde arkadaşlarım falan evli gibi yaşıyolar. üniversiteden beri birlikteyiz. o ortamı bilirisiniz çok normaldir böyle şeyler. ben kesinlikle ilişkimizin o konumda olmasını istemiyorum. ya zaten ben istediğimde tamam dese ben vazgeçicem yani bi nevi onu yokluyorum.
ben evliliğimize özel birşeyler kalmasını istiyorum. yani ilk defa o zaman birlikte olmayı istiyorum herşey normmal olsun istiyorum.
ama bir yandanda onun bunun için sabırsızlanmasını istiyorum benden daha çok istemesini istiyorum anlıyomusunuz

güzelim ortamda normal diye sen de heveslenme, sen bireysel olarak bunu istiyosan sevgilinle bunu paylaş, ama herkes yapıyo bende yapayım gibi olmasın anlatabildim mi, lisede tüm arkadaşlarım sigara içerdi ben hiç içmedim halada içmiyorum, ya da üniversitede dediğin gibi birlikte olanlar vardı ama ben olmadım bu benim seçimimdi, kutsal bakire diye alay ederlerdi hatta, umrumda olmazdı bu benim tavrım tarzım ve hayat görüşümdü, ama cinsellik yaşayan kimseyede laf etmem doğal bişey ama sevgilin de isterse, iki tarafında rızası ve gönül rahatlığı olmalı

güzelim ortamda normal diye sen de heveslenme, sen bireysel olarak bunu istiyosan sevgilinle bunu paylaş, ama herkes yapıyo bende yapayım gibi olmasın anlatabildim mi, lisede tüm arkadaşlarım sigara içerdi ben hiç içmedim halada içmiyorum, ya da üniversitede dediğin gibi birlikte olanlar vardı ama ben olmadım bu benim seçimimdi, kutsal bakire diye alay ederlerdi hatta, umrumda olmazdı bu benim tavrım tarzım ve hayat görüşümdü, ama cinsellik yaşayan kimseyede laf etmem doğal bişey ama sevgilin de isterse, iki tarafında rızası ve gönül rahatlığı olmalı

yani bende farklı bişey idda etmiyorum hemen hemen aynı fikirdeyiz ancak ben bunun sorun olup olmayacağına emin olamaıyorum yani bizim durum ciddi. ciddi derken düğün tarihini konuşuyoruz ailelerle. 10 güne askere gidiyo falan. beni istemiyosa bu durum evliliğimizde büyük sorunlara yol açacağı için şimdiden bu durumu kurcalıyorum. böyle bişey yaşayan var mı falan???

Arkadaş çevrendekileri boş ver sen kendine bak bu gün evet dediğine yarın ben ne yaptım diyebiliyoruz yada kafa yapımız düşüncelerimiz değişebiliyor. Üniversite ortamında çok normal doğru ama yarısı üni.bitince diktirmeye koşuyor işe girer girmez.

Tam birleşme yaşamadan yapmanız bana pek bişey fark ettirmiyor ha yarım ha değil.

Erkek arkadaşın yarın olurda ayrılırsa pişmanlık duymak istemiyor ahını almak istemiyor.

Genel hatları ile zaten yaşıyorsunuz emin ol bakire olmasaydın zaten tam birlikteliği yaşıyor olurdunuz. Çok istiyorsan açık açık belirt bana problem değil ileri de ayrılırsakda korkma evlenceksin benle diye tutturmam bir birimize mecbur değiliz diye.

Genelde tersini duydugunuzdan garip gelmis olabilir ama sizi istememesiyle ilgisi yok bence. Oyle olsaydi hic dokunmazdi. Ne zamandir berabersiniz? Her ne kadar karsilikli olarak birbirinizi cok sevseniz de erkek arkadasiniz hala bir ayrilma ihtimalini goruyor ve bu gayet normal,anladigim kadariyla aranizda evlilige yonelik ciddi bir adim henuz atilmamis. Benm bir arkadasim da benzer bir durum yasamisti ve onda erkek arkadasi henuz aralarindaki duygusal yakinligin yeterince guclu olmadigiydi,cinselligi bundan once yasarlarsa duygularinin degiseceginden korkuyordu..sizde boyle bir durum yok gibi gorunuor ama yine de paylasmak istedim. Bence akisina birakin,ustelemeyin inanin dogru zaman gelince yasadiginizda iyi ki beklemisiz diyeceksiniz.

benim erkek arkadasım cok istiyor da noluyor..sürekli bunu dert ediyor..yok niye bizim sürekli bir cinsel hayatımız yokmuş, ben onu cekici bulmuyomusum vs. 6 yıldır küs barışık giden bir lişkimiz ve onca sorunumuz var..herşeyi gectim ben ailemin hükmü altındayım ve onlarla yaşıyorum. kaldı ki hazırda değilim, pişman olurum biliyorum..ama o sadece bencilce düşünüyor.

erkek arkadasın seni arzulamasa zaten hiç bir şey yasamazdınız bence dert etmemelisin

Back
X