tam tersi olması gerekmiyor muydu?

bence erkek arkadaşının sana sevgiside saygısıda sonsuz her kıza nasip olmaz böylesi

yanlış anlamadıysam ilkin olucak....buyuk ihtimalle ondan çekiniyordur...

Bence erkek arkadaşın çok doğru düşünmüş, bilinçli bir erkekmiş, geleceği görebilmiş. Üzülmek yerine sevinmelisin bu duruma.. Mutluluklar ilişkinizde :31:

Son düzenleme:
Bana kalirsa arkadasin seni dusunseydi yuzeysel seyleride yasamazdiniz yani.aslinda o evlilikten korkuyor veya senle evlenmek istemiyor yani mecbur kalmaktan korkuyor.

Seni yadirganiyorum kinamiyorumda sadece ben olsam oyle dusunurdum fikrimi verdim ama tabiki biz arkadasini tam tanimiyoruz dogru yorum yapmiyorda olabiliriz :)

Son düzenleme:
ciddiyetten korkuyor birazz olmalıı :) büyük ihtimallee ihtiyacını giderdigi biri vardırrr :)

ama sana karşı bişeyler gerçekten hissediyor şanslısın bazı gerizekalılarrr düşünemıyor bile seni düşünmüş burda sende sana daha çok baglanmasını isiyosun felannn :)

anan seni kadir gecesi doğurmuş olmalı her kula nasip olmaz böle erkek takdir ettim açıkçası bu adamı senide bi o kdr kınadım azcık gururlu ol ailenin yüzünü yere eğicek davranışlardan kaçın bu deilde 2 gün snra farklı biri çıksa karşına o da kansız çıksa ne olucak snra gelip burda konu açıcan birçok kız gibi napıcam ben şmdi die kır dizini otur anam evlenince yaşarsın herşeyi

Tamamen kendi yetiştirilme tarzımı baz alarak cevaplayacağım: Bir yılı aşkın güzel bir ilişkim var ve sevdiğim adam "ben istiyorum" dediğim de dahi hala durup bi'düşünebiliyorsa onunla gurur duyar, kendimi çok şanslı hissederdim.

Herkes sevdiği insanı arzular buraya kadar herkes tamam ancak günümüz toplumunda hala bakirelik vs. genç kızlarımızı ileriki evliliklerinde üzen bir kriter.

Bence tutkuya çok kapılmadan mantığınla düşün arkadaşım.

Burada okadar çok okuyoruz ki "ozaman çok seviyordu, rüya gibiydi ilişkimiz"leri... Yaşarsam pişman olmam deme, öyle bir an geliyor ki oluyor işte insan.

Sımsıkı sarıl sevgiline, kalp atışını yakından hissedersen bu da seven insanı şimdilik tatmin etmeye kafi
:42:.

Şimdi istiyorsun ama yarın birgün bu ilişki bittiğinde inan bu duruşundan da , cesaretinden de eser kalmıyor..

Keşke ben o an'ı yaşamadan önce kadınlar kulübünü görmüş, yaşananları okuyabilmiş olsaydım, inan yaşamazdım. Forumu az kurcalarsan göreceksin sayısız örnek var, çoğu da pişman. Sevmek , sevdiğine dokunmak çok güzel şeyler--insanın kendisine hakim olması da zor biliyorum ama sana ricam yaşamadan önce otur enine boyuna düşün. Sonra benim gibi gözüne uyku girmeyen, ölümün eşiğine gelmiş biri olma..

Erkek arkadaşına gelince, duruşunu takdir ettim. Keşke benim karşıma çıkan ilk ve tek erkek de senin erkek arkadaşın gibi davransaydı. İnan aklıma acaba beni istemiyor mu gibi sorular gelmezdi, ne kadar düşünceli bir erkek derdim. Bu durumun yükü öyle ağır ki..Şimdi sana masal gibi geliyor anlattıklarım biliyorum..Ben sadece bunu yaşadım diye , beni sevmeyen bir erkekle evlilik yoluna girdim. Niye evlenme teklif etti sence bana? Aşkından öldüğü için mi, hayır sadece ama sadece vicdanını rahatlatmak için ..Erkek arkadaşın da bellki ki böyle bir sorumluluk altına girmekten korkuyor, haklı da. Duygular çok değişken çünkü. Nasıl onu seveceğini bilemediysen, bir gün ayrılacağınız ihtimali de aklına gelmez.

En güzel çağındasın, sevmek sevilmek de senin hakkın ama bunları yaşarken yarınlarını, bu ilişki bir gün biterse neler yaşacağını da düşün. Ben doğru dürüst düşünmeden yaşadım herşeyi, keşke önümde örnekler olsaydı, keşke beni caydıracak birileri olsaydı diyorum şimdi. Ahkam kesiyormuşum gibi algılama yazdıklarımı..Hariçten gazel okumamak adına forumda bir çok konuya yorum yazmam, çünkü yaşadıklarım deneyimlerim yorum yazmaya yetmiyor,.. Umarım yanlış anlamzsın

Şimdi istiyorsun ama yarın birgün bu ilişki bittiğinde inan bu duruşundan da , cesaretinden de eser kalmıyor..

Keşke ben o an'ı yaşamadan önce kadınlar kulübünü görmüş, yaşananları okuyabilmiş olsaydım, inan yaşamazdım. Forumu az kurcalarsan göreceksin sayısız örnek var, çoğu da pişman. Sevmek , sevdiğine dokunmak çok güzel şeyler--insanın kendisine hakim olması da zor biliyorum ama sana ricam yaşamadan önce otur enine boyuna düşün. Sonra benim gibi gözüne uyku girmeyen, ölümün eşiğine gelmiş biri olma..

Erkek arkadaşına gelince, duruşunu takdir ettim. Keşke benim karşıma çıkan ilk ve tek erkek de senin erkek arkadaşın gibi davransaydı. İnan aklıma acaba beni istemiyor mu gibi sorular gelmezdi, ne kadar düşünceli bir erkek derdim. Bu durumun yükü öyle ağır ki..Şimdi sana masal gibi geliyor anlattıklarım biliyorum..Ben sadece bunu yaşadım diye , beni sevmeyen bir erkekle evlilik yoluna girdim. Niye evlenme teklif etti sence bana? Aşkından öldüğü için mi, hayır sadece ama sadece vicdanını rahatlatmak için ..Erkek arkadaşın da bellki ki böyle bir sorumluluk altına girmekten korkuyor, haklı da. Duygular çok değişken çünkü. Nasıl onu seveceğini bilemediysen, bir gün ayrılacağınız ihtimali de aklına gelmez.

En güzel çağındasın, sevmek sevilmek de senin hakkın ama bunları yaşarken yarınlarını, bu ilişki bir gün biterse neler yaşacağını da düşün. Ben doğru dürüst düşünmeden yaşadım herşeyi, keşke önümde örnekler olsaydı, keşke beni caydıracak birileri olsaydı diyorum şimdi. Ahkam kesiyormuşum gibi algılama yazdıklarımı..Hariçten gazel okumamak adına forumda bir çok konuya yorum yazmam, çünkü yaşadıklarım deneyimlerim yorum yazmaya yetmiyor,.. Umarım yanlış anlamzsın

yani sen normalsin ama o da maşallah iradeli ve düşünceli...
üstüne gitme bence...

Bence sorun edilcek bir durum değil.Şuan yaşadıklarının keyfini çıkart.Evlencekmişsiniz zaten emin ol sen de o anı evlendiğin gün yaşadığında çok daha güzel şeyler hissedersin.

arzulamama gibi bir durumu olduğunu sanmıyorum da bence erkek arkadaşın ayrılma ihtimaline karşı tedbirli davranıyor.ayrılmayı düşündüğünden değil ama ne olur ne olmaz diyor.bu durumda hem seni hem kendini düşünüyor.ama seni sevdiği değer verdiği belli bence o konuda sıkıntı yok.

sevgilisiyle birlikte olup ayrılan o kadar çok kişi gördüm ki kk da...

arkadaşınız haklı, üstelemeyin

Bence sevgiliniz aklı başında .Bunun altında neden arayacağınıza şükretmelisin. Yoksa şimdi sizde kk da ki pişman kızlardan biri olacaktınız..

Sizi başına bela almak istemiyodur sonuçta siz bunu yaşarsanız onu bırakmak istemeyeceksiniz yüzeyselde olsa bi şekilde tatmin oluyor ona gerek duymuyor olabilir
ayrıca böyle adamı bırakmayın evlenin derim korkak biriyse sizi aldatmaz

valla bence sevgiliniz tamamen kendini düşünüyor. belliki kafasının şişmemesini istiyor.bence sizin bu tavrınız erkeklerin % 95 inin istediği tavır. kız isticekte o yapmıcak hı ? hiçbi erkek kalkıpta seni düşünüyorum bıdı bıdı demez böyle düşünmese :ssz: demek ki sizinle evlenme fikri kafasına pek yatmamış :ssz: bu benim düşüncem

bak canım şöyle bi durum adam gerçekten sana deger vermeseydi seninle orda olurdu..şimdi siz birlikte olursanız birazda olsa cidddi bişeyler olucak aranızda bi bag olucak ilk oldugu için o baglanmak istemiyor aslında kafasında nolur nolmaz işaretleri dolaşıyor..çünki erkkler ciddiyetten her zmn kaçarlar..birde biz bayanlar çogu zmn cinsellik yaşadıgımızda bize baglı kalıcaklarını hiç bırakamıcak gibi felan düşünürüz öylede bişey yok tecrübe konuşuyor burda hahha:) sadece onunla birlikte olursan ve ilerde biterse aklınızda kalan tek şey ilkk onun kadını oldum ilk bnm kadını oldu düşüncesi sonra paşalar gibi devm edicek hayatına..

Back
X