arkadaşlar hepinize merhabalar
benim söyliyeceklerim kimine saçma gelebilir ama durum bu. düzenli ve güzel bir ilişkim var bana göre rüya gibi herşey ona göre çok çok daha güzel olduğuna eminim çünkü onun bana çok daha fazla aşık olduğunu düşünüyorum. neyse konu bu değil.
ben sevgilimi cinsel anlamda istiyorum. o da istiyo. yani tam anlamıyla olmasada heycanlı ve güzel şeyler yaşıyoruz. ben bir kaç kez onunla gerçek bir birliktelik yaşamak istediğimi söyledim. ama o bunu yapamayacağını eğer yaparsa benim üzülebileceğimi, en ufak bir kavgamızda aklıma bunun geleceğini, belkide kendimi mecbur hissedip isteksiz bir evlilik yapabileceğimi söyledi. yani şunu demek istiyor: 'olurda bir gün bana olan sevgin aşkın biterse ve benden ayrılmak istersen sırf bu yüzden kendini durdurup, benimle mecburiyetten evlenmeni istemiyorum'
bu söyledikleri çok hoş şeyler aslında. ama onun bu kadar dirençli olup benim teslim olmam kafamı karıştırıyor. tam tersi olmalıydı gibi geliyo. acaba bende mi tuhaflık bilemedim?
ya yaşadıklarımız öyle yüzeysel şeylerde değil yani saatlerce sevişebiliyoruz ama ben ne zaman yeltensem 'yapma nolur dayanamıyorum zaten' diyo.
acaba beni yeterince istemiyomu? yani etkilenmiyomu yeterince? yardım edin lütfen