tam ümidini kesmişken hamile kalanlar paylaşırmısınız/konu tekrarı

Oglumu dokuz ay bekledim tam artık olmuyor dedigim akışına bıraktığım anda gebe kaldigimi ogrendim hiç koruma sız dokuz ayın sonunda gebe kaldim ikinci gebeligimede dkh kullanerken kaldim mucize gibi girdi kızım hayatima ogrendigimde 16 hafta olarak

Ümidini kesmişken süpriz bir sekilde hamile kalanlar buraya....
Bende 2 kez asilama yaptirdim ikiside tutmadi.Tup bebek dediler iyi bir doktor arastirdim ve o da esime igne verdi.3 ay kullanmasini soyledi.Belki kendiliginden bile olur dedi.3.ayin sonu tup bebek yaptiracaktik ki adetim 3 gun gecince kan verdim ve hamile oldugumu öğrendim

Ümidini kesmişken süpriz bir sekilde hamile kalanlar buraya....
Birde teyzemin hikayesi var.17 senelik evliler.Kac yıl tedavi gördüler ne enistemde ne de teyzemde hic bir sorun yoktu.Asilama falan denendi ama olmadi.Tabi tedaviyi evliliklerinin 2.yilinda falan biraktilar.17 yil sonra hamile olduğunu öğrendik.Allah tan ümit kesilmiyor.Rabbim ol deyince oluyor.

Allah cümlemizin çocuklarını bağışlasın. Gittim doktora sag tüpüm kapalıydı.2.sinde biraz açıldı.üzerine hamile kaldım 5 haftalık düşük yaptım.sonra 3.kez rahim flimi çekildim tümden açıldı.o sorunu aştık bu sefer yumurtam cok büyüyor yada küçük kalıyor doktor diyo bir ortasını bulamadık.simdi bıraktım gitmeyi gitmiyorum doktora 1 aydır

Allah cümlemizin çocuklarını bağışlasın. Gittim doktora sag tüpüm kapalıydı.2.sinde biraz açıldı.üzerine hamile kaldım 5 haftalık düşük yaptım.sonra 3.kez rahim flimi çekildim tümden açıldı.o sorunu aştık bu sefer yumurtam cok büyüyor yada küçük kalıyor doktor diyo bir ortasını bulamadık.simdi bıraktım gitmeyi gitmiyorum doktora 1 aydır
Amin hayırlısı olsun Rabbim inş ikinciyide nasip eder

X