- Konu Sahibi NXIXLXSXAH
benım ifadem yumuşadı, kemer gidince ve yaşımın daha genc gosterdıgını soyluyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım ifadem yumuşadı, kemer gidince ve yaşımın daha genc gosterdıgını soyluyorlar.
Ben de aynen bu şekilde ifademin yumuşamasını ve yaşımın daha küçük göstermesini istiyorum.ama benim burun ameliyatım hem ifademi alıp götürdü gözlerim ablak bi ifade aldı,hem de bi yandan sert bi ifade kaldı
yemin ediyorum ifademin değişmesine razıyım..şu kemiği kırsınlar :))
Kızlar benim netim bugün yarın kapanacak.kapanmadan mutlaka yazmak istedim.ameliyatımın üzerinden tam üç ay geçti ve şu an burnumu çook beğeniyorum.ablak ifadeden eser kalmadı.gözlerim eskisi gibi güzel.kesinlikle bu bir alışma değil eski ve yeni resimlerime bakınca o ifadenin şişliklerden kaynaklandığı aşikar.ben çok çabuk evhamlandım çünkü ablam benden 2 gün önce ameliyat olmuştu revizyon.onun alçısı alındığında dahi ablak bi ifade olmayınca bende burnun bana gitmediğini hep öyle kalacağımı düşünmüştüm.ama şükürler olsun şimdi çok güzelyandan önden.her açıdan çok beğeniyorum.demekki her insanın şişmesi morarması ve bunların geçme süresi aynı olmuyor.ben tam 3 ay olduğunda düzeldim valla.burun kenarlarındaki şişlikler geçti gitti.yazdıklarım için özür dilerim şimdiden.çok erken yazmışım.bende bilemezdim yaww:)
Ameliyat olalı tam 2 yıl oldu.bu zaman zarfında eski halimi unuttum bile.kızlar unutmayın kemerli bir burnunuz varsa siz o kemeri aldırdığınızda o kemer sayesinde gergin duran deriniz gevşiyor.çekik çekik gözleriniz çekikliğini yitiriyor.gözler arası mesafe artıyor.yandan baktığınızda güzel bir burun elde edebilirsiniz belki ama aynaya baktığınızda gözlerinizdeki o eski güzel ifadeyi asla bulamayacağınızı unutmayın.ben hiiiç önermiyorum.eski büyük kemerli ucu inik burnumu çok özlüyorum.bir yüzde en önemli yer burundur çünkü yüzün tam ortasındadır diyip kandırdılar yıllarca bizi.oysaki bi yüzdeki en önemli yer gözler..hiç bir operasyon ifadenizi öldürmenize değmiycek bunu unutmayın..
Bence ameliyat sonrası süreçte burnunu gereğinden fazla irdelemissin. Bu mesajlarından da belli.memnun olma veya olmama durumuna o kadar cook sebep var ki. Herkesin ameliyata ihtiyacı olmadığı halde ameliyat yaptırması, doktor bu senin yuzune gitmez demesine rağmen ısrarcı olması, yanlis doktor seçimi vs.gibi birçok etken var. Kisi vücudunu, burnunu iyi tanimali sonucta elde ne varsa onun üzerinden işlem yapılıyor tabi ki muazzam sonuçlar cikmasi imkansız.
Çok çabuk evhama kapilmayın derim. burda durumu çok farklı insanlar var kıyas yapmak çok mantıksız.
zehrina çok güzel bi ayrıntıyı yakalamışsın..NİLŞAH adlı üyenin yorumlarını sırasıyla okursanız tutarsızlığı görürsünüz..burada her yazılana inanmayın..biraz önce özelden msjlaştık ve bana 'kesinlikle ameliyat olma' şeklinde msj yazmış..ancak ameliyattan 3 ay sonra ki memnuniyetini yorumlarında görebilirsiniz..
canım ne kadar güzel bir konuya değinmişsiiinnnn..
aynılarını bende hisediyorum yani önceden daha çoktu şimdi biraz daha iyiyim..
eski resimlerime bakıyorum gözlerim çekik.. bir rimel sürmüşüm kirpikler türkan şoray gibi ekliycem zaten görürsünüz.. ama şimdi bakıyorum gözlerim resmen yuvarlak olmuş.. içine kalem çekiyorum iyice ufalıyorr eski fotolarıma bakıyorum ne kadar güzel etkileyici ama şimdi sanki boş bakışlarr...
zaman geçtikçe alıştım yada düzeldi o ifadem çekikleşmeye başladı gözlerim rimel sürerken hisediyorum kıvırdığımda ucunu..
ayrıca gülüşde skıntı.. yani gülemiyorum bennn doyasıya kahkaha atamıyorum :)) burnuma gidiyo elim hemen kasıyo yanlardan sanki heran dikişler patliycakmış gibi hisediyorum bu yeni olduğu için mi acabaa??? mesela koca bi yarım ekmek araı döneri kocaman ısıramıyorum ağzımı geriipp elmayı ısıramıyorumm
arkadaşlar bunlar ameliyatım yeni diyemii geçecek miii birileri söylesinn...![]()
Ben de aynen bu şekilde ifademin yumuşamasını ve yaşımın daha küçük göstermesini istiyorum.ama benim burun ameliyatım hem ifademi alıp götürdü gözlerim ablak bi ifade aldı,hem de bi yandan sert bi ifade kaldı
Kesinlikle 2 ay sabredilmesi gerekiyor sanirim bu herkeste böyle olmus. Bende üzülüyordum o ablak görüntüme üst dudaklarim gülerken konusurken kimildamiyordu. Ikinci aydan itibaren hizla düzelmeye baslicak insallah. Bana suan 4 ay oldu ve güldügümde üst dislerim eskisi gibi görünüyor gözlerimdeki ifade eskisi gibi cok sükürbunlarla moralinizi bozmayin zamana birakin hergün aynada sislikleri ifadeyi kontrol etmeyin birgün bakmissiniz hepsi gecmis gitmis
![]()
Kızlar burun estetiği ameliyatı eğer bu durumu kafaya çok takmışsanız psikolojinizi bozup sizi sosyal ortamdan uzaklaştırıyorsa yani asosyalleşmişseniz,her sizinle konuşan insanın burnunuza odaklandığını düşünüp iletişimde güçlük yaşıyorsanız kısacası sizi tamamen kendine güveni olmayan bi insan haline getiriyorsa ancak o zaman düşünülebilecek bi ameliyat olmalı.yoksa zaten güzelim burnumda biraz ufalsa süper olur..yada burnum zaten güzel ama neden daha güzel olmasın gibi yersiz düşüncelerle girişilebilecek bi ameliyat değil kesinlikle..kendimden örnek vereyim kemerli ve büyük bi burnum vardı ucuda inikti baya.gözlerimi çok beğenirdim ama bence kemerli ve geniş burnum gözlerimin güzelliğini gölgeliyordu..burnum şöyle ufalsa hafifte daralsa ne kadar ifadem değişirdi kimbilir..evet istediğim olmuştu burnum küçültülmüş daraltılmış ucu kaldırılmış ve ifadem tamamen değişmişti..ama ne değişim..fettan fettan bakan gözlerimin yerini artık boş boş bakan iki göz almıştı...peki ameliyat olduğum ve küçücük bi burna kavuştuğum için mutlu muyum?hayır...pişman mıyım?evet..burun olarak çizsem kalemle ancak böyle bi burun çizebilirdim kendimde arzuladığım ama yakışmadı işte kardeşim..o eski beğenmediğim gözlerimi gölgelediğini düşündüğüm burun meğer nasılda yakışıyormuş bana nasılda güzel gösteriyormuş gözlerimi..artık ne yapsam ne desem boş olan oldu giden gitti..ben bu hatayı yaptım siz yapmayın diye yazıyorum tüm bunları..burnuma bu yeni ama beğenmediğim ifademe alıştım..revizyon düşünüyor muyum?asla...:)burda belki bende birilerinin eski yeni resimlerini görüp karar verdim cesaret ettim bu ameliyata ama şunu asla unutmayın sonuçta bunlar 'resim'..kimse çirkin bi resmini burda paylaşmak istemez değil mi?ha tabi burun ameliyatı sonucu, gerçekten eskisine nazaran güzelleşen yok mu?var..ama unutmayın pazara bulgura giderken evdeki pişinçten olabilirsiniz benim gibi:)
Kızlar burun estetiği ameliyatı eğer bu durumu kafaya çok takmışsanız psikolojinizi bozup sizi sosyal ortamdan uzaklaştırıyorsa yani asosyalleşmişseniz,her sizinle konuşan insanın burnunuza odaklandığını düşünüp iletişimde güçlük yaşıyorsanız kısacası sizi tamamen kendine güveni olmayan bi insan haline getiriyorsa ancak o zaman düşünülebilecek bi ameliyat olmalı.yoksa zaten güzelim burnumda biraz ufalsa süper olur..yada burnum zaten güzel ama neden daha güzel olmasın gibi yersiz düşüncelerle girişilebilecek bi ameliyat değil kesinlikle..kendimden örnek vereyim kemerli ve büyük bi burnum vardı ucuda inikti baya.gözlerimi çok beğenirdim ama bence kemerli ve geniş burnum gözlerimin güzelliğini gölgeliyordu..burnum şöyle ufalsa hafifte daralsa ne kadar ifadem değişirdi kimbilir..evet istediğim olmuştu burnum küçültülmüş daraltılmış ucu kaldırılmış ve ifadem tamamen değişmişti..ama ne değişim..fettan fettan bakan gözlerimin yerini artık boş boş bakan iki göz almıştı...peki ameliyat olduğum ve küçücük bi burna kavuştuğum için mutlu muyum?hayır...pişman mıyım?evet..burun olarak çizsem kalemle ancak böyle bi burun çizebilirdim kendimde arzuladığım ama yakışmadı işte kardeşim..o eski beğenmediğim gözlerimi gölgelediğini düşündüğüm burun meğer nasılda yakışıyormuş bana nasılda güzel gösteriyormuş gözlerimi..artık ne yapsam ne desem boş olan oldu giden gitti..ben bu hatayı yaptım siz yapmayın diye yazıyorum tüm bunları..burnuma bu yeni ama beğenmediğim ifademe alıştım..revizyon düşünüyor muyum?asla...:)burda belki bende birilerinin eski yeni resimlerini görüp karar verdim cesaret ettim bu ameliyata ama şunu asla unutmayın sonuçta bunlar 'resim'..kimse çirkin bi resmini burda paylaşmak istemez değil mi?ha tabi burun ameliyatı sonucu, gerçekten eskisine nazaran güzelleşen yok mu?var..ama unutmayın pazara bulgura giderken evdeki pişinçten olabilirsiniz benim gibi:)