Tamam güzel bi burun oldu ama ya ifade????

NXIXLXSXAH

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2007
307
14
296
Bursa
Kızlar burun estetiği ameliyatı eğer bu durumu kafaya çok takmışsanız psikolojinizi bozup sizi sosyal ortamdan uzaklaştırıyorsa yani asosyalleşmişseniz,her sizinle konuşan insanın burnunuza odaklandığını düşünüp iletişimde güçlük yaşıyorsanız kısacası sizi tamamen kendine güveni olmayan bi insan haline getiriyorsa ancak o zaman düşünülebilecek bi ameliyat olmalı.yoksa zaten güzelim burnumda biraz ufalsa süper olur..yada burnum zaten güzel ama neden daha güzel olmasın gibi yersiz düşüncelerle girişilebilecek bi ameliyat değil kesinlikle..kendimden örnek vereyim kemerli ve büyük bi burnum vardı ucuda inikti baya.gözlerimi çok beğenirdim ama bence kemerli ve geniş burnum gözlerimin güzelliğini gölgeliyordu..burnum şöyle ufalsa hafifte daralsa ne kadar ifadem değişirdi kimbilir..evet istediğim olmuştu burnum küçültülmüş daraltılmış ucu kaldırılmış ve ifadem tamamen değişmişti..ama ne değişim..fettan fettan bakan gözlerimin yerini artık boş boş bakan iki göz almıştı...peki ameliyat olduğum ve küçücük bi burna kavuştuğum için mutlu muyum?hayır...pişman mıyım?evet..burun olarak çizsem kalemle ancak böyle bi burun çizebilirdim kendimde arzuladığım ama yakışmadı işte kardeşim..o eski beğenmediğim gözlerimi gölgelediğini düşündüğüm burun meğer nasılda yakışıyormuş bana nasılda güzel gösteriyormuş gözlerimi..artık ne yapsam ne desem boş olan oldu giden gitti..ben bu hatayı yaptım siz yapmayın diye yazıyorum tüm bunları..burnuma bu yeni ama beğenmediğim ifademe alıştım..revizyon düşünüyor muyum?asla...:)burda belki bende birilerinin eski yeni resimlerini görüp karar verdim cesaret ettim bu ameliyata ama şunu asla unutmayın sonuçta bunlar 'resim'..kimse çirkin bi resmini burda paylaşmak istemez değil mi?ha tabi burun ameliyatı sonucu, gerçekten eskisine nazaran güzelleşen yok mu?var..ama unutmayın pazara bulgura giderken evdeki pişinçten olabilirsiniz benim gibi:)

ay canım ne guzel yazmıssın..bende kısmen katılıyorum sana..senın gıbı düşündügüm cok oluyor..hayırlısı olsun ne dıyeyım..

inanki aynen:S ben ameliyat olalı 18 gün oldu daha ama suratım boş boş aval aval bakıyo tabiri caizse annem şaşı oldun diyo bana bende dedim güselleşelim derken iicemi mahvettim kendimi:) burnumu çok seviyrm ama hiçbi sorun yok umarım bakışlarımda eskisi gibi olur yani evt düzelir diyecek arkadaşları bekliyrm moral lazım:)

bende bugün duşta bantlarımı çıkardım. Daha 8. gündeyim. Sanki gözlerim birbirinden çok ayrı gibi duruyo ya :( tabi şişliklerim çok ve umarım bu görüntüm geçicidir, ifade çok değişiyor. Böyle gözleri birbirinden uzaklaşmış gibi hisseden var mıydı?

bende bugün duşta bantlarımı çıkardım. Daha 8. gündeyim. Sanki gözlerim birbirinden çok ayrı gibi duruyo ya :( tabi şişliklerim çok ve umarım bu görüntüm geçicidir, ifade çok değişiyor. Böyle gözleri birbirinden uzaklaşmış gibi hisseden var mıydı?

çok normal... doktor ilk alçıyı çıkardığında bunu söylemişti zaten. gözlerin ayrık durabilir, geçecektir dedi. geçti de..

alnın bitimindeki burnun tam başladığı iki kaş arası fazla oyulursa gözler ayrık duruyor gibi geliyor bence orasına dokununlmamalı...

Neferalem ben kaşortamın oyulmasını özellikle istemiştim doktordan ne bileyim böyle gözlerimin uzaklaşacağını birbirinden...kendim ettim kendim buldum demek doktorun suçu yok..ama keşke uyarsaymış:)

canım ne kadar güzel bir konuya değinmişsiiinnnn..
aynılarını bende hisediyorum yani önceden daha çoktu şimdi biraz daha iyiyim..
eski resimlerime bakıyorum gözlerim çekik.. bir rimel sürmüşüm kirpikler türkan şoray gibi ekliycem zaten görürsünüz.. ama şimdi bakıyorum gözlerim resmen yuvarlak olmuş.. içine kalem çekiyorum iyice ufalıyorr eski fotolarıma bakıyorum ne kadar güzel etkileyici ama şimdi sanki boş bakışlarr... :(

zaman geçtikçe alıştım yada düzeldi o ifadem çekikleşmeye başladı gözlerim rimel sürerken hisediyorum kıvırdığımda ucunu..

ayrıca gülüşde skıntı.. yani gülemiyorum bennn doyasıya kahkaha atamıyorum :)) burnuma gidiyo elim hemen kasıyo yanlardan sanki heran dikişler patliycakmış gibi hisediyorum bu yeni olduğu için mi acabaa??? mesela koca bi yarım ekmek araı döneri kocaman ısıramıyorum ağzımı geriipp elmayı ısıramıyorumm
arkadaşlar bunlar ameliyatım yeni diyemii geçecek miii birileri söylesinn...:17:

tchduru ben ameliyatımı 9 aralıkta oldum ogünden beri her sabah uyandığımda aynaya eski bakışlarımı görmeyi çok dileyerek bakıyorum ama malesef bom boş bakışlar..ptpy65 canım bende öyle gerilme hissi olmuyor snin kenarlarda da mı dikiş var benim sadece orta kısımda var.burnumda hasasiyet sadece uç kısımda hissediyorum hala sert.burnumu çok beğeniyorum ama dediğim gibi ifademin böyle değişeceğini bilseydim eski burnumu öper başıma koyardım:)napalım kul azmayınca Allah yazmazmış..ama yinede albümlerde estetik olduğu halde çok çok kötü duran burunlar görüp halime şükrediyorum en azından burnumun şeklinden memnunum.ya hem ifade bozulup hemde şekli kötü olsaydı:(rabbim sen esirge:)kızlar bu başlığı olabildiğince güncelleyelim böyle bi yazı okumuş olsaydım belki ben cesaret edip yaptıramazdım.zaten önemli olan önden güzel olması bundanda kasıt ifadeyi bozmaması..dikkat edilirse önden resim koyan arkadaş parmakla gösterilecek kadar az.onlarda bi sürü makyaj ve uzaktan oluyor genelde:)herkes haline şükretsin otursun kızlar valla beterin beteri var.bu halimizede binlerce şükür..

cnm o daha şiş 6 ayda oturacak konuşmak için çoook erken.. ben iyiki olmuşum bakışlarımı daha da güzel yaptı. Bence o senin nasıl düşündüğünle ilgilidir ama eminim senin fotolarını görsem asla bir problem kusur göremiyeceğim :)

tchduru ben ameliyatımı 9 aralıkta oldum ogünden beri her sabah uyandığımda aynaya eski bakışlarımı görmeyi çok dileyerek bakıyorum ama malesef bom boş bakışlar..ptpy65 canım bende öyle gerilme hissi olmuyor snin kenarlarda da mı dikiş var benim sadece orta kısımda var.burnumda hasasiyet sadece uç kısımda hissediyorum hala sert.burnumu çok beğeniyorum ama dediğim gibi ifademin böyle değişeceğini bilseydim eski burnumu öper başıma koyardım:)napalım kul azmayınca Allah yazmazmış..ama yinede albümlerde estetik olduğu halde çok çok kötü duran burunlar görüp halime şükrediyorum en azından burnumun şeklinden memnunum.ya hem ifade bozulup hemde şekli kötü olsaydı:(rabbim sen esirge:)kızlar bu başlığı olabildiğince güncelleyelim böyle bi yazı okumuş olsaydım belki ben cesaret edip yaptıramazdım.zaten önemli olan önden güzel olması bundanda kasıt ifadeyi bozmaması..dikkat edilirse önden resim koyan arkadaş parmakla gösterilecek kadar az.onlarda bi sürü makyaj ve uzaktan oluyor genelde:)herkes haline şükretsin otursun kızlar valla beterin beteri var.bu halimizede binlerce şükür..

canm evet benim yanlarda da dikiş var bu sebeple sanırım kasma oluyor .. uc kısmı benimde hala sert taş gibi..bnde çok memnunum valla burnumdan şekil itibariyle ama dediklerine sonuna kadar katılıyorum..
önden resim benimde henz yok ama eklemek için daha çok erken şişlikler var buda burnun şeklini tam çkarmıyor ortaya.. anca bi 6 aydan sonra ön fotomu ekler sizlerden yorum alırım :)

ayrıca bende senin fotolarını merak ettim yanda olsa ekler misin ?? :))

tamam canım bi iki foto ekliycem senin için..ayrıca ben zamanla ifadenin değişeceğine hiç inanamıyorum.sadece alışıyor olmalı insan yeni haline.mesela ben ilk başlarda her sabah aynada karşılaştığım manzara dolayısıyla ağlarken artık ağlamıyorum:)şişlikler mi indi?hayır..sadece alıştım..

kızlar benim bugün 19.günüm yanlardada dikişler var benim ama sağ tarafınki döküldü oyüzden orası şişti sol taraf duruyo orası daha basık oyüzden o kısım gözüme batıyo burun ucum zaten olabildiğne büyük ve şiş :( allahtan şekli çok güsel.. benim bakışlar konusu aynı devam boş boş bakıyorum gülüşümde değişti inş göz alışması değilde eski halini alır en çok istedğim şey bu:(

Bu çok büyük bi ikilem olmalı. Sonuçtan hiç bi zaman emin olamayız büyük cesaret ister.. 17 yaşındayım ben henüz nefes problemim de var ama ameliyat fikrini bi türlü kabullenemiyorum, istiyorumki artık cidden nefes alamayacak duruma geleyim de zorunda kalayım . :1:.E böyle de çok sıkıntı yaptığım oluyor kendime ama en azından elimde değil, ben mi sebep oldum diyebiliyorum..Ameliyat sonrası memnun kalmazsam kararı veren kişi olarak kendime daha fazla yüklenirim ki öylesi hiç çekilmez..
Bence de mantıklı bi başlık olmuş.. Herşeyi bilerek karar verilmeli, uzaktan göründüğü kadar toz pembe olduğunu sanmıyorum.

Back
X