Tamam mı devam mı???

The Minion

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
9
5
1
Arkadaşlar erkek arkadaşımla 1 yıldır çıkıyoruz. 28 yaşında ve kurumsal biryerde en uzun 3 ay staj yapmış. Bunun dışında bir arkadaşıyla ortak foto ve video cekiyorlardı. Ortaklık bozuldu ayrıldı. Bana birlikte hayat kurmaktan söz ediyor fakat emir alarak calısmaya karşı. Ama ben soğuyunca kopmaya başlayınca iş araştırmaya ve bunu bana belli etmeye başladı. Normalde bırak iş anlatmayı işten konu açsam hemen kızar bağırırdı. Bu konu dışında tüm özellikleri iyi. Saygılı, eğlenceli, kültürlü, iyi niyetli bir ailesi var, araştırır okur, eğitimli... Bu çalışmama durumu mu ağır basar, yoksa iyi yönlerimi?? Nasıl karar vericem. Nolurrr fikir verinnn :( teşekkürler.

Çalışmayan evine bakmayan sorumluluk bilmeyen adamın iyi niyeti bi yere kadar :KK43:
Bence bir deneme suresi verin is bulsun çalışacağına emin olun ondan sonra ciddi düşünün

Hazirandan itibaren süre vermiştim :( hep buldum bulcam, bakmıyorum, yok kesin bulucam şeklinde şeyler söylüyo.

bir arkadaşın konusu vardı. işsiz kocasından kurtulamiyordu. evi o gecindiriyordu.

kadının da çalışmasi istiyor artık bu devirde. erkeğin evde oturması çekilmez. sakın iş bulur garantilemeden ciddi düşünme üzülürsun.

bir arkadaşın konusu vardı. işsiz kocasından kurtulamiyordu. evi o gecindiriyordu.

kadının da çalışmasi istiyor artık bu devirde. erkeğin evde oturması çekilmez. sakın iş bulur garantilemeden ciddi düşünme üzülürsun.

İş bulmasının haricinde garantileme süresi de mi var :( yani böyle kisiler işlerden ayrılıyor mu?

Başkalarından emir almaya karşıysa bu yaşına kadar çoktan kendi işini yapması gerekirdi. Kazık kadar adam olmuş nasıl geçiniyor? Ne yiyor ne içiyor?

Neden emir alamıyormuş? Hanedan soyundan mu geliyor kendisi? Kusura bakmayın, ben böyle erkeklere çok sinirleniyorum. Yan komşumuz boşanmak üzere. Adam mühendis, her bulduğu işten ayrılıp ayrılıp durdu. Gerekçesi de anlaşamıyormuş, emir alamıyormuş. Düzenli olarak 1 hafta işe gitmişliği yoktur. 2 yıl böyle geçti, evi kadın geçindirdi. Şimdi de boşuyor adamı, çocuk var 10 yaşında onu bile görmüyor kadının gözü. Ben emir alamam, kimsenin yumruğu altında çalışamam diyen erkekten koca olmaz. Kira nasıl ödenecek, faturalar nasıl yatacak, kovayla banyo yapıp mum ışığında mı oturacaksınız? Sefil eder bu adam sizi. Aklınızı kullanın.

Başkalarından emir almaya karşıysa bu yaşına kadar çoktan kendi işini yapması gerekirdi. Kazık kadar adam olmuş nasıl geçiniyor? Ne yiyor ne içiyor?

Evet, emir almayı gururuna yediremeyen adam taaaaa en baştan yıllar önce kendi işini kurar, hiçbir zaman kimseden emir almadan yaşardı. Bu zamana kadar niye kurmamış şirketini?

Back
X