Bade bu konuda cok haklisin cok kisi cikti onume maddi manevi mantikli insanlar ama sevemedm evlenemedm tesadufen biriyle tanistim simdi onla gorusuyorum ve cok seviyorum insallah guzel olur sonumuzİnsanın birine değil sevdiği birine ihtiyacı var. evlenmiş olmak için evlenme boşver erkekler öyle dizilerdeki gibi romantizmden ibaret değiller
Kac yasindasiniz merak ettim. ben de bekarim karsima bi cok insan cikiyor ama ciksa ne, cikmasa ne. sosyal ortamlarimda var. nerde hödük nerde gorgusuz varsa bana denk geldi hem de meslek yonunden gayet iyiydi karsima cikanlar ama insanlik olmadiktan sonra.. cogu zaman keske hic gorusmeseydim diyorum, ancak yipratiyorlar. sosyal ortamim yok demissin ama bu is nasip kismet isi. komsumuzun kizi ev kiziydi ve ne kurs ne universite hicbir ortami yoktu. 2 yil once cok iyi bir sirkette calisan muhendisle evlendi. bence dua etmek lazim Allah hayirli ve olacak olani cikarsin diyeArkadaslar artik nasil neye siginacagimi bilmiyorum beterin beteri vardir evet ama cevremdeki herkes evleniyor benden kucuk akrabalarim birer birer gidiyor surekli akrabalarim sen ne zaman gideceksin evlenmenin de bir yasi var vs diye yukleniyor. Nasil dua edeyim , neye siginayim? Oyle yalnizlasiyorum ki seneler gecti degisen birsey yok bazilarinin eline gokten iniyorken gercekten yalnizliktan sevgisizlikten kendi hayatimi kuramamaktan yoruldum kendime yuklenmekten de . Herseyin zamani var diyeceksiniz ama bir erkekle o mutlulugu bir kere tattiktan sonra yalnizlik ne demek bilirsiniz ve ben tam evlilik asamasina gelmisken ondan ayrildim o evlendi aradan yillar gecti ben bir kisiyle oturup bir cay bile icemedim etrafimda her zaman guzellik bakimindan begenildim ama olmuyor iste. Ne erkek cevrem var ne de taniyacagim ortamim. Cok yoruldum arkadaslar. Sizden teselli bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?