Tamamen doldum artık

enfali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
360
151
103
Arkadaslar artik nasil neye siginacagimi bilmiyorum beterin beteri vardir evet ama cevremdeki herkes evleniyor benden kucuk akrabalarim birer birer gidiyor surekli akrabalarim sen ne zaman gideceksin evlenmenin de bir yasi var vs diye yukleniyor. Nasil dua edeyim , neye siginayim? Oyle yalnizlasiyorum ki seneler gecti degisen birsey yok bazilarinin eline gokten iniyorken gercekten yalnizliktan sevgisizlikten kendi hayatimi kuramamaktan yoruldum kendime yuklenmekten de . Herseyin zamani var diyeceksiniz ama bir erkekle o mutlulugu bir kere tattiktan sonra yalnizlik ne demek bilirsiniz ve ben tam evlilik asamasina gelmisken ondan ayrildim o evlendi aradan yillar gecti ben bir kisiyle oturup bir cay bile icemedim etrafimda her zaman guzellik bakimindan begenildim ama olmuyor iste. Ne erkek cevrem var ne de taniyacagim ortamim. Cok yoruldum arkadaslar. Sizden teselli bekliyorum

Ne erkek çevrem var ne tanıdığım ortam demişsiniz demek ki yeni bir ortama girmeniz gerek.Çeşitli kurslara katılabilirsiniz,çalışmıyorsanız çalışmaya başlayabilirsiniz,bir şekilde kafanıza yatan birini bulabilirsiniz yani.

Yaş kaç bu arada ?

Doğru zaman değil demek ki.
Bence hayattan keyif alabileceğiniz o kadar çok şey var ki öncelikle onlardan başlayın kendinizi sevin.

Tesellisi sende bu işin .

Evlilik olursa olur bir şeydir . Hayatın ölümle sonuçlaması gibi illa olması gereken değil.

Ha illa evlilik olsun diyorsan ... şans vereceksin birilerine ... öyle geçmişe takılı kalmayacaksın .

İş ... okul .... kurs ... sürekli gittiğin bir yer seç . Orada yeni bir ortam edin .

sadece yapman gereken şu çevreni genişlet yeni etkinliklere katıl :)

Pek tesellisi olmayan bir konu ama çok güzel bir söz var bu konularla ilgili,
Kısmet etmiş ise Mevla, el getirir, yel getirir, sel getirir.. Kısmet etmemiş ise Mevla, el götürür, yel götürür, sel götürür..

Hersey nasip kismet lutfen boyle kendine eziyet etme gun gelir kaderin seni bulur sen icini ferah tutmaya calis karamsar oldukca daha da kotu seyleri uzerins cekiyosun

Inan benmde hic cvrem yoktu ne konustugum dgru dzgun kiz arkadasm ne de arkadas grubum bnde cok karamsardm evde kalicam gerck aski bulamicm diye birgun gece 12 de is cikisi arada bi gorustugum bi erkek arkadasn vrdi beni is ckisi almaya geldi ve ogun yannda suanki nisanlim vardi tesaduf iste onun araciligiyla tanismis oldk yani hersey kader brk sen tevekkul et o kaderin gelr seni blur

Allahtan herseyin hayirlisini isteyin. Hakkinizda hayirli olan buymus demek ki

Kismetse gelir yemen den kismet degilse ne gelir elden ne kadae cabalarsan cabala herkesin bir kaderi kismeti var ve onu yasar

İnsanın birine değil sevdiği birine ihtiyacı var. evlenmiş olmak için evlenme boşver erkekler öyle dizilerdeki gibi romantizmden ibaret değiller
Bade bu konuda cok haklisin cok kisi cikti onume maddi manevi mantikli insanlar ama sevemedm evlenemedm tesadufen biriyle tanistim simdi onla gorusuyorum ve cok seviyorum insallah guzel olur sonumuz

Karamsar olup kendini ümitsizleştirme bence her şeyin vakti zamanı var . . İnsanlar evliliklerini anlatıyorlar şöle tanıştık böle oldu gibi dinleyince nerden nereye diyorsun çünkü gerçekten kısmet bu işler ve ne zaman nerde çıkar belli olmaz

Kac yasindasiniz merak ettim. ben de bekarim karsima bi cok insan cikiyor ama ciksa ne, cikmasa ne. sosyal ortamlarimda var. nerde hödük nerde gorgusuz varsa bana denk geldi hem de meslek yonunden gayet iyiydi karsima cikanlar ama insanlik olmadiktan sonra.. cogu zaman keske hic gorusmeseydim diyorum, ancak yipratiyorlar. sosyal ortamim yok demissin ama bu is nasip kismet isi. komsumuzun kizi ev kiziydi ve ne kurs ne universite hicbir ortami yoktu. 2 yil once cok iyi bir sirkette calisan muhendisle evlendi. bence dua etmek lazim Allah hayirli ve olacak olani cikarsin diye

Kaç yaşındasınız?

Herşey nasip senin kıymetin ne zaman karşına çıkacak bilinmez..çok gördüm geç ama güzel evlilik kuranları sadece sabır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…