tamamen merak?

Bence eltin hakkinda bisey söYleme, hic belli olmaz bu durumlar, birden
Onunla iyi olur arasi.
Gecen bayram öyle yapmis, bu bayram niye gittinizki

ya bayramda ziyaret edilir ya hani... ne bilim.. sonuçta şe olsun istmiyorum aman bak iyiki bir kere geri çevirdik hemen küsündüler demesinler. hem küçük olarak vazifemiz diye düşündüm. sonra hani geçen bayram olmadı hadi bu bayram aşalım falan diye gittim amma.. sonuç hayalkırıklığı.... D

Bir de şöyler düşün: Bu insanlar sana eltini çekiştiriyorlar, ne malum eltinle de seni çekiştirmedikleri?

tatlım eğr insanın içinde varsa en iyi insanı bile çekiştircek şey bulur orası ayrı ama ben çekiştirlcek şeyler yapmıyorum(herkes böle söle demii). hele kaynanam (sonrasını bilemem ama ) şu anda benim hakkımda kimsye kötü bişey söylemez söyleyemez söylettirmem... ben saygımı sevgimi sonuna kadar göstriyorum, isteklerini yerine getiriyorum, hani ufak şeylere takılmıyorum. kaynanam muhteşemdir demıyorum ama ben onun huyunu suyunu çözdüm neyi nasıl telafi edrim öğrendım ve güzel uyguladıgımı düşünüyorum. keza kaynanam çoğu zaman nişanlım benım aramdaki tartışmalarda bıle açık ve net bır biçimde benım yanımda olmustur. oğlum ayıp ama yaptığın yanlış hadi kendıne gel falan diye oğluna kızdığını gözümle görüyorum.D

yes you are righttD ama kayınvalıdemın burda hiçbir akrabası yok arkadaşı yok konuyu açıcak devamlı nasıl kıvırcaz bakalım

Siz zaten kivirtmak istemiyorsunuz cünkü kv'denin söyledikleri sizin hosunuza gidiyor. Kv'de diger gelininden sikayetiçi olmasi sanirim biraz egonu tatmin ediyor.

Ki hiç unutma canim, bügun baskasinin dedikodusunu eden kisi, yarin senin dedikodunuda yapar.

Ayrica niyese bana öyle geliyorki hersey anlatmiyormusun gibi. Daha dügüne kadar senin ile iyi olan kisi birden niye tavir alsinki? Acaba senin kv'deyle yaptigin dedikodularimi duydu? Yada bence altinda baska bir olay yatiyor.

sende sakın bir daha gitme, gidip gelmenin sözünüde etme umursamaz önemsemez gibi davran ,önemsemede yani gidipte onure etme bir daha

bence kaynananızı sırdaş olarak görmeyın. o anlatsın, siz dinleyin yorum byapmayın. cunku gün olur devran doner belli olmaz. hem yorum yapmazsanız yanında daha agır durursunuz

elbette herşeyi anlatamıyorum daha neler var.. şöle sölim ama sen anla benım kv ile konusmamla alakalı degıl. bız daha nişanlanmamısken hatta isteme falan olmamışken bız konusyorduk eltimle halıyle. ve bana devamlı onları kötülüyordu. ama sürekli. hiç iyi şeyler söylemedi. ki anlattıkları o kadar basit şeylerdiki... yanı belkı ona göre farklı gelmiş ama bana devamlı baan öle yaptılar böle yaptılar dıyıp durdu. ben herseferinde tabı anlıyorum, hayat bu olur falan gibi şeler söledim. ama asla onu tasdik etmedim ay aman ölemi falan demedim. çünkü onun anlattığı her olayı sadece ondan duymadım aynı zamanda nişanlımda anlatıyordu hani hiç tek taraflı dinlemedim.(misal bana devamlı dediki bana hiçbirşe almadılar hiçbirşeyimi yapmadılar, ama nişanlımdan biliyorum ki kayınpederim 40 milyar olan emekli parası tamamıyle abimle eltimn eline verildi. herşeylerini peşin aldılar 0 borçla evlendi. ama o halen daha bana bişey yapmadılar dior) sonra biz bunları konuşurken benım isteme olaylarım oldu. bu dahada arttırdı bana kötülemeye.bende sadeece onu dinledım ama dedıklerını asla yapmadım. çünkü bana devamlı sende uzak dur onlardan, samimiyet kurma falan dedi. ama ben tabiatım greği kimseye yapmacık davranamam. ama ne yalan söyleyim bana devamlı kötülemesinden rahatsız olmadım da değil. yanı ben sonucta henuz o ailenın gelını olmamıstım. zaten peşinden nişan falan olunca bu hepten kudurdu. ki inanın onu kıskandırıcak en ufak bir şey yapılmadı. ben zaten öle nişan dizmelere falan karşıyım. işte satendi gecelikti. hiç yapmadık. bohça işine hiç girişmeyelim dedim. sadece herkese ufak birer hediyelık aldık. ki ona daha fazlası yapılmıstı, yapılır da ben asla bısey dıyemem. herkese ayrılcak olan bütçe ayrı. ama kv ondan sıcaklık bulamayınca iyice bana döndü bu sefer daha btr oldu. ya söle dıım ne zaman çaırsak yok dıor, sadece kv ile deil, bekar bı kaynım daha var onunlada bıseyler yapcagımız zaman davet ediyoruz yok, o bizi zaten etmıyor. e daha ne yapmalıyım bilmiyorumD

kv evlenmeden 2 sene önce falan tanıştım. oda bana sürekli eltimi çekiştirirdi. pisliğinden kötü huyundan ne varsa. onu sevmediğini hatta bunu onun yüzün bile söylediğini. sonraları nişanlıyken farkettimk aslında eltim yanındayken hçte öyle bir tavırda değil. işte bikeresinde evlendikten sonra kv ye temizliğe gittim. eltim için diyoki ayyy bak sen ne güzel temizliyosun içim rahat o gelince bakıyorum sürekli şurayı sildinmi diyorum evet diyo bezi şöyle sürüp geçiyo falan dedi. neyse bende zırt pırt ona temizliğe gidecek değilim. zaten ozamanda temizlik için gitmedim ama ben ordauken temizliğe kalkıştığınan minder gibi oturamazdım o sıra. busefer bi süre geçti. sürekli eltim için ayy sağolsun geldi fayanslarımı sldi geld şu işimi yaptı. ayyy çok temiz kız. oturduğu evde başkası olsa kokudan geçilmez ama o mis gibi kokutuyo. hamile kaldım ikidebirde eltin sana temizliğe gelsin diyo. tabiki istemedim ne mecburiyeti var kadının iki çocukla. eltimi keşke gerçekten sevip aktir etmiş olsaydı çok sevinirdim buna bnim eltimin anne ve babaı yok onlarda arıyodu bu sevgiyi. benim ihtiyacım yok şükür ma amlesefki ona karşı gülümsemede sahte bana karşı olanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…