- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
aslında sorunmu değilimi bilmiyorum ama tecrübelrinizi duymak istedim. şöyleki ben nişanlıyım. kv ve kp ile aram çok iyi. bekar bır kaynım var benden buyuk aramızdan su sızmıyor desem yerıdır. benden bır sene önce buyuk abımız evlendı. ardından bana nısan yaptılar. eltim aynı zamanda arkadasımdı. yanı çok samımi değil ama tanısıyorduk brıkac kez aynı yerde bulunduk baya ıyıydı aramız. mesajlasıyorduk falan. kınasında düğününde yanındayım ben bunun ama onun arkadası olarak. elti adayı olarak degıl
aday olarak degıl dıorum ama ben zaten ondan eskıyım aılede
( 9 senedır nısanlımla beraberız
) neyse bu evlendı. bır sene sonra bana nısan yaptılar. anam bunda bı kısanclıklar bı takmalar.. piiii.... ama herkese karsı degıstı.. kayınvalıdemle devamlı kavga edıorlar, arkadaslarıyla atısıyor, benı zaten hıc ıstemıor... yuzume cok ıyı ama arkamdan kaynanama kıskandıgını falan söylemıs. kayınvaıdemde onu sevmıyor sımdık, ve maalesef kayınpederımde. ama bana cok duskunler. ben bıraz eğlencelı sevecen bı tıpım. öle kaynanamla alısverıse falan cıkarız, babamla karsılıklı çay keyfı falan yaparız
şimdi sorum su kı kaynanamla arada eltımden konusuyoruz falan. gercı hep o acıyor konuyu falan bende konusuyorum düşündüklerimi söylüyorum. hanı eltımede söyleyebilceğim şeyler gerçi ama kayınvalıdem acaba arada taşıyıcılık yapıyormudur? hanı bazen kaynanalar öle garip olabılıyor yaa :/ eltimi hiç sallamıyorum nasılsa öle olsun , istemıyor görüşmüyoruz bayramda seyranda bır saat falan kaynanamlarda okadar. pek ihtimal veremıyoruma ma kaynanalara hersey söylenmezmı acaba yaa
D
ne bilim nısanlandıgımızın ilk bayramı zıyaret edelım abınlerı dedım çuklatımızıda aldık aradık hanı musaıtlermı dıye kı bayram gunu yanı. evdeyız 10 dakka sonra gelın dedıler. hatta kızdı nısanlım falan. dedım olabılır. 15 dakka sonra kapılarındaydık tekrar aradık geldık dıe aa gelmeyın sızı alamayız dedıler
gıdemedık. nısanlımda kudurdu
D hay ben böle yengeyı abıyı falan dıor
ben araları bozulsun ıstemıyorum, bu bayram tekrar gıdelım dedım mısal akşamustu gıttık bızı pijamalarıyla karsıladı. film izliyorlarmıs karıkoca öle dıor fılmıde dondurmus hanı kalkın gıdın dercesıne. oturduk ne bı cay ne bı tatlı bızde kalktık mecburen. mısal bunları laf arasında kayınvalıdeme söluorum acaba sölememeılıyım?? (gercı ben demesemde nısanlımın sınırınden anlıyor ya oda ayrı
not: neden bunları anlattım bılmıorum ama sanırım paylaşmak istedim
D

ne bilim nısanlandıgımızın ilk bayramı zıyaret edelım abınlerı dedım çuklatımızıda aldık aradık hanı musaıtlermı dıye kı bayram gunu yanı. evdeyız 10 dakka sonra gelın dedıler. hatta kızdı nısanlım falan. dedım olabılır. 15 dakka sonra kapılarındaydık tekrar aradık geldık dıe aa gelmeyın sızı alamayız dedıler

not: neden bunları anlattım bılmıorum ama sanırım paylaşmak istedim