nişanlında sorun var. kırıldığın noktaları söylediğinde, hemen annesini savunması çok yanlış. hani hiç yorum yapmasa da, gözlem yapsa anlarım. doğrudan seni kötü, annesini melek ilan ediyor. güven sorununuz mu var? bana sana güveni yokmuş gibi, sadece annesine güveniyormuş gibi geldi. hani hiç bir sözünü dikkate almamış.
yerinde olsam k.valide yüzünden değil de, nişanlının sana yaklaşımından dolayı bu işi bir kez daha düşünürdüm. ben de nişanlıyım, nişanlımla dertleştiğimde hemen bana veya ailesine tavır alsa, eleştirse, yaftalasa açıkçası soğurdum. bazı erkekler de var, nişanlısı ne dese haklı, ailesi ne dese haksız olur ya. nişanlın veya bahsettiğim gibi erkekler genelde, gözlem yeteneği olmayan, adalet terazisi doğru işlemeyen, onun bunun lafıyla hareket eden erkeklerdir. adam demiyorum bak sadece erkeklerdir. böyle bir erkekle de asla evlenmeyi düşünmezdim. allah kolaylık versin, işin zor.
madem fark ettiğini farkediyorsun, neden üzerine gidiyorsun peki? k.validenle can ciğer olmana gerek yok, var mı? nişanlınla git, nişanlınla kalk. ilişkin minumum seviyede olsun, yeterli. nişanlına sürekli annesini eleştirir gibi konuşursan adam elbette annesini savunur. bu şekilde devam eder ve evlenirseniz canım, sadece kendini değil, eşini de çok ama çok mutsuz edersin.tesekkurler
aslinda nisanliminda biraz farkinda oldugunu anliyorum ama bana caktirmiyor sen yanlis dusunuyorsun diye gecistiriyor
bosver ailemle mi evleneceksin sanki, ailemi sevmek zorunda degilsin ama onlar seni seviyor bunu bil bu tarz cumleler kuruyor koseye skistirdigimda
Ewet maalesef ailesiyle de evleniyorsun, oyle demesine bakma.tesekkurler
aslinda nisanliminda biraz farkinda oldugunu anliyorum ama bana caktirmiyor sen yanlis dusunuyorsun diye gecistiriyor
bosver ailemle mi evleneceksin sanki, ailemi sevmek zorunda degilsin ama onlar seni seviyor bunu bil bu tarz cumleler kuruyor koseye skistirdigimda
madem fark ettiğini farkediyorsun, neden üzerine gidiyorsun peki? k.validenle can ciğer olmana gerek yok, var mı? nişanlınla git, nişanlınla kalk. ilişkin minumum seviyede olsun, yeterli. nişanlına sürekli annesini eleştirir gibi konuşursan adam elbette annesini savunur. bu şekilde devam eder ve evlenirseniz canım, sadece kendini değil, eşini de çok ama çok mutsuz edersin.
Ewet maalesef ailesiyle de evleniyorsun, oyle demesine bakma.
nasıl mı? hayatının merkezine k.valideni koymayarak. onun seni çok sevmesini beklemeyerek. sen de onu sevmek zorunda değilsin. ama saygılı olacaksın. her lafına kulak asmayacaksın. demek ki sizin ilişkiniz sıradan gelin-kaynana modunda olacak. geneli böyle değil mi? kabullenirsen sorun kalmaz. yarın öbür gün eşin gidelim dediğinde kırmaz gidersin, ama özelini paylaşmazsın mesela. abuk subuk konuşuyor mu? ciddiye almazsın, eşinle de paylaşmazsın. genelde insanların hakkında düşündüklerine ve söylediklerine de takar mısın?evet canim tamda boyle
dedigim gibi sorun kayinvalide oldugu kadar sorun benim ayni zamanda
neden hep dusunup kendimi dahada doldurup mutsuz ediyorum bilmiyorum, engel olamiyorum nasil normal ilerleyecek hersey hic bilemiyorum
Bende anlamiyorummm...canim ya birbirimizi anliyoruz ayni seyleri hissediyoruz, ne diyeyim Allah yardimcimiz olsun
gul gibi gecinmek varken neden boyle yapiyorlar anlamiyorum
nasıl mı? hayatının merkezine k.valideni koymayarak. onun seni çok sevmesini beklemeyerek. sen de onu sevmek zorunda değilsin. ama saygılı olacaksın. her lafına kulak asmayacaksın. demek ki sizin ilişkiniz sıradan gelin-kaynana modunda olacak. geneli böyle değil mi? kabullenirsen sorun kalmaz. yarın öbür gün eşin gidelim dediğinde kırmaz gidersin, ama özelini paylaşmazsın mesela. abuk subuk konuşuyor mu? ciddiye almazsın, eşinle de paylaşmazsın. genelde insanların hakkında düşündüklerine ve söylediklerine de takar mısın?
Tam bir Oedipus Kompleksli adama denk gelmissin. Bu adam her zaman maddi/manevi annesinin emrinde olacak (ikinci koca sendromu). Kocan icin senden once annesi gelecek, bundan emin ol.
Kayinvalidenin siddetine neden tahammul etmek zorundasin?
Bak sen egitimli oldugun icin tavir almis. Kamplar belli olmus. Cahil vs okumus kadin. Muhtemelen ailen daha toleransli ve egitimli, neden aile kurmak icin seni asagilayan cahil bir aile cocugunu sectin? Aklini basina al ve kendi ic sesini dinle.
Bu çok yanlış.Ailesiyle de evleniyosun maalesef, onlarla başedebilmen şart.Ben edemeyecek olsaydım şu an kocamla evli olmazdım çünkü görümcem ve kv tam bir cadı. 'onlar seni seviyor bunu bil' seni asla haklı görmeyeceğinin kanıtı. ikili oynuyorsa sen de ikili oyna, yalnızken lafları sok dur, nişanlının yanında kızı gibi davran etrafında uçuş. ve sana tavsiyem nişanlılık süresini uzat şu durumda...
evet gercektende ailem okadar anlayisli her konuda nasil iyi dusunuyorlar, anneme dedigimde olsun kizim bosver buyukluk sende kalsin birsey deme takma kafana falan diyor
dedigin gibi neden boyle bir aile cocugunu sectim bilmiyorum, hem cok seviyorum hemde dusunmeden edemiyorum, ben degil gonlum secti zaten ilk sevdigim hayatima giren ilk kisi 5 yillik guzel bir iliskimiz vardi ufak tefek sorunlar olsada
nezaman aileler tanisti bayramlarda vs gorusmeye basladik ..buyu bozuldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?