- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
ben kış düğünü istemiyorum yane kadar hızlı hareket edersek o kadar iyi en azından sonbaharda olsun hayalimde hep senin gibi kır düğünü vardı ama hayrlısı olsun ben sevdiğime kavuşayımda teselli edeyim kendimi
planların çok hoşuma gitti canım ,çok ince düşünmüşsün. bir kenara not aldımkır düğünüm olmasada bazı detayları uygulayabilirim
inşallah herşey dilediğin gibi güzel olur canım
evin çok güzelmiş canım , renklerede bayıldım. eşin ile mutlu mesut günlerde oturun
çatlatma avizler çok güzel bende düşünebilirim : ) salon için düşündüklerinde güzel beğendim
sağol canım amin inşallah daha iyileri sizlere olsun
bugün ben de evim.net'ten daha önce almadığım parçaları aldım. tepsi, ekmek kutusu ve çöp kutusuna kardeşler geliyor
mikser kabı ve makarna süzgeci
Eki Görüntüle 366067 Eki Görüntüle 366068
Canım güle güle kullan yeni aldıklarını.Evin de çok hoş görünüyor,iyi günlerde oturursunuz inşallah
canım evin çok güzelmiş güle güle oturun inşallah:)
amin canım : ))
güle güle kullan canımbende mi alsam çöp kovasını eksik kaldı
Evin çok ferah ve iç açıcı gözüküyor canım, huzur içinde oturun dilerimki:)
Makarna süzgecine de bayıldım ayrıca
canımmm evin ne güzelmiş öyle senin son aldklarında harik varya ahizelerde tam uyuyor :)bizde koçtaşcıyız memnunuzda
bu arada bir kampanya haberi belki bilgin vardır linens taçta yüzde elli perdeler benim evlencek olan arkadaşım bu haftasonu perdelerini halleti çok güzel sade ve değişik şeler aldı fon almaz sanıyordum ama renklendirdi bide japon işi tüllerimi ne varmış tam adını bilmiyorum ama arkadaşım çok şık şeler almış bilgin olsun
sende perde felan bakcaksan tam zamanı
belki de kalmamıştır stokta. haftasonu adanaya gidicem bakarım orda sağol canım :**
bu arada sen de öğretmenmişsin meslektaşız :))
az önce de çeyizlerine baktım eski konuna diğerlerinin fotoları görünmüyodu. tam bir modern ve minimalcisin :)) çok şık aldıkların
Olabilir canım,umarım mağazasında bulabilirsin.
Demek meslektaşız ha:). Branşın nedir senin canım? Hiçbir şey görünmüyor topiğimde artık,en eski topiğe bakmışsındır sen orada pek bir şey yok tatlım.Ama yine de bir fikir edinmişsin.Ya ben aslında modern şeyler aldım hep evime ama eşim vakti zamanında öyle istedi hep. Normalde countr tarzı da çok hoşuma gidiyor. Bundan sonra aldıklarımda o tarza da kaymayı düşünüyorum ama bakalım. Teşekkür ederim bu arada.
biyoloji öğretmeniyim :)) senin branş nedir?
evet eski topiğe baktım diğerinde hiç bi şey görünmüyodu. ben hep amerikan filmlerindeki evlerde yaşamak istedim suburban evlerde. bir de doğup büyüdüğüm ev de bahçeliydi. daha geçen seneye kadar ordaydı annem çiçeklerle meyve ağaçlarıyla kuş cıvıltılarıyla büyüdüm. kendi eivm de öyle olsun istiyodum allah da gönlüme göre verdi çok şükür.
modern evleri de çok severim. daha doğrusu tarzı olan evleri çok severim. senin aldıkların da hep belli bir tarzda olmuş eminim evin de çok güzeldir. bir ara koysana senin için de sakıncası yoksa evinin fotolarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?