english home aksesualarında içimde kalacak almazsam diyeceklerini al her beğendiğini alma. ben tutmaya çalışıyorum kendimi bir sürü beğendiğim şeyler var ama malım kıymetlidir elimde paralanırsa hevesimi almadan sinir olurum onçin almak istemiyorum

askı aldım sadece 2 tekli 1 üçlü banyoya havlu asmaya

bir de supla aldım güllü hakikaten çok uyduruk

ama çok güzel görünüyordu duvara falan asarım elleyen olmazsa yıpranmaz diyerek aldım onu da
tepe home'da da güzel şeyler oluyor özellikle indirim dönemlerinde oraya bakarsın. %50 indirim yapıyolar bazen ithal aksesuarlarda bi kaç tablo almışım ben öyle baya uyguna gelmişti
madame coco english home'dan daha kaliteli fiyatları biraz daha pahalı ama alışveriş sitelerinde sık sık indirime giriyor. en pahalısı zara home

ordan hiç bi şey almadım henüz parama kıyıp ama bi bakıcam okullar kapandıktan sonra istanbula gittiğimde
maddi olarak biz de baya yıprandık sorma. çeyiz ya da eşya alışverişi neyse de diğer ıvır zıvırlar çok yoruyor insanı. davetiye, çiçek, gelinlik, ayakkabı, damatlık, nikah şekeri, kuaför aklına gelecek gelmeyecek ufak tefek bi sürü şey çok masraf oluyor çok