- 16 Ocak 2021
- 4.282
- 7.696
- 108
- 30
- Konu Sahibi burcumsu12
-
Özel aşıları tabikide karşılamıyor. Bende bes yaptırmak istiyorum bir türlü fırsatım olmadı yaptıramadım.Merhabalar bbeğim için tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmak istiyorum ama fiyatlar çok yüksek yaptırmak mantıklı mı yaptıranlar var mı memnun musunuz? Kalça ultrasonu ve özel aşıları karşılıyor mu?
Merhaba, bazı hastanelerde tamamlayıcı sağlık sigortası geçmeyebiliyor bireysel sağlık sigortası yaptırmanız daha avantajlı olur diye düşünüyorum. Özel aşıları karşılamıyor ancak kan testi, idrar testi, kalça USG gibi şeyleri kapsıyor genelde. Her kurumda poliçe farklı işler, hastaneleriin anlaşmalı olduğu kurumlar ve poliçe kapsamı değişebilir. Bu konuyu sigortacı ile görüşmeniz daha doğru olacaktırMerhabalar bbeğim için tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmak istiyorum ama fiyatlar çok yüksek yaptırmak mantıklı mı yaptıranlar var mı memnun musunuz? Kalça ultrasonu ve özel aşıları karşılıyor mu?
Teşekkür ederimMerhaba, bazı hastanelerde tamamlayıcı sağlık sigortası geçmeyebiliyor bireysel sağlık sigortası yaptırmanız daha avantajlı olur diye düşünüyorum. Özel aşıları karşılamıyor ancak kan testi, idrar testi, kalça USG gibi şeyleri kapsıyor genelde. Her kurumda poliçe farklı işler, hastaneleriin anlaşmalı olduğu kurumlar ve poliçe kapsamı değişebilir. Bu konuyu sigortacı ile görüşmeniz daha doğru olacaktır
Rica ederim, ek olarak eğer sağlık sigortası öncesi konmuş hastalık tanısı varsa genelde sağlık poliçesi kapsamında olmaz bu hastalıkTeşekkür ederim
Merhaba tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum reglme 3-4 gün var ama muhtemelen hamileyim doktora gittiğimizde nasıl oluyor 1 ay bekleme süresi var Anadolu sigorta için. Son adet tarihini sigorta başlangıcından sonra söylemek yeterli miÖzel hastanede doğum yapacaksanız hastanenize gidin ve sigorta danışmanlarıyla bunu konuşun,paket içeriklerini öğrenin. Atıyorum A hastanesinin her şubesinde aynı kapsam olmuyor sıkıntı çıkıyor bunu özel hastanede provizyon bölümünde çalışan biri olarak söylüyorum. Poliçeniz hastanelere özel gelişebiliyor bazı maddeleri. Ve bununla ilgili çok geridönüş alıyorduk o yüzden detaylı öğrenin ve doğum yaptığınız hastanede tetkikleri yaptırın emin olun hiç sıkıntı yaşamazsınız sigortadan yana.
Merhaba ben iki çocuğumada her sene yaptırıyorum. Özel aşılar dışında çoğu şeyi kapsyor. Kalça usg de kapsıyor geçen yıl yenidoğan kızıma yaptırdım ücret ödemedim. Özel hastaneler erişim açısından çok iyi oluyor gece bile çocuk dr var acil durumda ulaşabiliyorsunuz ve muayene fiyatları bukadar uçmuşken tamamlayıcı yaptırmak çok mantıklı geliyor bana.Merhabalar bbeğim için tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmak istiyorum ama fiyatlar çok yüksek yaptırmak mantıklı mı yaptıranlar var mı memnun musunuz? Kalça ultrasonu ve özel aşıları karşılıyor mu?
Gideceğiniz hastanenin sigorta birimiyle konuşmanız gerekiyor dediğim gibi sigortaların her hastaneyle anlaşması farklı. Tüm detayları öğrenin. Şube şube aynı isim altındaki hastanelerde bile farklılık olabiliyor.Merhaba tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum reglme 3-4 gün var ama muhtemelen hamileyim doktora gittiğimizde nasıl oluyor 1 ay bekleme süresi var Anadolu sigorta için. Son adet tarihini sigorta başlangıcından sonra söylemek yeterli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?