• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fetal DNA İstanbul

fallinlove_

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
303
Puanlar
23
Kızlar selam,

Bu ay sonu inşallah 11 haftalık olacak bebeğim beben küçük şehirde yaşıyorum ancak ailem İstanbulda Fetal DNA için büyük bir hastanede ve güvenilir bir hastanede yaptırmak istiyorum. Özel sağlık sigortam var Acıbadem veya diğer büyük sağlık kuruluşlarını karşılayabilir muayene için biliyorum bu teste özel sağlık sigortası geçerli değil. En azından iyi bir doktora büyük bir hastanede muayene olup orada bu test için kan verebilirim önerilerinizi bekliyorum❤️❤️

Merhaba kızlar, ben de bugün Acıbadem hastanesinde yaptırdım. Acıbadem Labgen laboratuvarlarının ismi. Yaptıranlar bilgi verebilir mi? Güvenilir mi acaba sonuçlar? Doğru mu yaptım acaba burada yaptırmakla? 💕🙏

Merhaba kızlar, ben de bugün Acıbadem hastanesinde yaptırdım. Acıbadem Labgen laboratuvarlarının ismi. Yaptıranlar bilgi verebilir mi? Güvenilir mi acaba sonuçlar? Doğru mu yaptım acaba burada yaptırmakla? 💕🙏
Hangi Acıbadem de yaptınız

Merhabalar benim 17 haftalık bebeğin bende 12haftalukken fetal DNA yaptırmıştım 12 haftalıkken kendi doktorum bebeğime yüzde yüz kiz dedi ve fetal dnadada bebeğimin cinsiyeti kız çıktı ama bugün devlet Hastanesi'nde farklı bir doktora gittim erkek Bebek dedi arası dolu dedi hatta pipisinide gösterdi ben şimdi neye guvenicem kendi doktorum çok iyi bilgili bir doktor fetal dnadada yanılma olmaz biliyorum ama bugün doktor gösterince çok sasirdim acaba Kordon vs olabilirmi kafam çok karıştı tabiki evladım sağlıklı olsun istiyorum ama busekilde oluncada kafam çok karışıyor bu durumu Yaşayanlar varmı

Merhabalar benim 17 haftalık bebeğin bende 12haftalukken fetal DNA yaptırmıştım 12 haftalıkken kendi doktorum bebeğime yüzde yüz kiz dedi ve fetal dnadada bebeğimin cinsiyeti kız çıktı ama bugün devlet Hastanesi'nde farklı bir doktora gittim erkek Bebek dedi arası dolu dedi hatta pipisinide gösterdi ben şimdi neye guvenicem kendi doktorum çok iyi bilgili bir doktor fetal dnadada yanılma olmaz biliyorum ama bugün doktor gösterince çok sasirdim acaba Kordon vs olabilirmi kafam çok karıştı tabiki evladım sağlıklı olsun istiyorum ama busekilde oluncada kafam çok karışıyor bu durumu Yaşayanlar varmı
Hangi firma canım benimde fetalde kız kontrollerde kız öyle bişey yaşamadım şuana kadar

medical park da yaptırdım istinye üniversitesi genetik gönderiyorlar 13 günde geldi sonucum 19.800 tl ödeme yaptım geniş kapsamlı bir tarama testi .

medical park da yaptırdım istinye üniversitesi genetik gönderiyorlar 13 günde geldi sonucum 19.800 tl ödeme yaptım geniş kapsamlı bir tarama testi .
Kafam çok karışık düşünüyorum eğer cinsiyeti bile yanlış soyledilerse teste nasıl guvenicem neyse yarın başka doktora daha gidicem Perşembe gunude kendi doktoruma randevum var bakalım

Kafam çok karışık düşünüyorum eğer cinsiyeti bile yanlış soyledilerse teste nasıl guvenicem neyse yarın başka doktora daha gidicem Perşembe gunude kendi doktoruma randevum var bakalım
haklısınız bana doktor sadece 0,5 yanılma payının olduğunı söyledi cinsiyetin bu testler güvenilir olduğunu düşünüyoruz hepimiz nasıl olmuş sizin firma bir acıklama yaptı mı ? baska bır fırmada tekrarlayın ucret ıadesı isteyin.kendı doktorunuzada ense ve burun olcumu yapacaktır zaten yıne de benım doktorum yaptı dosyasına ekledı .

Cinsiyet ne peki belli mi net:) ben de aynı firmaya yaptırdım
Doktor kız diyor ama test erkek dedi

Back
X