Tamamlya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konuyu muneye sorgulatacağız cidden açtığı konulardan gına geldi. Kimsenin söylediğini dikkate almıyor yine kendi bildiğini okuyor.

@Mune abla bu şahıs troll mü, hayal ürünü mü, şizofren mi yoksa gerçek kişi mi ?
Maalesef ki gerçek bir üye. Troll değil, hayal ürünü de değil, kendisiyle bizzat iletişime geçtim yaklaşık 2 ay öncesinde. Her gün ağlıyor ve ayrıldığı için çok pişman olduğunu ,kendisinin kusurlu olduğunu söylüyor. Eski sevgilisinin kendisine katlandığını iyi birisi olduğunu iddia ediyor. Fakat tamalya floryanın ondan ayrılma sebebi çok haklı sebeplermiş. Buna rağmen benim yüzümden oldu diyor. Ayrıca gerçekten görücü usulü görüştüğü birisi de var. Kendisine ayrılması gerektiğini, o çocuğu boş yere oyalamaması gerektiğini belirttim. İki tarafa da yazık yani. Konu sahibinin aklı eskide. Bu görüştüğü kişiyle de 5 kere görüşmüşler sitede yazdığına göre. Sitede birçok kişi de psikolojik destek alması gerektiğini söyledi. Onun tek hedefi aile evinden uzaklaşıp bu kişiyle evlenmek. Evlenmek, anne olma isteği çok doğal şeyler ama bu kişiyle değil. Eğer onunla evlenirse şiddet görebileceğini, çok mutsuz olacağını da belirttik. Mental olarak iyi değil, bizi anlamıyor maalesef. Aksine siz beni anlamıyorsunuz diyor.

Maalesef ki gerçek bir üye. Troll değil, hayal ürünü de değil, kendisiyle bizzat iletişime geçtim yaklaşık 2 ay öncesinde. Her gün ağlıyor ve ayrıldığı için çok pişman olduğunu ,kendisinin kusurlu olduğunu söylüyor. Eski sevgilisinin kendisine katlandığını iyi birisi olduğunu iddia ediyor. Fakat tamalya floryanın ondan ayrılma sebebi çok haklı sebeplermiş. Buna rağmen benim yüzümden oldu diyor. Ayrıca gerçekten görücü usulü görüştüğü birisi de var. Kendisine ayrılması gerektiğini, o çocuğu boş yere oyalamaması gerektiğini belirttim. İki tarafa da yazık yani. Konu sahibinin aklı eskide. Bu görüştüğü kişiyle de 5 kere görüşmüşler sitede yazdığına göre. Sitede birçok kişi de psikolojik destek alması gerektiğini söyledi. Onun tek hedefi aile evinden uzaklaşıp bu kişiyle evlenmek. Evlenmek, anne olma isteği çok doğal şeyler ama bu kişiyle değil. Eğer onunla evlenirse şiddet görebileceğini, çok mutsuz olacağını da belirttik. Mental olarak iyi değil, bizi anlamıyor maalesef. Aksine siz beni anlamıyorsunuz diyor.
İnanamıyorum neden kendine bu kötülüğü yapıyor. Sanırım öz ailede değer göremeyen, yada sevgi biçimini yanlış öğrenen bireylerde böyle oluyor.

Karşısına çıkan ilk dallamaya kurtuluş gözüyle bakıp, zaten halihazırda alışık olduğu muameleyi görüp, garipsemeden ilişkiyi sürdürmek istiyor. Üzücü aslında..

Bizim tavsiyelerimizle kurtulabileceği bir durum değil maalesef. Acilen uzman desteği alması gerekiyor. Yoksa bu şekilde yanlış kararlar alıp, yanlış kişiyle evlenerek hayatını karartacak.

Üyelik iptali yapacağını tahmin etmiştim. Üyelerin yaptıkları şeyler yazılınca hesabı kapatıp farklı bir hesaptan aynı konulara devam ediyorlar. Yazmayayım izleyeyim de olmuyor yani.
Okuduğunu biliyorum. Yaptıkların çok yanlış. Elin adamına köle olurum diyorsun babana kaba davranıyorsun. Bir de üzerine başkasına aşıkken biriyle buluşup adamdan borç istesem mi, cimri midir falan sorular soruyorsun. Neden başkası aklındayken biriyle görüşüp o kişiye kötülük ediyorsun? Kendine bir an önce çekidüzen ver. Eğlendiysen de yaptığın hoş değildi. Herkes sana burada vaktini ayırıp yorum yazdı.

Eskı Sevgılımle evlensem en fazla ne olur unutamıyorum onu ya yazık degıl mı bana gerçekten benı sevıyordu. Kaybetmek istemiyorum 🥹benden adım beklıyordu

Bu kullanıcının gayet aklı başı yerinde. Aklında, zihninde sorun olsa koştur koştur gelen görücüye evden süslenip püslenip hazırlanıp görüşmelere gitmez.

Depresyonda mepresyonda olsa kim keyfince yeni birileriyle tanışır, koştur koştur defalarca görüşür.

Gelmiş kendisini acındırıyor, kimse buna sorumluluk yüklemesin diye. Gayet farkında gayet bilinçli yaptıklarının.

Kim düzgün ilişkisi bitince ailesiyle kavgalar ediyor bana yeni erkek bulun diye. Kim üzüntüsü geçmeden yeni bir erkekle buluşuyor? Normal, aklı başında hangi erkek/kadın bunu yapıyor? Herkes ayrılıyor, üzülüyor, üzüntüsü bitiyor hayatına devam ediyor biriyle tanışıyor.

Salak gibi enayi gibi bir sürü iyi niyetli mesaj yazıyoruz. Ben de dün yazdım özel mesaj ile. Dün mesajlarında yeni biriyle görüşüyor diye gayet havası yerindeydi. Bunun üzüntüsünü sıkıntısını ciddiye alıyoruz ama hem erkeklerle gününü gün ediyor geziyor tozuyor sonra bizi salak yerine koyuyor.

Bu kadın yarın evlensin, haftaya konu açar, kocam var ama aklım eskisinde diye. Kadının odağı bu; erkekler.

İnanamıyorum neden kendine bu kötülüğü yapıyor. Sanırım öz ailede değer göremeyen, yada sevgi biçimini yanlış öğrenen bireylerde böyle oluyor.

Karşısına çıkan ilk dallamaya kurtuluş gözüyle bakıp, zaten halihazırda alışık olduğu muameleyi görüp, garipsemeden ilişkiyi sürdürmek istiyor. Üzücü aslında..

Bizim tavsiyelerimizle kurtulabileceği bir durum değil maalesef. Acilen uzman desteği alması gerekiyor. Yoksa bu şekilde yanlış kararlar alıp, yanlış kişiyle evlenerek hayatını karartacak.
Evde babası ve kardeşleriyle birlikte yaşıyor. Bahsettiğine göre öyle bir baskıcı ailesi yok. Ailesi hatta ona " psikoloğa git parasını biz veririz" demiş. Sitede de yazmıştı bunu. 1 sene öncesinde aile tanışması olmadığı, eski sevgilisiyle o süreçte evlenmeyi kabul etmediği için onu öfkelendirdiğini, bütün bu hakaretleri de hak ettiğini düşünüyor. O benim yüzümden böyle çıldırdı diyor yani. Babasına "annem yerine keşke sen ölseydin" dediği bir başka konu açmıştı. Yas sürecinde hep kendini bastırmış, duygularını pek belli etmeyip yasını tam yaşayamamış. Kardeşleri yemek yapmayı biliyor. Ama o evden bunaldığını söylüyor. Bu yaştan sonra kim benimle niye evlensin, yaşım geçiyor ,beni bir tek o anlıyordu ben başkasını sevemem diyor...

bir sürü iyi niyetli mesaj yazıyoruz. Ben de dün yazdım özel mesaj ile
Değişmek istemeyen insan değişmez biz boşuna vaktimizi harcamayalım. Hani verilen tavsiyeyi dinler değişime açık biridir ona elinden geldiğince destek olursun ama tamalyaya bundan olmaz, kaba davranıyor ileride daha kötü olur daha neler neler yazıldı. Hiçbirini dinlemedi "ama bu kelimeyi söylemişti hiç mi affedilmez, gerekirse köle olurum, her ilişkide olur böyle şeyler normaldir" birsürü şey yazdı. Tavsiyeleri dinlemeyip kafasının dikine göre hareket edenler keşke burada konu açıp insanlardan boşuna tavsiye alıp vakitlerini çalmasa.

Evet bir de olmazsa anlaşamazsam boşanırım ne olacak gibi bir düşüncesi var. Ücretsiz psikolojik destek alma seçeneği var. Fakat destek almıyor ne yazık ki. Aile bireylerinden biri ancak onu zorla hastaneye götürüp bu şekilde ikna edebilir. Başka yolu yok.

Değişmek istemeyen insan değişmez biz boşuna vaktimizi harcamayalım. Hani verilen tavsiyeyi dinler değişime açık biridir ona elinden geldiğince destek olursun ama tamalyaya bundan olmaz, kaba davranıyor ileride daha kötü olur daha neler neler yazıldı. Hiçbirini dinlemedi "ama bu kelimeyi söylemişti hiç mi affedilmez, gerekirse köle olurum, her ilişkide olur böyle şeyler normaldir" birsürü şey yazdı. Tavsiyeleri dinlemeyip kafasının dikine göre hareket edenler keşke burada konu açıp insanlardan boşuna tavsiye alıp vakitlerini çalmasa.

Değişmek istediğini hiiiiiiç düşünmüyorum.

Kavgalar ederek evin sorumluluklarından kaçtığı aile evinde de gayet keyfi yerinde. Kimse ondan bir şey istemesin, beklentiye girmesin diye babasıyla kardeşleriyle kavga edip duruyor.

İki adamı parmağında oynatıyor. İkisinin birbirinden haberi yok. Ama ailelerin gelin olarak görmek istediği temiz ahlaklı cici ev kızı rolünde görücüye şans verme randevularında.

Sonra gelip burada ağlayıp sızlanıyor. Bu şekilde yanlışlarına eleştiri gelmiyor herkes Ah vah vah yapıyor buna.

Babasına "annem yerine sen olseydin, evlenmeye karar verirsem düğün olmaz kaçarım" diyebiliyor bir babayı bu kadar kırabiliyor ama bu kendisine demediğini bırakmayan eski sevgilinin de kölesi olurmuş. Aynı anda da biriyle görüşüyorum cimri midir ondan borç mu istesem falan diye soruyor. Dediğiniz gibi önce sana yazık dedik ama asıl babasına ve şu an görüştüğü kişiye yazık. Mağdur olan kendisi değil. Haksızlık ettikleri mağdur.
Değişmek istediğini hiiiiiiç düşünmüyorum.

Kavgalar ederek evin sorumluluklarından kaçtığı aile evinde de gayet keyfi yerinde. Kimse ondan bir şey istemesin, beklentiye girmesin diye babasıyla kardeşleriyle kavga edip duruyor.

İki adamı parmağında oynatıyor. İkisinin birbirinden haberi yok. Ama ailelerin gelin olarak görmek istediği temiz ahlaklı cici ev kızı rolünde görücüye şans verme randevularında.

Sonra gelip burada ağlayıp sızlanıyor. Bu şekilde yanlışlarına eleştiri gelmiyor herkes Ah vah vah yapıyor buna.

Babasına "annem yerine sen olseydin, evlenmeye karar verirsem düğün olmaz kaçarım" diyebiliyor bir babayı bu kadar kırabiliyor ama bu kendisine demediğini bırakmayan eski sevgilinin de kölesi olurmuş. Aynı anda da biriyle görüşüyorum cimri midir ondan borç mu istesem falan diye soruyor. Dediğiniz gibi önce sana yazık dedik ama asıl babasına ve şu an görüştüğü kişiye yazık. Mağdur olan kendisi değil. Haksızlık ettikleri mağdur.
Bunlara sanal da tahammül edemiyoruz , iyi ki reel de tanışmıyoruz . Bizlerin de psikolojisini bozar bunlar .

Evde bilerek kavgalar ediyordur. Yakın zamanda hala olacağım, ne yapayım diye konu açmıştı. Evde kavga olursa, kavgaları bağrış kendisi çıkartırsa eve misafir gelemez, yeğeni için ondan bakım beklentisi olmaz. Babası kardeşleri ev işi beklemez.

O gittiği kafelerde gördüğü garsonların bile kölesi olur. Erkek görsün yeter.

Bunlara sanal da tahammül edemiyoruz , iyi ki reel de tanışmıyoruz . Bizlerin de psikolojisini bozar bunlar .
Bu kişi en azından verilen tavsiyeleri yapmayacağını belli ediyor. Bir de konu üzerine konu açıp üzerine özelden ne yapacağını danışıp verilen hiçbir tavsiyeyi dinlemeyen ama millete yapacağım diyen boşuna akıl verdiğimiz kişiler var. Bir kişiye "burada bana akıl danışıyorsun sana boşuna dil döküyorum, yapacağım deyip kendi bildiğini okuyorsun aynı forumdayız görüyorum" dememe rağmen ısrarla benden tavsiye istiyordu. En son kendimden uzaklaştırmayı başardım. Madem kafalarının dikine gidecekler sırf onay almak amaçlı konu açıp insanların vaktini çalmayı bıraksalar keşke.
Evde bilerek kavgalar ediyordur. Yakın zamanda hala olacağım, ne yapayım diye konu açmıştı. Evde kavga olursa, kavgaları bağrış kendisi çıkartırsa eve misafir gelemez, yeğeni için ondan bakım beklentisi olmaz. Babası kardeşleri ev işi beklemez.

O gittiği kafelerde gördüğü garsonların bile kölesi olur. Erkek görsün yeter.
Yani olabilir zaten yaptıklarının bir mantığı olsaydı kendini savunurdu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X