Maalesef ki gerçek bir üye. Troll değil, hayal ürünü de değil, kendisiyle bizzat iletişime geçtim yaklaşık 2 ay öncesinde. Her gün ağlıyor ve ayrıldığı için çok pişman olduğunu ,kendisinin kusurlu olduğunu söylüyor. Eski sevgilisinin kendisine katlandığını iyi birisi olduğunu iddia ediyor. Fakat tamalya floryanın ondan ayrılma sebebi çok haklı sebeplermiş. Buna rağmen benim yüzümden oldu diyor. Ayrıca gerçekten görücü usulü görüştüğü birisi de var. Kendisine ayrılması gerektiğini, o çocuğu boş yere oyalamaması gerektiğini belirttim. İki tarafa da yazık yani. Konu sahibinin aklı eskide. Bu görüştüğü kişiyle de 5 kere görüşmüşler sitede yazdığına göre. Sitede birçok kişi de psikolojik destek alması gerektiğini söyledi. Onun tek hedefi aile evinden uzaklaşıp bu kişiyle evlenmek. Evlenmek, anne olma isteği çok doğal şeyler ama bu kişiyle değil. Eğer onunla evlenirse şiddet görebileceğini, çok mutsuz olacağını da belirttik. Mental olarak iyi değil, bizi anlamıyor maalesef. Aksine siz beni anlamıyorsunuz diyor.