Tamda yarım saat önce aldatıldığımı öğrendim. Dağıldım.

Yok arkadaş benim aklım da içimde almıyor.
Bir de önce var demiş sonra yok demiş..
Ben sana sadece şunu söyleyebilirim "Kaç kurtul!"..

Bir cok kisi benim mesajimdan alinti yapmis aciklayayim

Eltinin ilk esinden olan kizi
yani su an kayinbiraderiyle 2. evliligini yapmis
kiz uvey ve esinden bosanmis

masumumun esi onunla ozel ilgilenmis ,
araba surmeyi ogretecekmis,
eltisine gittiginde ayri odaya cekip ozel konusuyor, beraber namaz kiliyorlar,
telefonda eltiye fistik nasil deniyor vs vs

Masumum daha once de sordum ortopedik engelliyim demistin.
engel derecen ne durumda?
Kendi isini kendin haledebiliyor musun?

Onceki konunda da soyledim esin saglam ayakkabi degil
inanma bu olaya...

Eşiniz bipolarsa işiniz çok zor.Allah yardımcınız olsun.Atak dönemlerinde cinsel istek de çok arttığından ihanet olayları olabiliyor.İşyerimden 2 bayan bipolar.Biri evli ve atak döneminde eski sevgilisiyle irtibat kurdu.Bişeyler oldu.Saldırganlaşabiliyorlar ve normal halinden de güçlü olabiliyorlar.Bu hastalık %50 ırsi.Onun için mutlaka çocuklarınızı gözetim altında bulundurun.Özellile ergenlik dönemlerinde ara ara psikiyatriye göstererek fikir alın.Konu sadece ihanet değil.Bu ciddi bir hastalık

eşin bipolar olabilir ama şizofren değil..yani olmamış şeyleri olmuş gibi gösterip,yaşayıp,hallüsünasyon görmüyor.sadece duygulanım bozukluğu yaşıyor.

seninle kıyasıya kavga etse bunu bipolar ataklarına bağlayabilirsin ama eve geç gelmeler,çocukları okuldan almamalar ve daha bir sürü şey..

sen de biliyorsun bunun tek sebebi var ama neye istiyorsan ona inanacaksın zaten.umarım tekrar aynı şeyleri yaşatmaz sana.ve lütfen tedavisini olsun.sen eşini teşvik et,tedavi olmak zorunda.

Son düzenleme:

arkadaşıma aynen katılıyorum. benim babamda da bu hastalık var kendi dünyasında yaşamadı oda aldattı annemi bastırılmış duyguları açığa çıkıyor atak zamanlarında bu hastaların ama karakter de var bence içinde olmasa hastalık mastalık hikaye bence. annem affettti ama hiçbir zaman unutamadı yaşadıklarını seninde aldatıldığına kalıbımı basarım karar senin hayat senin annem kurulu düzenini rahatını bozmak istemedi sende öyle düşünüyosun anlaşılan affedersen eğer kendinle barışık ol unut araştırma takılma olduğu gibi kabul et onu elden başka bişey gelmez çok kişi tanıdım senin durumunda Allah yar ve yardımcın olsun

sanırım bu hastalık nurseli idizde de vardır tv de söylemişti. o da bazen çok dengesiz hareketlerde bulunuyo ya gazetelerde filan okuyoruz.
arkadaşlara ben de katılıyorum hastalık karakterinde bitakım bozuklukara sebep olabilir.
ama olmayan birşeyi de olmuş gibi göstermesi başka bir durum.
anlamadığım adam zaten aldattığını bir kaç kere itiraf etti niye hala hayal görüyo yalan söylüyo deniyo ki
belki hastalığın etkisiyle bi cesaret vs geldi ve onunla yaşamaya karar verdi ve bunu söyleyecek cesareti buldu
sonra da tekrar evi terketmekten vazgeçti o yüzden öyle biri yok diyerek kapatmaya çalışıyo olayı ben öyle anladım yani.
bu yaptıkları hastalık etkisiyle olabilir ama seni aldattığı gerçeğini değiştirmez bence.
yani ben kesinlikle inanmıyorum başka bi kadın olmadığına çünkü sadece sözleri değil davranışları da destekliyo aldatma ihtimalini
bi kere erkeğin telefonuna durup dururken şifrre koyuyosa bi haltlar karıştırıyodur
ben de sevgilimden gelen mesajlar görülmesin diye tatilde annemlerin yanına gittiğim zaman şifre koyuyorum ya da kız ismiyle kaydediyorum erkek arkadaşımı mesela bu da onun gibi birşey

ya da diyelim ki şu an bi kadınla ilişkisi yok ama öyle bile olsa mutlaka gözüne kestirdiği biri vardır
bu dönemde belki onunla bi ilişki yaşamak için bitakım girişimlerde bulunmuştur böyle bi durum da olabilir
ama mutlaka başka bi kadının izi var bence.
hastalık yüzünden bu aldatma isteği oluşmuş bile olabilir yani

Yuh başkada bir şey demiyorum ben bile burada şok oldum. Onu getireceğim en demek ya. Düşüncesiz taş kalpli adamın biriymiş demekki eşiniz. İnsan sevdiği kişiyi bu kadar üzmez cidden. Yazık eşinizede sizin çektiğiniz acıyada. Ayrıca ne kadar basit bir şeymiş gibi gösteriyor aldatılmayı. Aslında kısasa kısas yap sende onu aldat diyeceğim ama öyle gerçekten değil, bir kaç gün böyle geç kal arkaaşınd aol ona bir şey belli etme o da aldatıldığını sansın bakalım bu akdar büyütülecek bir şey mi değil mi? Adi Herif.

Allaha şükür kendi işimi kendim halledecek durumdayım. Bende doğuştan kalça çıkığı var ama yaşantımı etkilemiyor şükür.

Eşimin telefonunda şifre hep vardı, benim telefonumada şifre koyar kendisi ben istemesem de, şifresini açar telefonu bana verir rehberine falan bakarım ama şifresini kimseyle paylaşmaz, şu 15 gün öncesine kadar eşimin eve gelmeme, geç gelme, telefonla bu kadar uğraşma huyu yoktu. İşten eve, evden işe giden, boş zamanlarını benimle geçiren bir adamdı. Ben aldatıldığımı var saysam bile peki bu kadar kısa sürede toplam 2 görüşmeyle kim bir adamla beraber yaşamayı kabul eder, yada beraber yaşamayı kabul etti, hemen ardından bitti deyince bitirir. Benim aldatılmayı kabullenmek istemediğimi, eşimin hastalığının ardına sığındığımı söylüyorsunuz evet öyle görünüyorum belki ama ben sadece bir çözüm arıyorum. Çünkü eşim ağbisinin evinde otururken, bana otelde kalıyorum, diyen birisi, ilk evlendiğimde ben eşimin benden önce resmi nikahsız biriyle yaşadığını ayrıldığını ve bir kızı olduğunu duymuştum. Bütün aileside bunu böyle biliyordu ama aileden bir kişi bile kızı görmemiş,kimse tanımıyor. 12 yıllık evliyim şimdi adı bile geçmiyor. Yani öyle biri hiç olmamış, Umarım eşimi biraz daha tanımışsınızdır bu anlattıklarımla.

En güzel siz özetlemişsiniz bu kısımda yazdıklarınıza tamamen katılıyorum. Zaten eşim masum demiyorum. Eşim hastalık yüzünden arayış içinde ve şu an ben ona karşı çıktığım içinde beni önünde bir engel gibi görüyor. Bana karşı düşmanca tavırlarıda, canımı acıtmasıda bu yüzden.

inş bi çözüm bulursunuz işiniz çok zor
doktora bi danışsanız bu durumu çok iyi olur bence
en azından kafasından uyduruyosa böyle şeyleri ilaçla tedavisiyle filan dengesi biraz yerine gelir daha düzgün iletişim kurarsınız
ama ömür boyu bu şekilde nası yaşıcaksınız ki affetseniz görmezden gelseniz olmaz
adamın davranışlarını belirli periyotlarda hep böyle değişecek arayışlara girecek belli ki
ayrıca eğer görüştüğü ya da kafasına taktığı bi bayan varsa da bunu bi şekilde öğrenin adını filan belki tanıdık biridir illa ki aldatmadı hayal görüyo şeklinde yorumlamayın bence her ihtimali düşünün

Zaten takipteyim muhakkak bir açık verecektir. Şu bir kaç gün sonrasında durumuna bakıp tekrar sakince konuşup, ikna etmeye çalışacam. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Zaten takipteyim muhakkak bir açık verecektir. Şu bir kaç gün sonrasında durumuna bakıp tekrar sakince konuşup, ikna etmeye çalışacam. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

rica ederim canım Allah yardımcın olsun
başka kadın ihtimalini de şu yüzden sürekli söylüyorum eğer kim olduğunu bilirsen uzaklaştırabilirsin belki tanıdıktır belki değildir ama birşeyler yaparsın eğer eşinin hastalık yüzünden aldattığını düşünüyosan
ya da eşinin hastalığını vs anlatırsın kadını bulursan
eğer kesin olarak boşanmicam diyosan mecburen engelleri ortadan kaldıracaksın

Hatta kadının sacını basını yolsun, kocasının da libidosunu bir şekilde yok etsin bence.

Hatta kadının sacını basını yolsun, kocasının da libidosunu bir şekilde yok etsin bence.

canım sen kızdın mı bana ya
ben öyle birşey kastetmedim
eğer boşanmayacaksa ve eşi hastalık yüzünden böyle davranıyosa kadını bulup konuşacak mecburen
ben olsam bu duruma katlanmam boşanırım herhalde ama konu sahibi boşanmayı düşünmüyo bence

Sizin icin gercekten uzuldum, bunca zaman bipolar bozuklugu olan biriyle ugrasmissiniz.

Evlilikle ilgili boyle topikler okudukca, evlenmeden once iyi dusunup tartmaya daha cok karar veriyor insan....

Kocaniz yine hezeyan icinde mi, gercekten aldatiyor mu ne yapiyor bir an once anlarsiniz umarim, Allah yardimciniz olsun.

canım alakasız olcak ama mesaj kutun dolu mesaj gönderemiyorum

Kızmadım da ters düştük :)

Bu konuda beni rahatsız eden birşeyler var. Herşey cok net aslında ama bir iki nüans var adını koyamadığım, sen de kadını bertaraf et falan diyince öle yazdım :)

Kızmadım da ters düştük :)

Bu konuda beni rahatsız eden birşeyler var. Herşey cok net aslında ama bir iki nüans var adını koyamadığım, sen de kadını bertaraf et falan diyince öle yazdım :)

Al bendende o kadar.
Kafamda bir türlü oturmayan birşey var ama ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…