üstünden baya zaman geçmiş.. geçenlerde bir konuda yorumunu görüp baktım senin için çok üzüldüm. son durum ne merak ettim
Son durum şu 1 hafta önce tamamen eltimin kızı olduğunu öğrendim. Eşim bana kızın meslektaşı olduğunu, genç bir kız olduğunu hatta kızın hamile kaldığını falan anlatmıştı ama ben hep bu senaryoda eksik birşeyler var dedim inanmadım ama inanmış gibi davrandım. Son zamanlarda da eşim güya benim güvenimi kazanmak için telefon şifreini falan vermişti. Bende detaylarını aldım. Tabi bu kız çıktı. Sonra eşim tamam artık istediğini yapabilirsin, bende ayrılmak istiyordum ama anne kız beni tehdit ediyorlardı falan dedi. Bende önce eltim olacak kadını, sonra kaynımı aradım. Sonra bütün ailesini aradım eşimin. Eltim ve kaynıma ağzıma geleni saydım. Ertesi günde kıza saydım. Kendilerine iftira ettiğimi söylediler bende detayların çıktısını alıp bütün aileye gösterdim. Zaten eşimde herşeyi itiraf edince kız ve anaesıda kabullenmek zorunda kaldı. Şu an aileden kimse görüşmüyor onlarla.