- Konu Sahibi destinychild88
Arkadaşlar merhaba. Yakında ameliyat oluyorum. Tamer Köse hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi, Yaptığı burunların estetik olduğu anlaşılıyor mu?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba herkese,
yukarıda Bahar Hanım'ın yazdıklarını görünce ben de destek vermek istedim. Çünkü ameliyat olmadan önce neredeyse tüm araştırmamı bu siteden yapıp burada ameliyat olup da memnun kalanların destekleriyle karar vermiştim. Alçım ilk cıktığında şişlik dışında bir sorunum yoktu. Hatta morarma sararma cok az miktarda olmuştu. Bu ay ameliyattan sonraki 8.ayım. ve burnumun kemer kısmında aynı sivilceye benzer bir kemik çıktı. Sipsivri ve cok dikkat çekici bir bölgede durduğundan acayip sinir bozucu. herkes aa sivilce mi cıktı oranda diye soruyor. Ben ki çok takıntılı biri değilimdir görüntümle ilgili.Ameliyat olmamın temel amacı deviasyondu ama kemerli bir burnum vardı onun da düzeltilmesini istemiştim. Aynı Baharsancak'ın dediği gibi benden de birçok kemik çıkmıştı. Ameliyattan snra doktor getirip verince inanamadm neresinden cıktı bunca kemik diye. Belki de dediği gibi bunca kemiğin alınması eski usul ve doğru olmayan birşey ben diğer yontemleri ve doktorları cok kurcalamadığımdan bilmiyorum. Tekrar gidip göstermek dahi istemiyorum tekrar aynı kişiye amelşyat olmak daha büyük bir risk ve sürekli anestezi alıp ameliyata da girmek son derece rahatsız edici.Başka bir doktora gitmek istesem revizyonn olarak değerlendirilecek ve bi ton para ödemek zorunda kalacağım. Sonuc olarak memnun olanlar elbette vardır ancak hayatınınızın sonuna kadar sizin bir parçanız olacak burnunuzu daha ehil kişilere emanet edip riske girmemenizi tavsiye ederim.Eski Tamer Köse başlıklarında ameliyattan hemen sonra koyduğum resimler mevcut. Yeni çıkan kemikle ilgili paylaşım yapmadım isteyen olursa özelden gönderirim. Lütfen cok iyi düşünüp karar verin.
Zeze burun sırtındaki çökmeye dolgu düşünsen.Revizyon çok zor.Bende aynı durumdayım 2. Ayım biraz daha zaman geçmesini bekliyorum.Hem burun netleşsin hemde ödemler insin sonra dolgu yaptırmayı düşünüyorumKizlar benim zamanimda olmussunuz hemen hemen hepiniz hepimizde sorun. Benimde kemer uerinde mercimek kadar kemik vardi son gunlerde o kemik olan yer morumsu bi hal aldi deride yanlari bos gibi gun gectikce belirginlesti ve suan anladim ki kemer alinan yer cokmus resimlerde o kisim karanlik cikiyor revizyon olucam revizyon icin doktor ariyorum fiyatlar 16 binden basliyor iyi doktorda 25 30 bine kadat cikiyor allahim ins cozum bulacak son olacak bi doktor bulurum
Dolgu yapilsa burunda ki renk degisimi gecermi bilemedim benim burun sirti kemer alinan yerde renk dehisimi var sanki deri incede icindeki kikirdaklar gozukuyor gibi. 20 mayisasta iyi oldugunu dusundugum bi doktordan randevu aldim bakalim ne diycek. Aslinda 2. Kez ameliyat olmak istemiyorum ama bide benim burnumdan minik minik kutleme sesi gibi sesler geliyor bi gariplik var. 1 kere olupta kurtulanlar ne kadar sansliymis. Doktor da cok onemli tabiZeze burun sırtındaki çökmeye dolgu düşünsen.Revizyon çok zor.Bende aynı durumdayım 2. Ayım biraz daha zaman geçmesini bekliyorum.Hem burun netleşsin hemde ödemler insin sonra dolgu yaptırmayı düşünüyorum
yaptığınız tarif benim burnum malesef ki..şimdi ise kara kara düşüncedeyim hangi doktora gitsemde revizyon olsam kıkırdak eklenmesi gerekiyor..ayrıca tarifte burun çöküklüğüde olacak..tamer beyin hastasıyım geçen yıl ameliyat oldum.
yorumları okuyunca çok şaşırdım çünkü bütün hastalarda kronik aynı şikayetler var.
kanatlar çok alındığı için burun ucu yamukluğu, alınan kemerin orada küçük bir kemik çıkıntısı, bunların hepsi bende de oldu maalesef :-(