Tamer Köse Burun Ameliyatı

Ne zaman ameliyatınız ? Bende araştırdım cok memnun olanlar da var Tamer Beyden ama memnun olmayanlarda kafam allak bullak oldu :/

Ben ameliyat oldum hiç bir fark yokmuş gibi :) Zaten pek uğraşılmadı nefes alma problemi vardı kaza sebebiyle o düzeldi

Merhaba , Yaklaşık 1 yıl önce Tamer Köse'ye ameliyat oldum.Benim tavsiyemle 2 arkdasım daha ameliyat oldu.Ameliyattan hemen sonra şişliklerden dolayı anlayamadığımız burnumuz güzel geliyordu.İlk görüşmelerde evet Tamer köse çok fazla güven veriyor.Ama burnunuzun nasıl olacağı konusunda detaylıca konuşamıyorsunuz ! ( konuşsanız bile sonuc yine istediğiniz gibi olacağını sanmıyorum ) fiyatlarının uygun olmasından olsa gerek seriye bağlamış olduğu ameliyatlarından ve kontrole gelen hastalarından birtürlü fırsat bulup ne istediğinizi bile anlatamıyorsunuz.Çünkü o ben nasıl yapıcağımı biliyorum tavrında! Benim burnum genişti , gülmediğim zaman belli olmayan bir kemer denilemicek şekilde sadece benim farkında olduğum bi çıkıntı vardı.Ameliyatım sonucu burnum küçükdü ve kavisli oldu.Kavisinden memnunum.Kusurlara gelince son zamanlarda araştırdığım doktora bakınca Tamer bey'in bu işi ne kadar eski yöntemle yaptığını anladım.Burnum fotoğraflarda korkunc duruyor.Sebebi çok fazla kıkırdak alması.Burnum önden sıkılmış gibi görünüyor.Bu hata estetikte mandal burun diye adlandırılıyormus.Ameliyattan 3 ay sonra farkettiğim kusurları tamer bey'e söyledim.6 ay dolduktan snra bana 2. ameliyatı yapıcağını söyledi.6 snra oldum ve sonuc yine aynı şaka gibi ameliyatta sadece burnumu açıp kapattığını düşünüyorum.Burnumun yanları karanlık duruyor çökmeler oldu.Ameliyatsız burnumda en cok begendiğim burun ucuydu ve suan burun ucum yan kanatları fazla alındığından yamuk duruyor.Aynı şekilde diğer iki arkadasımda pişman oldu.Tekrardan 3'müzünde burun ameliyatına ihtiyacı var.Memnun olan arkdaslar bence burunlarındakı kusurların farkında olmayabılırler.Gercekten cok önemli burun estetiği.Nerden ne kadar alacağını bilmediği zaman doktor, eski burnunuzu arar olursunuz.Yazmayı unuttuğum cok şey olabilir, aklıma gelen bunlar.Siteye 1 saat önce üye oldum, takip ettiğim aktif kullandığım bir site değil benim gibi araştıranlara yardımcı olmak istedim.Hakkınızda hayırlısı olsun.

merhaba herkese,
yukarıda Bahar Hanım'ın yazdıklarını görünce ben de destek vermek istedim. Çünkü ameliyat olmadan önce neredeyse tüm araştırmamı bu siteden yapıp burada ameliyat olup da memnun kalanların destekleriyle karar vermiştim. Alçım ilk cıktığında şişlik dışında bir sorunum yoktu. Hatta morarma sararma cok az miktarda olmuştu. Bu ay ameliyattan sonraki 8.ayım. ve burnumun kemer kısmında aynı sivilceye benzer bir kemik çıktı. Sipsivri ve cok dikkat çekici bir bölgede durduğundan acayip sinir bozucu. herkes aa sivilce mi cıktı oranda diye soruyor. Ben ki çok takıntılı biri değilimdir görüntümle ilgili.Ameliyat olmamın temel amacı deviasyondu ama kemerli bir burnum vardı onun da düzeltilmesini istemiştim. Aynı Baharsancak'ın dediği gibi benden de birçok kemik çıkmıştı. Ameliyattan snra doktor getirip verince inanamadm neresinden cıktı bunca kemik diye. Belki de dediği gibi bunca kemiğin alınması eski usul ve doğru olmayan birşey ben diğer yontemleri ve doktorları cok kurcalamadığımdan bilmiyorum. Tekrar gidip göstermek dahi istemiyorum tekrar aynı kişiye amelşyat olmak daha büyük bir risk ve sürekli anestezi alıp ameliyata da girmek son derece rahatsız edici.Başka bir doktora gitmek istesem revizyonn olarak değerlendirilecek ve bi ton para ödemek zorunda kalacağım. Sonuc olarak memnun olanlar elbette vardır ancak hayatınınızın sonuna kadar sizin bir parçanız olacak burnunuzu daha ehil kişilere emanet edip riske girmemenizi tavsiye ederim.Eski Tamer Köse başlıklarında ameliyattan hemen sonra koyduğum resimler mevcut. Yeni çıkan kemikle ilgili paylaşım yapmadım isteyen olursa özelden gönderirim. Lütfen cok iyi düşünüp karar verin.

Ben de yakladık 1.5 yıl once tamer beye amelıyat oldum . Cok ıyı bı doktor ılgılı hatta bızım yakınlarımızın hepsının genız etı ve bapdemcık amelıyatlarını o yapmıstır. Ben de kulagımdakı bır problem ıcın gıtmıstım burnundan kaybaklanıyor deviasyon var once onu duzeltmekız gerek sağlıklı nefes alamıyorsun dedı. Bı cok dr aynı seyı soylemıstı zamten ama ben ameltıyattan cok korkan bırıyım hatta oyle kı doğumumu normal yaptım . Sezeryan yapıp amelıyat olmak ıstemedım korkumdan . Burun ıcın oyle boyle karar verdım burdan da cok ıyı doktor oldugu yazıyordu . Cok kalabalık odası bı konusamıyosunuz. Neyse amelıyat oldum bırnumdan bırcok kemık cıkardı bıraz kemerı vardı onu da aldı ama su an burun delıklerımın bırı asıga bırı yukarıda . Normal bakıca cok bellı degıl gıbı ama bır yakından fotoğraf cektıreyım resmen yamuk . Gostermye dahı gıtmek ısyemoyorum 2. Bır amelıyata keısnlıkle ıhtoyacım var ama bırdaha orda olmam!!!

Kesinlikle arkadaslara katiliyorum bende tamer kose magduruyum.
Oncelikle cok ama coook zor bi operasyon gecirdim yuzum korkunc derecede şişti gozumde kan pihtisi vardi ve bu 3 ay gecmedi goz doktoruna gittim ve cok zorlanmadan goz damarlarima zarar verdigini öğrendim.
Alci alindiginda burun ucumu toparlayamadigini sadece kemeri alip kapattigini fark ettim 1 ay sonra revizyon yapariz sorun degil dedi ve ben gitmedim.suanki goruntum cok kotu burun tepesinde cokme var burun ucu dustu.
Baska bir doktora göründüm o kisiye nasil guvenipte gittigimi soyledi..
1 saatte yapilan ameliyat bu kadar olur normal sartlarda 5 saat suruyor bilginiz olsun.

merhaba herkese,
yukarıda Bahar Hanım'ın yazdıklarını görünce ben de destek vermek istedim. Çünkü ameliyat olmadan önce neredeyse tüm araştırmamı bu siteden yapıp burada ameliyat olup da memnun kalanların destekleriyle karar vermiştim. Alçım ilk cıktığında şişlik dışında bir sorunum yoktu. Hatta morarma sararma cok az miktarda olmuştu. Bu ay ameliyattan sonraki 8.ayım. ve burnumun kemer kısmında aynı sivilceye benzer bir kemik çıktı. Sipsivri ve cok dikkat çekici bir bölgede durduğundan acayip sinir bozucu. herkes aa sivilce mi cıktı oranda diye soruyor. Ben ki çok takıntılı biri değilimdir görüntümle ilgili.Ameliyat olmamın temel amacı deviasyondu ama kemerli bir burnum vardı onun da düzeltilmesini istemiştim. Aynı Baharsancak'ın dediği gibi benden de birçok kemik çıkmıştı. Ameliyattan snra doktor getirip verince inanamadm neresinden cıktı bunca kemik diye. Belki de dediği gibi bunca kemiğin alınması eski usul ve doğru olmayan birşey ben diğer yontemleri ve doktorları cok kurcalamadığımdan bilmiyorum. Tekrar gidip göstermek dahi istemiyorum tekrar aynı kişiye amelşyat olmak daha büyük bir risk ve sürekli anestezi alıp ameliyata da girmek son derece rahatsız edici.Başka bir doktora gitmek istesem revizyonn olarak değerlendirilecek ve bi ton para ödemek zorunda kalacağım. Sonuc olarak memnun olanlar elbette vardır ancak hayatınınızın sonuna kadar sizin bir parçanız olacak burnunuzu daha ehil kişilere emanet edip riske girmemenizi tavsiye ederim.Eski Tamer Köse başlıklarında ameliyattan hemen sonra koyduğum resimler mevcut. Yeni çıkan kemikle ilgili paylaşım yapmadım isteyen olursa özelden gönderirim. Lütfen cok iyi düşünüp karar verin.

Canım haftaya ameliyata giriyorum demiştim seni uyardım olma dedim sende pişman olmuşsun keske beni dinleseydin keşke beni de biri uyarmadı. Benimde 1.5 yıl oldu hala sorunlar devam ediyor arada içinden citirti gibi sesler de geliyor sende son durum nedir

Kizlar benim zamanimda olmussunuz hemen hemen hepiniz hepimizde sorun. Benimde kemer uerinde mercimek kadar kemik vardi son gunlerde o kemik olan yer morumsu bi hal aldi deride yanlari bos gibi gun gectikce belirginlesti ve suan anladim ki kemer alinan yer cokmus resimlerde o kisim karanlik cikiyor revizyon olucam revizyon icin doktor ariyorum fiyatlar 16 binden basliyor iyi doktorda 25 30 bine kadat cikiyor allahim ins cozum bulacak son olacak bi doktor bulurum

Kizlar benim zamanimda olmussunuz hemen hemen hepiniz hepimizde sorun. Benimde kemer uerinde mercimek kadar kemik vardi son gunlerde o kemik olan yer morumsu bi hal aldi deride yanlari bos gibi gun gectikce belirginlesti ve suan anladim ki kemer alinan yer cokmus resimlerde o kisim karanlik cikiyor revizyon olucam revizyon icin doktor ariyorum fiyatlar 16 binden basliyor iyi doktorda 25 30 bine kadat cikiyor allahim ins cozum bulacak son olacak bi doktor bulurum
Zeze burun sırtındaki çökmeye dolgu düşünsen.Revizyon çok zor.Bende aynı durumdayım 2. Ayım biraz daha zaman geçmesini bekliyorum.Hem burun netleşsin hemde ödemler insin sonra dolgu yaptırmayı düşünüyorum

Zeze burun sırtındaki çökmeye dolgu düşünsen.Revizyon çok zor.Bende aynı durumdayım 2. Ayım biraz daha zaman geçmesini bekliyorum.Hem burun netleşsin hemde ödemler insin sonra dolgu yaptırmayı düşünüyorum
Dolgu yapilsa burunda ki renk degisimi gecermi bilemedim benim burun sirti kemer alinan yerde renk dehisimi var sanki deri incede icindeki kikirdaklar gozukuyor gibi. 20 mayisasta iyi oldugunu dusundugum bi doktordan randevu aldim bakalim ne diycek. Aslinda 2. Kez ameliyat olmak istemiyorum ama bide benim burnumdan minik minik kutleme sesi gibi sesler geliyor bi gariplik var. 1 kere olupta kurtulanlar ne kadar sansliymis. Doktor da cok onemli tabi

tamer beyin hastasıyım geçen yıl ameliyat oldum.

yorumları okuyunca çok şaşırdım çünkü bütün hastalarda kronik aynı şikayetler var.

kanatlar çok alındığı için burun ucu yamukluğu, alınan kemerin orada küçük bir kemik çıkıntısı, bunların hepsi bende de oldu maalesef :-(

tamer beyin hastasıyım geçen yıl ameliyat oldum.

yorumları okuyunca çok şaşırdım çünkü bütün hastalarda kronik aynı şikayetler var.

kanatlar çok alındığı için burun ucu yamukluğu, alınan kemerin orada küçük bir kemik çıkıntısı, bunların hepsi bende de oldu maalesef :-(
yaptığınız tarif benim burnum malesef ki..şimdi ise kara kara düşüncedeyim hangi doktora gitsemde revizyon olsam kıkırdak eklenmesi gerekiyor..ayrıca tarifte burun çöküklüğüde olacak..

:( cok üzücü
Bu doktor da estetik algı yokmuş
Yemeklere baharat eklenir ya hani bazı yemeklere sadece tuz eklersin bazısına pulbiber bazısına eklenmemesi gerekir
Sizin bu doktor herkese baharat setinden bi tutam serpmiş...

2 bucuk sene gecti bu adama ameliyat olalı ve bin pişmanım.. oncekı yorumlarımı sılebılsem keske aman sakın onları okuyup yanılmayın cunku cok erken bır mutlulukmuş. Fasul arkadasın dedıgı gıbı ne nefes alabılıyorum ne gorsel olarak bıseye benzıyorççgulunce ucu dusuyor ve sola egık bır hal alıyoır orjınal burnumu mumla arar oldum.. DR. TAMER KÖSE bey eger bu yazıyı okuyor ısenız lutfen ınsanların hayatını karartmayın yapamadıgınız ısı yapmayın zaten yaslı baslı adamsınız artık emeklı olun.. estetıgı gectım hadı estetısyen degılsınız de kbb uzmanısınız bu nasıl bır kbb lık nefes alamıyorum agazım acık uyuyorum.. revızyon ıcın bırsuru doktor ıle gorustum ve hepsı ne yapılmıs senın burnuna dedıler masallah ne doku bırtakmıssınız ne de kıkırdak ne var ne yoksa fazlası ıle cıkartmıssınız burnumdan... Neyse kızlar uzun lafın kısası ben yandım sız yanmayın.. bırde altın orandan bahsedıyor ona da kanmayın cunku altın oranın a sını bılmeyen bır doktor kendısı...

Aylardır sitede aktif değilim ancak bu konuları rastgele görünce dayanamadım. Ben de zamanında burada olumlu yorumlar yapmış kişilerden etkilenip Tamer bey’e ameliyat olmuş birisi olarak şunu söyleyebilirim ki bir kişi daha bu yanlışı yapmasın aman ha sakın. Bence ameliyat olup olumlu yazan kişilerin hiçbiri sorun yaşamaya başlayınca dönüp siteye yazmıyor. Çok çok fazla insan biliyorum ameliyattan 6 ay 1 sene sonra burnunda problem olan ki ben de buna dahilim. Deviasyon problemiyle olduğum ameliyatımda estetik müdahaleler de yapıldı. 5. Aydan sonra burun kemerinin sol kısmından resmen bir kemik fırladı. Ve bu kemik büyüdü. Şuanda burnumda sivilce cıkmış gibi bir görüntü var. Asla ama asla önermiyorum. İkinci ameliyatı bu kişiye olmama mümkün değil bu yaşadıklarımdan sonra. Ama herkes cok iyi biliyor ki revizyon ameliyatları inanılmaz pahalı. Tamer bey in kullandığı teknikler vs o kadar eskiymiş ki burada yazılanlara ve yygun fiyatlı oluşuna kandım 2 seneönce başka hiçbir dr’a gitmeden kendisine ameliyatoldum. Çok pişmanım asla önermiyorum. Nefes alma sorunum çözüldü bu konuda hakkını yiyemem. Ancak estetik amaçlı hiçbir müdahale yaptırmayın derim.hiçbir estetik burun kendi burnunuz gibi olmayacak ve sizin birparçanız gibi hissedemeyeceksiniz. İlla ki olacağım diyorsanız cok cok iyi araştırıp biraz da paraya kıyıp bu işi hakikakten bilen ve tıp alanındaki gelişmeleri takip eden 20 sene öncenin teknikleriyle ameliyatyapmayan hekimleri tercih edin.

2009 da ameliyat oldum burbumun sadece kemer kısmını almis gerisini birakmisti resmen. Sonra bi kez daha ameliyat etti. Bu sefer de zamanla burnumda yamulma oldu. Ust kismi coktu. Suan dogru düzgün nefes alamıyorum. Cok problemli bi burnum da yoktu. Hayaatimdaki en büyük pişmanlığım bu ameliyat.

Back
X