TAMPONLAR CIKARKEN ÇOK ACIYOR MU?

Tamponun cinsine bağlı bence hem yakın zamandaki yaşadığım tecrübeye,hemde internetten yaptığım araştırmaya dayanarak yazıyorum.bende gazlı bez vardı.3 gün boyunca ben artık böylede yaşayabilirim diye düşünmeye başlamıştım,çıkacağı anı hayal etmek bile istemiyodum.acı değil o hissin adı,başka bişey.burnunun içinden burnunu tıkayan o nesne kayıııp gidiyo.dudaklarımı ısırdım.ikincisi çıkarkende garip bi sesle bağırmamaya çalışarak inledim.ama sonrası,o aldığın ilk nefes çok güzel!sonra noldu?yine burnumun önüne gazlı bez bantladım bir iki gün.daha sonrasında sol burun deliğimdeki etlerim şişti,ödem var.nefes alamıyodum.kabus gibiydi.alçıyı çıkarınca doktor,o da geçti bi anda.şimdi iki burun deliğimde açık.bugün 16. günüm.

Evet aciyor ama saniyelik birsey cok kisa suruyor, sonra kurtuluyorsun, ciktigi anda 3-5 kokuyu ayni anda alan burnum neye ugradigini sasirmisti:)

Tampon acısını hiç hissetmedim ama o flasteri yani burun ustundeki silikon alci ve bantları cekerken aman tanrım dedim. Ona hazırlıklı olun derim

Hep abartyolar silikon tampon olursa hic acimiyo bende yazılanları okuduğum için çok korktum nerdeyse çıkarmadan bagricam o pskoljideyim ama hic korkma için giciklaniyo iki sn okadar alıcıyı dikişlerin alırken hicbrnde cnm acimadi hic korkma

X