Teşekkür ederimForuma yaz acılmış konular var. Fikrin olur
Merhaba bejim bir bilgim yok ama bende egeye gidiyorum tüp bebek içinİyi akşamlar hanımlar , Tamvergen tüp bebek deneyimi olan arkadaşlar paylaşabilirler mi ? Be izmirde başka tüp bebek merkezi deneyiminiz var mı acaba ? İrenbe tüp bebek merkezi gibi ???
Peki nasıl memenunmusunuz? Birde gidişleriniz nasıl yani çalıştığım içim saatleri nasıl acaba ? Mesela cumartesi var mı ? Ücret olarak ne kadar birdeMerhaba bejim bir bilgim yok ama bende egeye gidiyorum tüp bebek için
Şuan tek söyleyebileceğim yeni doktorla konuşacağız herseyi suanaa kadar testlerle uğraştık. Gidiş geliş ben bmanavkuyuda oturuyorum Bi sorun olmuyor benim için. Ücret için benim ehi bir bilgim yok bende merak ediyorum cuma günü herseyi öğreneceğiz inslalah.Peki nasıl memenunmusunuz? Birde gidişleriniz nasıl yani çalıştığım içim saatleri nasıl acaba ? Mesela cumartesi var mı ? Ücret olarak ne kadar birde
Neden hüsran birde sorun neydi ne kadar ödedinizIyi geceler arkadaşlar bende iki kere tavmergene gittim tüp bebek için ama sonuç hüsran
Neden hüsran birde sorun neydi ne kadar ödediniz
Merhaba bende kendisine gitmek istiyorum araştırıyordum tam da. Memnun musunuz tavsiye eder misiniz?Tınaztepe erdal aktan
merhabalar ege üniversitesinde tüp bebek tedavisi yapılıyor mu acaba pandemiden dolayı.siz şuan ne aşamadasınızMerhaba bejim bir bilgim yok ama bende egeye gidiyorum tüp bebek için
Yapılıyor biz şuan eşim tese oldu nisan mayıs gibi transfer düşünülüyor .devlet destekli gidiyoruz işte tahliller isteniyor goturuyorummerhabalar ege üniversitesinde tüp bebek tedavisi yapılıyor mu acaba pandemiden dolayı.siz şuan ne aşamadasınız
teşekkür ederim cevabınız için..Yapılıyor biz şuan eşim tese oldu nisan mayıs gibi transfer düşünülüyor .devlet destekli gidiyoruz işte tahliller isteniyor goturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?