TAMVERGEN TÜP BEBEK MERKEZİ HAKKINDA

olaganca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
313
109
53
34
İyi akşamlar hanımlar , Tamvergen tüp bebek deneyimi olan arkadaşlar paylaşabilirler mi ? Be izmirde başka tüp bebek merkezi deneyiminiz var mı acaba ? İrenbe tüp bebek merkezi gibi ???

İyi akşamlar hanımlar , Tamvergen tüp bebek deneyimi olan arkadaşlar paylaşabilirler mi ? Be izmirde başka tüp bebek merkezi deneyiminiz var mı acaba ? İrenbe tüp bebek merkezi gibi ???
Merhaba bejim bir bilgim yok ama bende egeye gidiyorum tüp bebek için

Merhaba bejim bir bilgim yok ama bende egeye gidiyorum tüp bebek için
Peki nasıl memenunmusunuz? Birde gidişleriniz nasıl yani çalıştığım içim saatleri nasıl acaba ? Mesela cumartesi var mı ? Ücret olarak ne kadar birde

Peki nasıl memenunmusunuz? Birde gidişleriniz nasıl yani çalıştığım içim saatleri nasıl acaba ? Mesela cumartesi var mı ? Ücret olarak ne kadar birde
Şuan tek söyleyebileceğim yeni doktorla konuşacağız herseyi suanaa kadar testlerle uğraştık. Gidiş geliş ben bmanavkuyuda oturuyorum Bi sorun olmuyor benim için. Ücret için benim ehi bir bilgim yok bende merak ediyorum cuma günü herseyi öğreneceğiz inslalah.

Merhaba arkadaşlar antalya tüp bebege başlayan arkadaşlar var mi

Transferimin 12. Günündeyim Erol bey le yürüttük süreci çok ilgisizler her seferinde vazgeçmek istesemde sonuca ulaştık bilemiyorum Erol beye mesleki tecrübeden güveniyorum o yüzden bu kadar sabrettim ama resmen sabrım sınandı

Iyi geceler arkadaşlar bende iki kere tavmergene gittim tüp bebek için ama sonuç hüsran

Iyi geceler mesajınızı yeni gördüm ilkinde 3gun gelişimi durdu dendi 2.cide yumurta bos cıktı denildi 30bin lira gitti transfer olmadan

Erol Tavmergen Kendisi malesef ki empati yeteneğini ve görev yaptığı bölümün hassasiyetini yıllar içerisinde yitirmiş bir isim. Başarısız bir denemeden sonra (ki zaten bu süreçte başarısızlık ihtimali de yüksek bir olasılık) kendileri bize telefon ile sonuç bildirip tekrar düşünürseniz buyrun dediler biz bu kadar mı bir değerlendirme randevusu olmayacak mı? Dediğimizde bize randevu veren ve yaşadığımız üzüntüye rağmen bizim bu kadar mı lafımıza alındığını dile getirip bizi sonrasında odasından kovan biri kemdisi. Zaten oldukça hassas bir dönemde olan bizlere bu yaklaşımını bize yardımcı olmak için değil de odasından kovmak için randevu vermiş olduğunu anladığımızda şok olmuştuk. Bu anlattıklarımda hiç bir yalan ya da abartı yoktur. Bu gibi insanların artık önlüklerini asma vakti çoktan gelmiş de geçmiş bence. Çünkü önlük zaten kasap ve manavda da var . Herkes bir doktor bu yüzden olamıyor bence.

merhabalar ege üniversitesinde tüp bebek tedavisi yapılıyor mu acaba pandemiden dolayı.siz şuan ne aşamadasınız
Yapılıyor biz şuan eşim tese oldu nisan mayıs gibi transfer düşünülüyor .devlet destekli gidiyoruz işte tahliller isteniyor goturuyorum

Back
X