tan bir konu

Me
çok üzüldüm . yazdıklarınızda çok haklısınız..

konu sahibesi maşallah el kadar bebeye her türlü şiddeti uyguluyorsunuz.. çocuğa değil kendinize psikolojik destek lazım..
kaldı ki kardeşi olmuş yeni. pedagoga gittiğinizde kardeş konusu üzerinde durun nasıl davranmanız gerektiğini öğrenin belli ki siz bu işi kotaramıyorsunuz..
rakımdan soruyorum çocuğunuz var mı bende aynen sizin gibi (öğretmenim) başkasının çocuğuna destanlar yazarlığı yapın bunu yapın diye iki saatlik toplantılaryapardkm ama evlat öyle mi bir sınama ki kınadıklarını yapacaksın kesinlikle bu mesajı unutma çocuğun olduğunda hatırlarsın

Simdi tam zamani alin misir kaynatin 2 3 tane yyesin benim kizimdada kabizlik sorunu var misir yedigi zaman gunde 2 kere gidiyor ayrica internetten bi suru tarif bulabilirsiniz konuyla alakali ustune gitmeyin rahat birakin elbet bir sekilde yapacak lavman cok eahatsiz edici bisey bizde kizima bir kac defa yapmak zorunda kaldik ve psikolojisi bozuldu resmen krem sursem aciyacakmi diye soruyor odul tablosu yapin gulen yuz koyun kendi kendine yaptigi her kakaya gulen yuzler 10 tane olunca cok istedigi bir seyi alin ama asla zorlamayin sizin ona gosterdiginiz siddeti yarin obur gun oda kardesine gosterecek yine siz cekeceksiniz
Mısır'ı yaz kış yediriyorum artık faydası YÖK kabız değil ki kendisi yapmıyor tartaklıyorum dediğimi abartmayın sadece kalk gel derken hızlı çekiyorum sonra o kadar pişman olup ağlıyorum ki şuan biz şehir değiştirmeye arefesindeyiz be cidden tüm ailenin psikolojisi bozuk bu aralar iyice tutuyor

gerçekten çocuk büyütmek zor iş.
bildiğiniz herşeyi unutuyorsunuz.
benim çocuğum yapmaz dediğiniz
ben onu öyle alistirmam dediğiniz ne varsa başınıza geliyor.
anlıyorum sizi.
ancak çocuğunuzun tavrı psikolojik belliki.
dediğiniz gibi herkes gerginmis bu ara.ona da yansiyordur doğal olarak.
kardeş gelmiş v.s v.s bir sürü sebebi olabilir.
sabırlı olmaya çalışın.
ödül sistemi ise yarar her zaman.
tehdit yerine ödül verin.
istediği oyuncağı
yiyeceği v.s alma sözü verin.
ve ilk yaptığında hemen alın.
onun yanında bebeği çok sevmeyin.karşı bir tavir almayın ama aşırı sevgi gösterisi yapmayın.
kardeşinin altini değiştirirken yardım alın ondan.bezini isteyin.
aa kardeş kaka yapmış bak.temizleyelim şimdi yoksa kadesin poposu acir.
dikkatinizi dağıtın.sürekli bu konuya odaklanmayin sürekli sormayın.
ilgi çekmek için yapıyor olabilir büyük ihtimal.
birlikte oyun oynayın.
yemek molası tuvalet molası verin mesela.
ben yaptım sıra sende hadi yap gel oyuna devam edelim gibi
doğal süreç içinde üstüne düşmüyor gibi davranın bu konuda.
baskı altında hissettikce refleks gelistiriyordur.
umarım en kısa sürede çözüm bulursunuz.
ama lütfen lavmansiz halletmeye çalışın.
daha sonra başka sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.
sağlıkla büyütün.

Me

rakımdan soruyorum çocuğunuz var mı bende aynen sizin gibi (öğretmenim) başkasının çocuğuna destanlar yazarlığı yapın bunu yapın diye iki saatlik toplantılaryapardkm ama evlat öyle mi bir sınama ki kınadıklarını yapacaksın kesinlikle bu mesajı unutma çocuğun olduğunda hatırlarsın

eleştiriye gelemeyen tiplerden olduğunuzu bilemedim pardon..
öğretmen olduğumu nereden çıkardınız? öğretmen değilim.
sıkışınca beddua etmemeli kimse:KK66: zira benim çocuklarım büyük dönüp yine sizi bulur aman..

Kitabın adını öğrenebilir miyim lütfen

Hatırlayamadım malesef şuan ya-pa'nın yayıncılık sayfasını da bulamadım ama internette bakınırken teo'nun kaka kitabı diye bir kitap gördüm ebeveynlerden olumlu yorumlar almış hep belki işinize yarar.

Me

Acaba tuvalet eğitiminde çok baskı mi kurdunuz?Nasıl bir süreçti?
Kardeşi de olmuş çocuk için olumsuz herşey sıralanmış.
Bilemiyorum ama doktoru dinlemeyip yinede lavmani yapmayın.
Bol bol oyun oynatın, gezdirin,sulu gıdalar,meyveler hazırlayın ve öncelikle biraz rahat olun çocuğa bu duygunuzu hissettirin.
Tuvale konusunu açmayın çocuk üzerinde baskı hissetmesin.
Zamanla düzelecektir ama sizin olumlu tavırlarınızula...
Yani ailemden ayrı şehre taşınıyorum diye yazmışsiniz olabilir birçok insan ailesinden ayrı çocuk büyütüyor .Niçin böyle çocuklarınızı bile strese sokacak kadar büyütüyorsunuz.
O çocukların ne suçu var sizin gergin tavırlarınız çocuğun ruhunuda karartmış
Yapmayın toparlayın kendinizi,güçlü ,sevgi dolu,mutlu bir anne olun.

arkadaşlar benimde 2 yaşında bir kızım var 20 gündür tuvaletini tutuyor zorla azıcık yapıyor siz neler yaptınız nasıl aştınız bu durumu nolur banada yardımcı olun doktor geçici bir dönem diyor ama bir ay oldu nerdeyse geçmiyor kakası gelince bacaklarını sıkıyor bi türlü yapmıyor nasıl davranıcam bilmiyorum allahım yardımcı ol nolur

Back
X