- 23 Aralık 2019
- 275
- 116
- 103
- 34
Merhabalar doğum yaptınız mı sizin sorununuz neydiHic bilgim yok bizim gelusmis cogerler
Teşekkür ederim sizin ne sorununuz var di acabaÇok geçmiş olsun çok üzüldüm hikayene
Ancak ben beklemen rahmini ve kendini dinlendirmen taraftarıyım
Zaten hemen iliskiyede giremezsin
Benim bı sorunum şuanlik yok kuzumTeşekkür ederim sizin ne sorununuz var di acaba
Anladım aman Allah göstermesin o zamanBenim bı sorunum şuanlik yok kuzum
sadece yorum yaptım yeni evliyim
Siz hamile kaldınız mı aynı sorunlar gene yaşanıyor muKonu çok eski ama belki hala burada olanlar vardır. Ben geçen ay 16 haftalık bebeğimi bu hastalık yüzünden kaybettim. Hiç iyi değilim. Biran önce hamile kalmak istiyorum yoksa kendimi toparlayamıycam. Gen testi yapıldı bişey çıkmadı. Başka testlerde önerdiler ama özel olduğu için parası için yapıyolar diye düşünüyorum. Bir daha bebeği olan sağlıklı veya aynı hastalığı yaşayan var mı ne durumdasınız hanımlar lütfen bana bir şeyler söyleyin
Bir kere kaldım oda kimyasal olduSiz hamile kaldınız mı aynı sorunlar gene yaşanıyor mu
Çok geçmiş olsun başınız sağ olsun sağlıklı gebe kalan var mı tekrar diye merak ettim bende şuan aynı sorunlari yaşıyorum malesefBir kere kaldım oda kimyasal oldu
Kaç haftalıkken öğrendiniz bir sebep söylendimiÇok geçmiş olsun başınız sağ olsun sağlıklı gebe kalan var mı tekrar diye merak ettim bende şuan aynı sorunlari yaşıyorum malesef
16 haftalikken öğrendim hicbirsey demedi doktorlar sebeb olarak genlerden biri olabilir diyorlar ya da ilk çocuk olduğu için de olmuş olabilir dediler bende bilmiyorum malesef aminiyosentez verdim sonuçları bekliyorum 5.5 aylık oldum ne yapacağımı bilmiyorumKaç haftalıkken öğrendiniz bir sebep söylendimi
Çok üzgünüm. Tıpa tıp aynı şeyleri yaşamışız. Ama benimkini hemen sonlandırmışlardı. Biz doğumdan sonra bebeği genetik teste gönderdik bir şey çıkmadı. Zaten doktorlar genetik olsa ailenizde sakat bireyler mutlaka olurdu bu gizli saklı bir hastalık değil dediler. Döllenme sırasında bi talihsizlik olmuş dediler. Kurula girdim en son onlarda aynı şeyleri söyledi. Allah size sabırlar versin16 haftalikken öğrendim hicbirsey demedi doktorlar sebeb olarak genlerden biri olabilir diyorlar ya da ilk çocuk olduğu için de olmuş olabilir dediler bende bilmiyorum malesef aminiyosentez verdim sonuçları bekliyorum 5.5 aylık oldum ne yapacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?