Tanem ismi? Kız İsmi önerisi lütfen

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.311
83
32
Arkadaşlar kızım 17 haftalık ve ben tanem ismini çok beğendim. Ama eşim istemiyor bu ismi hiç beğenmemiş. Bana tanem gibi güzel bir isim önerir misiniz?

Maşallah Zeynep, Sare, buğlem, asel, ikra, tuana, Umay, Asya, aysima, Bade

Laçin ismi nasıl?

Ben kızım olacak olsaydı adını İnci koymak istiyordum. Tarkanın şarkısındaki gibi İncitanem diye sevecektim Bana kısmet olmadı ama sizinle paylaşmak istedim.

Kızımızın ismini Laçin koyduk

Arkadaşlar kızım 17 haftalık ve ben tanem ismini çok beğendim. Ama eşim istemiyor bu ismi hiç beğenmemiş. Bana tanem gibi güzel bir isim önerir misiniz?
Hahaha bende cok begeniyorum bu ismi esime soyledigimde one oyle elin erkekleri kizima tanemmi diyecek demisti ee desin ne var ismi sonucta dedim ama iste erkek kafaları güzel ya erişmek zor bende ela ismini çok seviyordum ela koyu verdim kızımın adını :) eşimde zümra ismini begenmis son haftalrdayz ama kirmak istemedim ela zümra olacak kizimizin ismi Allah nasip ederse begenirseniz belki sizede fikir olur saglikla kucaginiza almak nasip olsun

Ay konu 2021 den taaa yeni hortlamış bende yeni konu zannetim yazdm kusura bakmayin bebek dogdu bile belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…