Arkadaşlar kızım 17 haftalık ve ben tanem ismini çok beğendim. Ama eşim istemiyor bu ismi hiç beğenmemiş. Bana tanem gibi güzel bir isim önerir misiniz?
Ben kızım olacak olsaydı adını İnci koymak istiyordum. Tarkanın şarkısındaki gibi İncitanem diye sevecektim Bana kısmet olmadı ama sizinle paylaşmak istedim.
Arkadaşlar kızım 17 haftalık ve ben tanem ismini çok beğendim. Ama eşim istemiyor bu ismi hiç beğenmemiş. Bana tanem gibi güzel bir isim önerir misiniz?
Hahaha bende cok begeniyorum bu ismi esime soyledigimde one oyle elin erkekleri kizima tanemmi diyecek demisti ee desin ne var ismi sonucta dedim ama iste erkek kafaları güzel ya erişmek zor bende ela ismini çok seviyordum ela koyu verdim kızımın adını :) eşimde zümra ismini begenmis son haftalrdayz ama kirmak istemedim ela zümra olacak kizimizin ismi Allah nasip ederse begenirseniz belki sizede fikir olur saglikla kucaginiza almak nasip olsun