- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Benim de aklıma cinsel ilişkiyle bulaşan hastalıklar geldiİlişkilerin dolayısı ile mikrop kapmış olma ihtimalin geldi aklıma ama doktorlar zaten öyle olsa teshis koyabilirlerdi diye düşünüyorum, geçmiş olsun.
İkinci konun ise sana denecek her şey vakti zamanında denmişti ama hala ''bebe'' dediginiz kişiden beklediğiniz şeyler aşırı derecede saçma duruyor.
.İlişkilerin dolayısı ile mikrop kapmış olma ihtimalin geldi aklıma ama doktorlar zaten öyle olsa teshis koyabilirlerdi diye düşünüyorum, geçmiş olsun.
İkinci konun ise sana denecek her şey vakti zamanında denmişti ama hala ''bebe'' dediginiz kişiden beklediğiniz şeyler aşırı derecede saçma duruyor.
Dikkat et..
Her türlü test yapıldı. Öpücük hastalığından, HIV'e, Frengiye kadar bakıldı.
Anti toxoplazma IgG (Kemiluminesans veya benzeri) testimde sorun çıktı ama denildiğine göre bunu önceden geçirmişim ve Türkiye'de çoğu insanda varmış. IgM olanı normalmiş, önemli olan buymuş.
Bu beklediğimin aslında aşkla, sevgiyle falan ilgisi yok bence. Bu insanlık göstergesi. Bana fazla yakınlığımın bulunmadığı bir insan bile berbat hissediyorum, arar mısın dese ararım.İlişkilerin dolayısı ile mikrop kapmış olma ihtimalin geldi aklıma ama doktorlar zaten öyle olsa teshis koyabilirlerdi diye düşünüyorum, geçmiş olsun.
Herkes bir degil.Bu beklediğimin aslında aşkla, sevgiyle falan ilgisi yok bence. Bu insanlık göstergesi. Bana fazla yakınlığımın bulunmadığı bir insan bile berbat hissediyorum, arar mısın dese ararım.
Cuma günü uyumadan önce kötü bir haber almıştım aslında. Ben de psikolojik bir şey olduğunu düşünmedim değil..Geçmiş olsun. Psikolojik bir şey çıkma ihtimali var mı diye düşündüm ama... Umarım biran önce teşhis konur, tedavi olursunuz.
Ayrıldığımız sürede çok peşimden koştu. Ben de ona son bir şans vermek istedim.öncelikle hastalığın için geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda iyileşirsin.öteki konuya gelince,çocuk seni sevmiyor,bir tarafına takmıyor ama sen onu takıntı haline getirmişsin.bunu kaç kere insanların söylemesi gerekiyor anlaman için?lütfen bir psikologtan randevu al ve senin bu erkeklerle olan durumunu çözmene yardım etsin.hiç arkadaşın falan yok mu?doktora bile çok kötü ayrıldığın eski sevgiliyle gidiyorsun?kendine hiç üzülmüyor musun?seni pek sevmesemde her konunu gördüğümde ben üzülüyorum açıkcasıbir süredir yoktun artık kesin aşıp gelirsin diye düşünmüştüm ama hala aynı yerinde sayıyorsun
Ailem ve arkadaşlarım yanımda.Herkes bir degil.
Sen bunu bir türlü idrak edemiyorsun.
Fuckbuddy olarak başladıgın bir ilişkiden bile beklentilerin bir zaman sonra başka bir hal alıyor.
Sana defalarca anlatılıyor ama kendini koydugun kalıpta ben merkezli olarak hareket etmekten vazgeçemiyorsun bir türlü.
Seni araması gereken insanlar sadece erkek arkadaşlarından ibaret degil.
Ailen ve sosyal çevren de var.
O halde hastalıgına odaklan.Ailem ve arkadaşlarım yanımda.
Sadece kıyas yapmak için bu örneği verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?