• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tanıdık aracılığı ile biriyle görüşmeye başladım.

babywant

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
806
137
103
38
Merhabalar;

İLişki konusunda çok tecrübesi olmayan biri olarak sizlerden fikir almak istedim.Akrabam tanışmam için ısrar etti, Yalnız bana uzak bir yerde.Telefonda konuşuyoruz şuan 4 gündür.Konuşma tarzını, yaklaşım tarzını beğendim.O da beğeniyor olmalı 1 2 saat konuşuyoruz konular denk geldikçe ilerde kısmet olursa görürüz şeklinde cümleler sarfediyoruz. Bu şekilde farklı şehirden akraba aracılığıla tnaışmış kişiler acaba samimiyet nasıl ilerlemesi gerekiyor bilgi verebilir mi
mesela çok yakın olup görüştüğmüzde benden elektirik alamama durumunu düşünürsek veya benim ondan (kibu düşük ihitmal olarak görünüyor) bu ihtimale karşılık sizce arayı ne kadar samimi tutmalıyımkonuşmalrım hep seviylei mi olmalı? biraz daha samimi duygu yüklü konuşmalar olması erken olur diye düşünüoum ama biryandan erkekler soğuk sıkıcı kızları sevmeyebiliyor.
sizce nasıl ilerlemeliyim ne tür konular konuşmalıyım.

buluşma günü için şimdiden endişeliyim ne giyeceğime bakıp duruyoum

Merhabalar;

İLişki konusunda çok tecrübesi olmayan biri olarak sizlerden fikir almak istedim.Akrabam tanışmam için ısrar etti, Yalnız bana uzak bir yerde.Telefonda konuşuyoruz şuan 4 gündür.Konuşma tarzını, yaklaşım tarzını beğendim.O da beğeniyor olmalı 1 2 saat konuşuyoruz konular denk geldikçe ilerde kısmet olursa görürüz şeklinde cümleler sarfediyoruz. Bu şekilde farklı şehirden akraba aracılığıla tnaışmış kişiler acaba samimiyet nasıl ilerlemesi gerekiyor bilgi verebilir mi
mesela çok yakın olup görüştüğmüzde benden elektirik alamama durumunu düşünürsek veya benim ondan (kibu düşük ihitmal olarak görünüyor) bu ihtimale karşılık sizce arayı ne kadar samimi tutmalıyımkonuşmalrım hep seviylei mi olmalı? biraz daha samimi duygu yüklü konuşmalar olması erken olur diye düşünüoum ama biryandan erkekler soğuk sıkıcı kızları sevmeyebiliyor.
sizce nasıl ilerlemeliyim ne tür konular konuşmalıyım.

buluşma günü için şimdiden endişeliyim ne giyeceğime bakıp duruyoum

Yuzunu gormeden telefondan muhabbeti cok uzatmayin derim. Bir hafta icinde gorusun bence.

aklınızda olan bir kombinde yazarsanız çok sevinirim.hafif uzun tulumları giysem ilk görüşme için hoş kaçar mı

Aracı size biri var dediğinde sizin direk 'şurda.. şurda.. gelsin, konuşalım.' dı. Siz şube misiniz?Telefonda konuşuyorsunuz?

yok telefondan konuşuyoruz.farklı şehirerdeyiz ender olark yaşıyor olabiliyoruz böyle şeyleri okadar çok ısrar sonucu

Tanıdık aracılığı ile biriyle görüimek kadar doğal bişi yokta telefonda ilerlemesi bence çok anlamsız. Çok uzatma telefonla görüşmeyi ve yüzyüze görüş en kısa zamanda.. elektrik alamazsan yada o alamaZsa çok uzatmaZsınız böylece...

Yüzyuze tanışmadan sakın konuşmayı ilerletmeyin.
O sizi sevsin diye cici kız moduna da girmeyin.
Tanışın, görüşün. Belki adam sapirdiyarak yemek yiyor dayanamayacaksiniz bilemezsiniz ki..

Keşke telefonda konuşmak yerine önce yüz yüze görüşmek istediğinizi söyleseydiniz. Telefonda samimiyetin ilerlemesi iyi olmuyor. Görüşünce beğenme olmazsa sıkıntı oluyor.
Başta çok duygusal konuşmalar yapmamak lazım. Evlenme niyetiyle görücü usulü tanışan bir erkek 'soğuk' falan diye de düşünmez hiçbir zaman.
Tarih geçmiş baya. Hayırlısı olmuştur inşallah

Keşke telefonda konuşmak yerine önce yüz yüze görüşmek istediğinizi söyleseydiniz. Telefonda samimiyetin ilerlemesi iyi olmuyor. Görüşünce beğenme olmazsa sıkıntı oluyor.
Başta çok duygusal konuşmalar yapmamak lazım. Evlenme niyetiyle görücü usulü tanışan bir erkek 'soğuk' falan diye de düşünmez hiçbir zaman.
Tarih geçmiş baya. Hayırlısı olmuştur inşallah

zatne kesildi 3 4 gün harcinde o uzun konuşöaları yapmıyoruz. umarım görüşünce hakkımızda herbirimiz için hayırlı olur.

Back
X