Tanıdık tanımadık tüm insanları cok takiyorum kafama

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
262
382
32
Hani tanıdığım insanlarin dedigi ettiği şeylere takiyo olsam yine neyse...Ama ben gunluk hayatta otobuste gordugum bi insanla bile bi olumsuzluk yasasam asiri kafama takiyorum. Cok rahatsiz hissediyorum kendimi sonrasında.
Dusunmesene yani ama yok acaba oyle mi deseydim boyle deseydim. Benim hakkimda ne dusunduler virt zirt...

Hemen taze bir ornek vereyim
Lazer epilasyona basladim
Ilk gittigim yerden memnun kalmayinca yeni bi yer bulmustum.
Yeni buldugum yerdeki kadin da o zaman kontrol seansin benden olsun demisti. Sonra gercek seanslara baslicaktik.
Bugun kontrol seansina gittim. Yapti etti cok da memnun kaldim. Ama iceri bi gectik bunu ilk seans olarak islem yapmaya basladilar. E dedim boyle boyle demistiniz.
Ilk basta yok dediler sonra biz o gorusmede deneme yapmadik mi dediler. Ben de yoo sadece konustuk bugun icin sozlestik dedim.
Boyle suratlar asıldı. Mirinlar kirinlar basladi.
Hayir benlik hicbisey yok. Hatta arkadasima da sevinerek anlatmistim. Kontrol seansini da benden dedi kadin fln die.
Tamam benim dedigim oldu ama ben insanlarla en ufak olumsuz bisey yasamaya katlanamiyorum. Canim sıkılıyor huzurum kaciyor resmen.
Ahanda taktim iste bun kafaya. Gelene kadar düşündüm hala da düşünüyorum.
Hayir sana vaadedilen sey bu neyini dusunuyosun.
Insanlari takmamayi ne zaman nasil ogrenicem ben
Hayat boyle o kadar o kadar zor ki... azcik cirkef olmak istiyorum. Keske cirkeflik cazgirlik kursu olsa :)))
 

Rouge1o1

•Kitap yiyen
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
1.226
2.888
Evet çünkü haklısınız. Öyle denmiş kendiler teklif etmiş. Herkes bozulurdu. Ama tavsiyem olan orada kalsın. Kendinize zarar verirsiniz sürekli takarak.
 

MsShirine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
839
2.283
Çabuk yaşlanırsın öyle kendine dert arama çile sever gibi.
İnsan boş oturunca genelde böyle düşünür, kurar falan kafasında. Başka şeylere odaklanabilirsin.
 

cayimin sekeri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2016
2.951
10.947
benim bir kaç yıl önceki halimin tıpa tıpı:)
ben yoruldum sanırım zamanla kendilinden error verdi beynim.
şimdi en ufak sıkıntıda ortaya şiddetle çıkan nur topu gibi bir migrenim var..
bu kadar ince düşünceli olmak için hayat ve insanlar fazla acımasız malesef.
rahat olmaya çalışın biraz.öyle olunca çok daha huzurlu keyifliymis hayat.sizi temin ederim:)) sen düşüneceğine karşıdaki düşünsün bazı durumlarda ve emin ol hayır demeyi ve çemkirmeyi öğrendiğin gün cok daha kiymetli olacaksin insanlar için:110:
 

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
262
382
32
Çabuk yaşlanırsın öyle kendine dert arama çile sever gibi.
İnsan boş oturunca genelde böyle düşünür, kurar falan kafasında. Başka şeylere odaklanabilirsin.

Soyle ki yasimi hic gostermiyorum. Ama yillardir kilo alamam mesela. Cok zayifim kendi kendimi yiyip bitiriyorum cunku bosluktan degil dedigim gibi insanlari gereksiz sekilde cok onemsemekten
 

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
262
382
32
benim bir kaç yıl önceki halimin tıpa tıpı:)
ben yoruldum sanırım zamanla kendilinden error verdi beynim.
şimdi en ufak sıkıntıda ortaya şiddetle çıkan nur topu gibi bir migrenim var..
bu kadar ince düşünceli olmak için hayat ve insanlar fazla acımasız malesef.
rahat olmaya çalışın biraz.öyle olunca çok daha huzurlu keyifliymis hayat.sizi temin ederim:)) sen düşüneceğine karşıdaki düşünsün bazı durumlarda ve emin ol hayır demeyi ve çemkirmeyi öğrendiğin gün cok daha kiymetli olacaksin insanlar için:110:

Biliyorum valla da biliyorum ama beceremiyorum iste. Ben insanlara karsi pes etme noktasina geliyorum. Ama bu da beni tamamen mutsuz ediyo. Ince dusunceliyim galiba. Hemen taze bir ornek. Biraz once eczaneden cikiyorum. Karsimda da bi kadin. Kapiyi actim yaahu bi bekle cikmami ya ayip valla kapiyi acar acmaz sokusturdu kendini iceri. Iste ben bu kadar bencil olmak istiyorum. Belki ben de bikac yil sonra error vericem dicem ama o kadar beklememe gerek kalmadi sanirim. Ha bire agzim yuzum yara olur benim de mesela stresten. Ve asla kilo alamiyorum.
 

cayimin sekeri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2016
2.951
10.947
Biliyorum valla da biliyorum ama beceremiyorum iste. Ben insanlara karsi pes etme noktasina geliyorum. Ama bu da beni tamamen mutsuz ediyo. Ince dusunceliyim galiba. Hemen taze bir ornek. Biraz once eczaneden cikiyorum. Karsimda da bi kadin. Kapiyi actim yaahu bi bekle cikmami ya ayip valla kapiyi acar acmaz sokusturdu kendini iceri. Iste ben bu kadar bencil olmak istiyorum. Belki ben de bikac yil sonra error vericem dicem ama o kadar beklememe gerek kalmadi sanirim. Ha bire agzim yuzum yara olur benim de mesela stresten. Ve asla kilo alamiyorum.
cok iyi anlıyorum seni.sen insanları kırmaktan korkuyorsun nezaket gösterip karsidanda bekliyorsun.cok mu sey istiyorsun?hayır tabiki aslinda olması gereken bu ama malesef olmuyor..
o yüzden fazla iyi düşünce kafaya takma senin bedenine zarar olarak sana dönüyor.yani yine onlara bisey olmuyor.
bende elimden geldigince insanları kırmamaya özen gösteren biriyim.ama belli sınırlarım vardır mesela.aşıldimi orda içimden başka biri cikabiliyor.cok naif davrandigim için normalde o anlarda insanlar tirsiyor ve bir adım geri atiyorlar.
yani kendine sınırlar belirle asilirsa cevabini ver ama bu tür gündelik olaylari kafana takma.boşver de geç.kendi iyiliğin için..:)bu kadar hassasiyeti kaldıramıyor insanlar.kibarligindan ödün verme tabiki bizi biz yapan ozelliklerimizi sevmeliyiz ve gurur duymaliyiz anlamayanlar utansınHoppa
 

Hera12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
146
40
Bende de var bu dışarıya karşı hassas davranıyorum ama aynı şekli göremiyorsun insanlardan, en ufak bir şeyi hissederim, anlarım ona göre davranırım ama yok insanların %1i belki bu şekilde olabilir geri kalan aynı, rahat, kendisini düşünen ve umursamaz insanlardan NEFRET EDİYORUM. Böyle hassas olduğum sürece kendimi çektim insanlardan en yakınım dediklerime bile uzaklaştım ve bana hala neyin var diye sorabiliyorlar şoka giriyorum ben herkese bu kadar ince düşünceli davranırken insanlar kendi yaptıklarının farkında bile olmuyor, ben mesela hiçbir zaman kavga çıkaramadım, bağırdığımı bilmem yapabildiğim tek şey yalnız başıma ağlamak oluyor ve dayanamıyorum bu duruma, kavga eden insanlar normal geliyor ve istediğini söyleyip vurup kıran rahatlayan, üzerinden atan insanlara özeniyorum, bir gün düşünmekten, insanların davranışlarından anlam çıkarmaktan öleceğim.
 
Son düzenleme:

tipitip26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
1.172
1.388
34
aynı dertten ben de muzdaribim ,biz kibar oldukça insanlar daha da kabalaşıyor...ama o an içinizden ne geliyorsa söyleyin ben artık öyle yapıyorum,boşverin nezaketi falan,anlayn yok artık bu ülkede ,o an neye sinirlendiyseniz ifade edin...bırakın yapmasınlar isterse kendileri müşteri kaybeder,paranoızla rezil olmayın
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 643 gün geçti.

Mayflower75

Never give up.!!
Pro Üye
1 Şubat 2016
9.239
34.228
Biliyorum valla da biliyorum ama beceremiyorum iste. Ben insanlara karsi pes etme noktasina geliyorum. Ama bu da beni tamamen mutsuz ediyo. Ince dusunceliyim galiba. Hemen taze bir ornek. Biraz once eczaneden cikiyorum. Karsimda da bi kadin. Kapiyi actim yaahu bi bekle cikmami ya ayip valla kapiyi acar acmaz sokusturdu kendini iceri. Iste ben bu kadar bencil olmak istiyorum. Belki ben de bikac yil sonra error vericem dicem ama o kadar beklememe gerek kalmadi sanirim. Ha bire agzim yuzum yara olur benim de mesela stresten. Ve asla kilo alamiyorum.
Ayyy çok tatlısınız söylemeden geçemedim.
Çok naif çok nazik olmanın dezavantajlarini yaşıyorsunuz maalesef.ortayı bulmak lazım. Ne çok çirkef olun ne de pasif.
Çok sevdiğim bir söz geldi aklıma.
Yumuşak olma ezilirsin,sert olma kırılırsın..