Tanıdıkça fikri değişir mi?

CilliSardunya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
1.032
1.509
133
2 yıldır biri ile tanışıyorum. Ancak daha yeni buluşma imkanımız oldu. 2 yıl da 'da kopukluklar oldu. 1 senedir falan yakınız.
( 2 senenin içinde o biraz böyle flortoz davrandı ancak mantık devreye girdi çünkü mesafeler vardı. Gitti geldi en sonunda da arkadaş olarak devam ediyoruz)
Arkadaş olarak konuşuyoruz.
Benim çillerim var. Ne alaka demeyin.
Bu kişi görüşmeden öncede çil sevmediğini söylemişti ( direk söylemedi ben sordum. Yani senin cillerin var ben sevmem demedi )
Görüştük arkadaşca tabi.
Noldu dedim ne varmış çillerimde(gülerek) bak ellerimde de var falan dedim. Daha sonra sen öyle diyince takmadım ama inşallah çilli birine aşık olursun diye dua ettim dedim.
Boşuna etmişsin sadece sevmediğimi söyledim dedi. ( burdan ne anlaşılıyor?)

Ben ağzını arar gibi bu konu hakkında yine sakayla karışık konuyu açtım. Dün yani telefonla konuşuyorduk bununla ilgili bi konu oldu bende ona söyledim. O da kendi için nasıl siz sakallı erkek seviyorsanız bende çil den hoşlanmıyorum dedi.
Ilk söylediğinde pek umursamamıştım şimdi regl döneminde olduğum içinde olabilir baya takmaya başladım.
Sizce çillerden hoşlanmayan birisi ileride hoşlanır mi ? Yani zamanla tanidikca falan.
Duygun var mi diye sorarsanız. Olmaz demiyorum olur da demiyorum .
Yani zaman bilmiyorum. Anlaşabiliyoruz çünkü.
Sizinde düşüncelerinizi almak istedim 😊

Bir de ekleyim " bu kadar kötü kalpli insanın yaşadığı dünya da biri beni çillerim için sevmeyecekse hiç sevmesin" demiştim

Son düzenleme:
Ben çil çok severim apayrı bi hava katıyor insana hele beyaz tenliyseniz hiç takmayın kafaniza gidip çilsiz birini bulsun durmadan sana bunu demesin bir kusurmuş gibi
Teşekkür ederim. Evet beyaz tenli ve açık göz rengine sahibim. Çok takintili olduğum bir konuydu ancak şuan bende seviyorum.
Evet kendine göre birini bulsun. Ama benimde kafama takıldı neden bilmiyorum

Teşekkür ederim. Evet beyaz tenli ve açık göz rengine sahibim. Çok takintili olduğum bir konuydu ancak şuan bende seviyorum.
Evet kendine göre birini bulsun. Ama benimde kafama takıldı neden bilmiyorum
Yani hayal ettim şuan sizi baya hoş birisiniz beyefendi sizi kusurlu olarak görmesin kendinizi küçük düşürmeyin çilsiz biriyle sevgili olsun

Bu adam sizi dusunmemis. Erkekler vazen herkese isik yakiyor ama ustunr dusunce kendini fasulye gibi nimetten sayiyor. Ben de çilliyim pek sevmiyorum cillerimi bunu hep cocuklugumdan beri eksiklik gordum maalesef.

Arkadaş olarak görüyor sizi şu an için. İlerisinde ne olur bilemeyiz. Bence siz de kendinizi kaptırmadan devam edin. İlla hayatınızda bir yer kaplamasın. Sizi sevecekse de kendi sevmeli. Ayrıca bende cillere bayılırım çok havalı çok özel durum. Annem de çilli, açık tenli çok yakıştırıyorum.

Sizi beğenmese sizinle konusmazdı. Demek ki sana yakışıyor çil. Ben de sakal sevmem ama sevdigim kiside varsa sakal da gözüme hoş gelir. Onunki de böyle bir şey üstüne gitmeyin.
Arkadaş olarak görüyor belli ki yani aramızda bişey olsun diye konuşmuyor olabilir. Bilemiyorum 😊 yani birbirimize hayatımıza giren insanlara kadar her şeyi anlatıyoruz. Garip bi şekilde kanka kardeş te değiliz.
Ve yakın hissediyorum kendime.
Teşekkür ederim üzerine gitmem😊

Arkadaş olarak görüyor sizi şu an için. İlerisinde ne olur bilemeyiz. Bence siz de kendinizi kaptırmadan devam edin. İlla hayatınızda bir yer kaplamasın. Sizi sevecekse de kendi sevmeli. Ayrıca bende cillere bayılırım çok havalı çok özel durum. Annem de çilli, açık tenli çok yakıştırıyorum.
Evet bende kaptırmamak için tutuyorum kendimi 😂😊 haklısınız.
Evet benimde anneden geliyor . Teşekkür ediyorum 🌸

2 yılda konusmanizin geldigi boyut yada gelemedigi bana pek sizinle bi gelecek düşünmediğini düşündürdü. Öte yandan sizde de cok bi istekli olma durumu görmedim. Boyle iki kişi birlikte olsa bile cok mutlu olamaz ki 🤷‍♀️

Arkadaş olarak görüyor belli ki yani aramızda bişey olsun diye konuşmuyor olabilir. Bilemiyorum 😊 yani birbirimize hayatımıza giren insanlara kadar her şeyi anlatıyoruz. Garip bi şekilde kanka kardeş te değiliz.
Ve yakın hissediyorum kendime.
Teşekkür ederim üzerine gitmem😊
Hii o zaman baska. Kankalik yolunda ilerliyorsunuz siz. Ama bence erkekler güzel bulmadigi bir kızla arkadaş olmaz. Erkekler için 3 kategori vardır Sevgilim,Arkadaşımın Sevgilisi,Sevgilim olma potansiyeli olanlar. Yani ilk 2 kategoride değilseniz ücüncü kategoridesinizdir sadece yönünüzü değistirmeye bakın

2 yılda konusmanizin geldigi boyut yada gelemedigi bana pek sizinle bi gelecek düşünmediğini düşündürdü. Öte yandan sizde de cok bi istekli olma durumu görmedim. Boyle iki kişi birlikte olsa bile cok mutlu olamaz ki 🤷‍♀️
Kopukluklar oldu aşağı yukarı 1 senedir yakınız ve yeni görüştük. Ikimizde şey deriz arkadaş olabildiğim biri ile evlenicem. O yüzden ben olsun diye ısrar etmiyorum. Oluruna bıraktım. Biraz da üzülmekten korkuyorum diyelim. Önceki ilişkilerim falan etkisi var. Kaptırmak istemiyorum o yüzden çabamda yok . Öyle işte haklı da olabilirsiniz 😊

keskee benimde çillerim olsa hemen sacımı turuncu yapardım:dondurma:
üstüne basa basa sevmiyorum hoşlanmıyorum demesi büyük dangozluk. yani sana karşı bi şeyler hissetse çil sevmese, pek hoşlanmıyorum ama sana yakışıyor diyip kıvırabilirdi. ahh bu erkekler :kızgın:

Hii o zaman baska. Kankalik yolunda ilerliyorsunuz siz. Ama bence erkekler güzel bulmadigi bir kızla arkadaş olmaz. Erkekler için 3 kategori vardır Sevgilim,Arkadaşımın Sevgilisi,Sevgilim olma potansiyeli olanlar. Yani ilk 2 kategoride değilseniz ücüncü kategoridesinizdir sadece yönünüzü değistirmeye bakın
yönümü değiştirmek derken onu anlamadım 😊

Bende sevmezdim çil (gerçi eleştirmedim hiç) doğulularıda sevmezdim. Sonra ne oldu biliyor musun? Allah şuan beni ellerinde hatta göz kapaklarında bile çil olan doğulu birine aşık etti. O çilleri bana o kadar tatlı geliyor ki ❤️❤️ Gerçi o beni istemiyor ama olsun durum bu

keskee benimde çillerim olsa hemen sacımı turuncu yapardım:dondurma:
üstüne basa basa sevmiyorum hoşlanmıyorum demesi büyük dangozluk. yani sana karşı bi şeyler hissetse çil sevmese, pek hoşlanmıyorum ama sana yakışıyor diyip kıvırabilirdi. ahh bu erkekler :kızgın:
Ah ah bende çok istiyorum o turunculardan kızıllardan ancak çok zor bir renk çok akıyor ve saçı çok yıpratıyormuş. 😭 evet dimi insan birazda olsa sende hoş falan der Demekki bende hoş değil 😂

Ah ah bende çok istiyorum o turunculardan kızıllardan ancak çok zor bir renk çok akıyor ve saçı çok yıpratıyormuş. 😭 evet dimi insan birazda olsa sende hoş falan der Demekki bende hoş değil 😂

zamana bırak bakalım. bi çok insan var mesela, şundan hoşlanmam deyip aksine ilişki yaşayıp evlenen.
belli olmaz bu işler:KK8:

Bu çocuk zaman kaybı aradığını bulursa kibarca yolu gösterecek size bulamazsa size gelecek ışıkları yakıp 2 yıldır belirsiz kafanızi yordunuz..

Back
X