TANIDIKLARINIZDAN KİMLERİN GİYİM TARZINI BEYENMİYORSUNUz???

mazot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
446
0
96
İstanbul
Etrafınızda olan insanlar ,akrabalarınız ,arkadaşlarınız,görümceleriniz ,gelininiz,kısacası bütün tanıdıklarınızdan kimlerin giyim tarzını beyenmiyorsunuz.?Ayy bunuda nasıl giymiş dediğiniz olmuştur mutlaka!! Benim oldu erkek arkadaşımın kız kardeşinin giyim tarzını hiç beyenmiyorum mesela:1no2:zemuszemus

ben bir kuzenim var onun giyim tarzını beğenmiyorum galiba kendide beğenmiyor ki biyere cıkacağı zaman bile arayıp ne giyiiiim fln diye soruo
mesela mavi kahve desenli etek giyiyor üzerine desenli mavi bluz giyiyor bence desenliyle sade olur

ben bir kuzenim var onun giyim tarzını beğenmiyorum galiba kendide beğenmiyor ki biyere cıkacağı zaman bile arayıp ne giyiiiim fln diye soruo
mesela mavi kahve desenli etek giyiyor üzerine desenli mavi bluz giyiyor bence desenliyle sade olur

son cümlene katılıyorumkaydirigubbakcemile5

kimseyi giyimiyle değerlendirmem..sengözlerimebaksanab
yakıştırdıysa giyebilir..önemli olan insan olsun..gamyoncuiremsu

ben en çok renkli soket çorap giyen bayanlara sinir oluyorum. üstlerini alacalı bulacalı uydurup bir de altına allı morlu çorap giymiyorlar mı sinir oluyorum. ya kardeşim alım gücünüz sınırlı olabilir o zaman daha sade şeyler tercih edin böylece birbirleriyle daha kolay kombinasyon kurabilirsiniz ama yok ille de allar morlar .....yani böyle giyinen komşularım var ....

Bende gömcemin giyim tarzını beyen miyorum.Sözde öğretmenKalın çizgili pantolonun üzerine karışık denli buluz giyiyor.Mavi puantili elbise üzerine yeşil puantili bandana takıyor.kaydirigubbakcemile3

bende soğuk kış günlerinde güzel olacağız diye incecik kıyafetler giyenleri beğenmiyorum..onları görünce üşüyorum yav...

Back
X