tanımadığım biri tarafından tehiti ediliyorum..

Frezya

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
3.019
18
318
Ankara
Selam kızlar..konuyu uzun uzun yazmıştım ama uzun ve karışık oldu o nedenle direk sormak istediğim şeyi soracağım..facebooktan tanımadığım biri tarafından tehtit mesajı aldım bütün çevremi arkadaşlarımı ailemi bilen biri,tanımıyorum,yani en azından açtığı isimle tanımıyorum..

facebooktan ip numarasını öğrenip adresine ulaşabilir miyim acaba..

savcılığa verebilirsin araştırılır kimin yaptığı ortaya çıkar ve umarım cezasınıda bulur..

Savcılık facebookla ilgileniyor mu,bu konulara bakmıyor diyebiliyorum ama..

Savcılık bununla ilgilenir. ıp adresinden tespit ettirir.
Şikayet etmelisin.

İlk mesajları yok silmiştim onları.son mesajında açıkca yazmış söyleyeceklerini..o yeterli olur mu..

hiç ilgilenme korkma da. korktuğunu hiç belli etme yoksa daha yüzsüzleşir. sen de onu tehdit et. ip den adrsine ulaşcm sen mrk etme bnm bilmem kimim savcı sen bunu bilmiyorsn sanırım filan de. bu tv de çıkan dolandırıcılardan da olablr para isteyeblr sakın inanma ve korkma

siz silsenizde savcılık onları facebook veri tabanından bulup çıkarabilir diye biliyorum ve sanırım bilişim suçlarına giriyo ve artık bu konular daha çok dikkate alınıyo..

her şekilde bulurlar artık faceden twitterden başka hesap açıp da hakaret, tehdit vs. etmek okadar basit değil

İlk mesajları yok silmiştim onları.son mesajında açıkca yazmış söyleyeceklerini..o yeterli olur mu..

Ekran görüntülerinin çıktılarını alın ama mesajları kopyala çıktı al demiyorum komple ekran görüntüsü alman gerekiyor savcılığa git yönlendirirler dilekçeni yazıyorsun bunları da delil olarak dosyaya ekliyorsun bu kadar.

korkmuyorum tabi..ama çok az insanın bildiğii şeyleri biliyor..bir bulsam kim olduğunu..ona göre bir şey yapmak istiyorum..

hayatının gerı kalanını etkıleyecek
ozel bıseyler bılıyormu?

bir arkadaşımın başına gelmişti aynı şey sevgilisinin eski sevgilisi çıkmıştı :)))

Bence sizi çok iyi tanıyan birisi genelde en yakınından oluyor zaten savcılık ilgileniyor diye biliyorum ben çünkü buna benzer bir şey başıma gelmişti ve avukat tanıdığıma sormuştum...

İlk önce erkek arkadaşımla aramızı bozacak bir mesaj attı..beni alakasız bir yerde 3 erkekle gördüğünü yazmış..her kimse erkek arkadaşımın çok kıskanç olduğunu ve gitmememi istemediği yerleri biliyor..neyseki o gün bütün gün erkek arkadaşımlaydım,karışıklık yaratamadı..
..başaramayınca tehtit etti..erkek arkadaşımla facemiz ortak..

korkmuyorum tabi..ama çok az insanın bildiğii şeyleri biliyor..bir bulsam kim olduğunu..ona göre bir şey yapmak istiyorum..

Çok az insanları bir irdele istersen ayrıca kendinden bu kadar emin olma onlar kimlere anlattldıı gibi uzar muhtemelen en yakınızdan biridir demek yanlış olacaktır size yakın değildir tanımazsınız pek ve ya hiç ama duymuştur.

ınsan genede bır korkar
altından tanıdık bırı cıkacaktır ama
genede sız savcılıga gıdın
bu kadar buyuk bı hayata mudahale olamaz
neyle tehdıt edıyor
derdı neymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…