- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
teşekür ederim cnm gülümserim gamzeli gamzeli umrm değer kalbne :)Gülümse geç ya :) Neden tanımamazlıktan geliceksin, fellik fellik aradıktan sonra.
Aklı da kalbi de doluymuş ama hayatı dolu değil, platonik takılıyo herhalde?
Sen tatlı tatlı gülümsemeye devam et, kalpleri evirip çeviren Allah, ne olacağı belli olmaz
ne güzel yazmışsınızGülümse geç ya :) Neden tanımamazlıktan geliceksin, fellik fellik aradıktan sonra.
Aklı da kalbi de doluymuş ama hayatı dolu değil, platonik takılıyo herhalde?
Sen tatlı tatlı gülümsemeye devam et, kalpleri evirip çeviren Allah, ne olacağı belli olmaz
aynı içerikte neden başka bir konu açtın ki?
adam başkası var demiş,ondan hoşlanıyorum kalbim ve beynim dolu demiş daha ne desin ki? ne yaparsan yap çocuk kendi gelmez çünkü senden hoşlanmıyor..
elif eski konuların da biliyorum bence olmayacak dualara amin demekten vazgeç,her şeyi oluruna bırak.
okumayıp geçersnz olur biterElifff su aski aramayi bi biraksanda o seni bulsa olmazmi?valla senin bu firtinali ask hayatindan biz yorulduk bea :)
olur yada olmaz bu benm sorunum sizin değil
Fikrimizi sordun soyledikk :)okumayıp geçersnz olur biter
ben eleştirin yada yargılayın demedim sonuçta bn ona platonik brşeyler hssedyrm evet ama onun hisleride platonk sonuççta kmden yana döneceği hç belli olmazFikrimizi sordun soyledikk :)
ben eleştirin yada yargılayın demedim sonuçta bn ona platonik brşeyler hssedyrm evet ama onun hisleride platonk sonuççta kmden yana döneceği hç belli olmaz
onun hislerinin platonik olduğunu kendisi mi söyledi?
Bence bu cocuk hoslandigini anladi, poposu kalkti. Hiccccccccccc yuz verme bence, selam ver gec. Onemseme , kendini degerli sanmasin.
evt sevglisi değilmş çnkü
yok sevglisi değil sanırım ayrıldığı sevglisinn yasını tutuyor beyfendi ağustos ayındaki paylaşımları öyle giden birine yazılmşaklım ve beynim dolu demesinden bu çıkarıma varma diye dedim.
sevgilisi olmadığını da kendi açık açık söylediyse iş başka.
yok sevglisi değil sanırım ayrıldığı sevglisinn yasını tutuyor beyfendi ağustos ayındaki paylaşımları öyle giden birine yazılmş
haklısın ama bakalım blmyrm ne olckKolay gelsin, yeni ayrılmış birini düzelticem derken bozmak daha kolaydır. Hele ki terkedilen tarafsa. Senin farkına varmadığın her bir hatan ortada olmayan eski sevgilinin iyilik hanesine yazılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?