Tanımıyormuş

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Merhaba arkadaşlar... Eşimin saçma sapan tavırlarından dolayı bazı şüphelerim vardı. Telefonuna baktım. Birisiyle yarım saat kırk dakika konuşmuş normalde asla o kadar uzun konuşmaları olmaz. Nişanlıyken benle bile uzun konuşmaydı. Telefonla konuşmayı sevmiyorum diye. Neyse ben bu numarayı telefonuma kaydettim. Bi baktım tanımadığım bir bayan resmi var WhatsApp da. Sonra çıldırdım sordum ben asla seni aldatmadım yemin vs sonra kızın resmini gösterdim ben onu tanımıyorum hiç görmedim hayatımda öyle birini dedi. Belki bir kez konuştu bilmiyorum. İş gereği desem bu kırk dakika neyin nesi.. Yemin üstüne yemin tanımıyormuş. Bu ne sizce

Bence de tanımıyordur.
Telefon kendi kendine çevirmiştir,g.tüde surtunmustur telefon dokunmatik pat diye aranmistir. Karşı tarafta yanlışlıkla açmıştır 40 dakika geçmiştir.
Biricik koca tabiki suçsuz,bide yemin etmiş sapsik etmese de inanırız biz:KK200:

Bütün detaylari ogrenmeden esinizden nasil konuyu kapattınız
Valla tanimadigini iddia ettigi bayanla 40 dk konuştuğunu inkar eden adama bence yalan soyluyor.

Hemen celallenmeyin, bazen benim telefonumu arkadaşım alır, sevgilisini arar. Oldukça yakın arkadaşım.
E şimdi eşim o numarayı arasa erkek çıkacak, ama kişinin benimle ilgisi yok.

Siz bu konuyu kapatın, inanmış gibi yapın, ama çaktırmadan da sürekli takip edin.

Numarayı telefonunuza Ebru, Selma vs isimle kaydedin, eşiniz Whatsapp'ta çevirimiçi iken bu numara da öyle mi, eşinizin telefonu meşgulken o numara da meşgul mü kontrol edin.

Ozaman neden 40 dk konuşmuş. Bunun için bir açıklama yapmadı mı?

Bence de tanımıyordur.
Telefon kendi kendine çevirmiştir,g.tüde surtunmustur telefon dokunmatik pat diye aranmistir. Karşı tarafta yanlışlıkla açmıştır 40 dakika geçmiştir.
Biricik koca tabiki suçsuz,bide yemin etmiş sapsik etmese de inanırız biz:KK200:
Aran kazan dan süre kazanmak için kapatmamıştır :D

Birazcık daha sabredip takip etseydin keşke şimdi öyle birşey varsa bile tedbir alır yinede gözünüzü üzerinden ayirmayin bence

Ben sevgilimle konusuyorum sadece o kadar.

Sizin esinizden de ben beklerim ayrıca. O numarayi facebookta aratn, o resmi d egoogle görsellerde aratın.

Hemen celallenmeyin, bazen benim telefonumu arkadaşım alır, sevgilisini arar. Oldukça yakın arkadaşım.
E şimdi eşim o numarayı arasa erkek çıkacak, ama kişinin benimle ilgisi yok.

Siz bu konuyu kapatın, inanmış gibi yapın, ama çaktırmadan da sürekli takip edin.

Numarayı telefonunuza Ebru, Selma vs isimle kaydedin, eşiniz Whatsapp'ta çevirimiçi iken bu numara da öyle mi, eşinizin telefonu meşgulken o numara da meşgul mü kontrol edin.

Bı şekilde yaşamak ne kadar doğru Ki? Oradan takip etmek aramak. Buda bir süre sonra paranoyaklık olur
Arkadaşı telefonu almışsa bu açıklamayı yapabilir Di..

Bı şekilde yaşamak ne kadar doğru Ki? Oradan takip etmek aramak. Buda bir süre sonra paranoyaklık olur
Arkadaşı telefonu almışsa bu açıklamayı yapabilir Di..
Yine kendi hayatımı düşünerek yazıyorum, bazen öğretmenler masasında bırakırım telefonumu ve arkadaşımın hattı çekmediği ya da şarjı bittiği için benimkini kullandığı olur; bazen unutmaz söyler bazen unutur. Dediğim gibi çok yakın olduğumuz için aramızda böyle şeyleri söyleme ihtiyacı yok.

Yani adamın başka arızası, şüphelendirici davranışı yoksa asmasın kesmesin, takipte kalsın diyorum.
Belki adamın telefonunu kullanan olmuştur, bilemiyorum.

Yine kendi hayatımı düşünerek yazıyorum, bazen öğretmenler masasında bırakırım telefonumu ve arkadaşımın hattı çekmediği ya da şarjı bittiği için benimkini kullandığı olur; bazen unutmaz söyler bazen unutur. Dediğim gibi çok yakın olduğumuz için aramızda böyle şeyleri söyleme ihtiyacı yok.

Yani adamın başka arızası, şüphelendirici davranışı yoksa asmasın kesmesin, takipte kalsın diyorum.
Belki adamın telefonunu kullanan olmuştur, bilemiyorum.
Tamam öyle desem o zaman da açıklama yapsın arkadaş aradı desin kızın adını soyadını söyleyince şunun ya da bunun karısı akrabası olabilir desin ben o ismi Dr o resmi de bilmiyorum demek

Back
X