Tanımıyormuş

Merhaba arkadaşlar... Eşimin saçma sapan tavırlarından dolayı bazı şüphelerim vardı. Telefonuna baktım. Birisiyle yarım saat kırk dakika konuşmuş normalde asla o kadar uzun konuşmaları olmaz. Nişanlıyken benle bile uzun konuşmaydı. Telefonla konuşmayı sevmiyorum diye. Neyse ben bu numarayı telefonuma kaydettim. Bi baktım tanımadığım bir bayan resmi var WhatsApp da. Sonra çıldırdım sordum ben asla seni aldatmadım yemin vs sonra kızın resmini gösterdim ben onu tanımıyorum hiç görmedim hayatımda öyle birini dedi. Belki bir kez konuştu bilmiyorum. İş gereği desem bu kırk dakika neyin nesi.. Yemin üstüne yemin tanımıyormuş. Bu ne sizce

Suphelenip, arastirip, delil sunuyorsunuz ve adam inkar ediyor, bu ne sizce diyenler icin sonunu getiremeyeceginiz seylerin pesine dusmeyin demek istiyorum.
40 dk kiminle ? ne konusmus ? bunu bilerek insan daha nasil devam eder evliligine. Ya bakmayin ya da baktiniz adami yuzlemeyin.

Suphelenip, arastirip, delil sunuyorsunuz ve adam inkar ediyor, bu ne sizce diyenler icin sonunu getiremeyeceginiz seylerin pesine dusmeyin demek istiyorum.
40 dk kiminle ? ne konusmus ? bunu bilerek insan daha nasil devam eder evliligine. Ya bakmayin ya da baktiniz adami yuzlemeyin.
Anlamadım. Aldatılıyor muyum

Sakın o yeminlere inanma. Yeminler ederler 40 takla atarlar sonra inandırırlar. Kadınla irtibata bile geçmiştir o merak etme. Uyanık ol takip et

Bir baskasinin telefonu kullanilir acil durumlarda hadi tanimadi desek! 40 dk nedir yahu..

Sakın o yeminlere inanma. Yeminler ederler 40 takla atarlar sonra inandırırlar. Kadınla irtibata bile geçmiştir o merak etme. Uyanık ol takip et
Şimdi de aldatsam onunla mı aldatacağım belki biri karısının resmini koymuştur da adamla konuşmuşumdur diyor ama ne tesadüf ki o numaradan faceden de bi bayan çıkıyor

Durmadan bana yanaşma ya çalışıyor. Durup dururken WhatsApp resmini değiştirdi ikimizin resmini koydu. Anlam veremiyorum

Back
X