Tanımıyormuş

Akılları kaydedecek kadar çalışmıyor olabilir.

Kapanan konusunda o numara arkadaşının rehberinde var demiş. Ordan ben de kaydetmişlerdir diye düşündüm. Yoksa haklısınız ben de ihtimal vermezdim kaydedecek kadar plan yapmalarına. Hala arama geçmişini dşünecek kadar plan yapmadıklarını düşünüyorum. O yüzden arama geçmişine bakılabilir diyorum ama tabi biz 1 aydır ayrıyız diyebilir. O zamanlar takıldığım biriydi çok sık aramadım diyebilir. Bir yandan da erkekler ayak üstü bin tane yalan bulamıyorlar. Öyle bakakalabilirler de. Bilemedim şimdi.

Kapanan konusunda o numara arkadaşının rehberinde var demiş. Ordan ben de kaydetmişlerdir diye düşündüm. Yoksa haklısınız ben de ihtimal vermezdim kaydedecek kadar plan yapmalarına. Hala arama geçmişini dşünecek kadar plan yapmadıklarını düşünüyorum. O yüzden arama geçmişine bakılabilir diyorum ama tabi biz 1 aydır ayrıyız diyebilir. O zamanlar takıldığım biriydi çok sık aramadım diyebilir. Bir yandan da erkekler ayak üstü bin tane yalan bulamıyorlar. Öyle bakakalabilirler de. Bilemedim şimdi.
Valla konu sahibi üstünü mü örtecek gibi desem, araştırmadan inanacak gibi mi desem... Sanki derdi sadece bizi gerdi :KK48:

Kadını arayıp soracaksın ne yapacağı mı var? Hoş kadını da ayarlarmış olabilir bu saatten sonra

Kadını arayıp soracaksın ne yapacağı mı var? Hoş kadını da ayarlarmış olabilir bu saatten sonra
Sence kadın doğruları mı söyleyecek iki üç ayda sadece bir defa aranmış sürekli aranmadığı da kafam da şüphe uyandırıyor

Gecmıs olsun kardesss:bicak:

Boşanmayacaksın belli ki boşver bilmeden mutlu mutlu yaşa, eşeleme derim.

Şu dünya da erkekleri az çok tanimissam bi halt yediyse ölümüne inkar edip asla tanimadigini konusmadigini söyler. acsan göstersen aha burda var yarım saat konusmussun diye yine yok yanlış yaziyor oyle bisey yok der.

Eğer gercekten arkadaşı ise direkt ha evet is yerinden der. yani yoğğ aslaaa o kimm konusmadimm diye bögürmez. Yalan söylüyor o kesin

Ama sizde pek akillik etmemissiniz. biraz takipte kalacaktiniz şimdi adam yapiyorsa da daha caktirmadan yapacak.

Neyse. yinede takipte kalin ama caktirmayin eğer varsa mutlaka acik verecek

Arkadaşlar eşim hala ben aramadım istersen ara sor diyor. Ama aramak istemiyorum nasıl bir insandır konu nedir diye bilmiyorum. Arkadaş aradı hattında problem vardı diye yeminler ediyor

Back
X