tanışalı 1 ay oldu, her sey cok hızlı gelişti

uniter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2012
61
1
36
İzmir
1 ay önce tanıştık bir hobi sitesinde. birbirimizden çok etkilendik konuşmaya başladığımızda inanılmaz derecede ayrıntısına varana dek cok ortak noktamız var. bu pazartesi ilk buluşmamızı gerçekleştirdik. Cips bira eşliğinde biraz sohbet ettik birbirimizden konusmadık genelde güncel konular, siyaset falandı. Son 3-4 saatte duygusallaştık. Ben ondan cok etkilendim çok kısa öpücükler verdik birbirimize. Gercekten ilk defa aşık oldum sanırım. Fakat 12 saat beraber olmuşuz farkında değildik, öğlen buluştuk gece evime bıraktı. Onu normalde de uzaktan tanıdığımı farkettim sonra. Arkadaş çevresini biliyorum çok iyi insanlar. Ben onun ilk sevgilisi oldum böylece..

Çarşamba günü ikinci buluşmamızı yaşadık. ikimiz de liseli aşıklar gibiydik. 2 tane şarap aldık biraz da peynir. bu sefer hep birbirimizden konuştuk. Yine 12 saat beraberdik hatta fazlaydı bile. Biraz sarhoş olmuştuk ama tam değil. Hani hafif bulanır ya aklınız, uyuşursunuz ama aklınız yerindedir işte öyle. Yatağa geçtik ama sadece soyunup yattık. Sımsıkı sarıldık birbirimize. Hiçbir cinsel münasebetimiz bulunmadı. Ayrılmak cok zor oldu.

Hala aklımdan çıkmıyor. Sürekli yanımda olmasını istiyorum. Sanki benim erkek halim gibi. Bana pazartesi seni annemle tanıştıracağım itiraz istemiyorum dedi.

Ben nasıl aşık olabildim hala anlamıyorum. Herkes beni en duygusuz erkekten bile beter olarak bilir. Şimdi kimseden gizleyemiyorum duygularımı çünkü herkes çok büyük bir fark görüyor ortada. Sonuç olarak aşık olmak güzel. Ama umarım sonumuz da güzel olur. İlk defa bir erkeği sonsuza dek hayatımda istiyorum..

bu kadar yoğun aşk falan sakıncalı işler bunlar kendini bi an once frenlemelisin :31:

çok hızlı gidiyosunuz, dikkat edin ayaklarınız yerden bu kadar yükselmişken pat diye düşmeyin

ate$ le barut yan yana olmaz mi$
çiplakken hiç olmaz
ama sen halinden memnunsun
erken oldugunu da biliyorsun
buyuk ihtimalle ya$in da 18 den fazladir
mutluluklar dilemekden ba$ka bi$ey gelmiyor aklima ..

halimden çok memnunum, ilk defa böyle duygular hissediyorum ve çok iyi biri oldugunu da biliyorum, yani beni tavlayıp sevişmek ve bırakmak gibi bir amacı yok, ki sevişmek de ilişkinin bir parçası bence. annesiyle tanışmam biraz erken midir sizce ben evet dedim ama doğru muydu bu yaptıgım hiç bilmiyorum.

sevi$mekden eminsinde annesinden mi emin olamiyorsun
annem diye gosterdigi kadin gerçek annesi oldugu surece bi sakinca yok tani$abilirsin :)

nasil bu kdr guvenebiliyorsun ben onu anlamadim..:44:

bu kadar yoğun aşk falan sakıncalı işler bunlar kendini bi an once frenlemelisin :31:

sakın önemli olan mutluluğunuz , ilerde kötü olabilir diye ilişkide mutsuz olmak çok saçma hatta resmen dengesizlik erkekler delirmekte haklı . mutluysanız ve kullanılmadığınızı düşünüyorsanız . bir sakınca yok sadece mutlu olacağınızı düşünün sevin sevilin :)

sevi$mekden eminsinde annesinden mi emin olamiyorsun
annem diye gosterdigi kadin gerçek annesi oldugu surece bi sakinca yok tani$abilirsin :)

nasil bu kdr guvenebiliyorsun ben onu anlamadim..:44:

neden emin olmayım ki. aşık oldugum kişiyle olmayacak da kiminle olacak. Hem tamamen tanımadıgım biri de değildi. Uzaktan da olsa tanımışlığımız birbirimizi görmüşlüğümüz var. Ben baya araştırmıştım onu :=). Temiz düzgün bir insan. İleriki zamanlarda böyle anlaşırmıyız bilmem ama suanlık her sey harika. işte ben annesiyle ileriki zamanlarda tanısmak ısterdım. o şimdi heyecanlı ilk sevgılısıyım dıye hemen olsun ıstıyor tanışma faslı. ama biraz daha mı zamana ihtiyacımız vardı..

sakın önemli olan mutluluğunuz , ilerde kötü olabilir diye ilişkide mutsuz olmak çok saçma hatta resmen dengesizlik erkekler delirmekte haklı . mutluysanız ve kullanılmadığınızı düşünüyorsanız . bir sakınca yok sadece mutlu olacağınızı düşünün sevin sevilin :)

evet aynı görüşe sahibiz. kesinlikle kullandıgını dusunmuyorum. istese bunu hiç zorlanmadan başarabilirdi. ama o öylece sarılıp iltifat etmeyi hayaller kurmayı seçti.. bu yuzden coooook seviyorum.

sanal ortam ve ''bir çok ortak nkta''

sanal ortamda paylaştıklarımızdan zaten hoşlanıp, hoşlanmadıklarımız az çok belli oluyor.

yani çok gizli bir şey değil keza paylaşıyoruz, yazıyoruz.

daha dikkatli olmanı tavsiye ederim.

belli zaman sonra o ortak noktalar gider yerine karşındakinin gerçek yüzü çıkabilir.

tabii inşallah iyi bir ilişki olur.

Ben sizin adınıza çok mutlu oldum nedense.

sanal ortam ve ''bir çok ortak nkta''

sanal ortamda paylaştıklarımızdan zaten hoşlanıp, hoşlanmadıklarımız az çok belli oluyor.

yani çok gizli bir şey değil keza paylaşıyoruz, yazıyoruz.

daha dikkatli olmanı tavsiye ederim.

belli zaman sonra o ortak noktalar gider yerine karşındakinin gerçek yüzü çıkabilir.

tabii inşallah iyi bir ilişki olur.

çok teşekkür ederim. herkesin bir gerçek yüzü vardır. umarım katlanılır olur.

canım hayırlı olsun böyle hissetmen güzel ama sonradan hayal kırıklığına uğramaman için söylüyorum hızlı değil fazla hızlı gitmiş işk günden öpücük falan duracağınız yeri bilirsiniz ama karşıdan söylüyorum frenle diye bunun sebebi ise aşık olduğun belli şuan herşey sana tozpembe görünüyor bu yüzden yanlış şeyler yapmaktan kaçın bahsettiğim sadece cinsellik anlamında değil o dahil maddi manevi seni üzecek her konudan kaçın birazcıkda olsa mantığı sok devreye
yinede mutluluklar:nazar:

yüreğinin götürdüğü yere git derim ama, Acele işede Şeytan karışır derler, bunuda düşün derim.

çok hızlı gidiyosunuz yavaş olun sonra duvara toslamayın daha ilk günden içki içmeler öpücükler 12 saat görüşme bence hiç mantıklı değil bide ikinci günden soyunup aynı yatağa girmek çok saçma ilerleyen zamanlarda seni cinsel obje olarak görücek bugün soyan yarın neler yapmaz bence dikkatli davran bu kadar hıza gerek yok ne kadar hızlı gidersen o kadar çok üzülürsün bi de dikkat et dışarda görüş annesiyle buarada hangi ildesin ve kaç yaşındasın

Son düzenleme:
Back
X